"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 908
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
За последно да припадна и вече...няма ме...при мен купона продължава 

Crazy Crazy Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Пуфче,тая вечер е само наш  Joy Joy Joy Joy

На 27  май в този хотел Le Meridien в Истанбул за 5 път ще бъдат връчени наградите на LEG STAR ВЕСТНИК TV /ayakli-gazete/
http://www.ayakligazete.com/ind/medya/ayakli-gazete-tv-yildizlar … m-oldu-14491.html
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;msg=28107451;topic … 26aad95781f186c6b
Скрит текст:

Между наградените там са и   Чаатай Улусой-"НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР драматичен сериал"  и ПО-за "BEST MUSIC SERIES"
 smile3501 smile3501 smile3501
Дано Ча отиде да си получи наградата   love001  love001  love001

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

# 346
# 347
  • близо до брега на морето
Hug Hug Hug Hug тук беше чок корктум беше тук и гладен  отново Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 348
  • Стара Загора
Добро утро и от мен сладурки  Hug Hug Hug

Иве   Hug Мими  Hug пак си хортуваме тричките  Mr. Green
Вчера и аз сериозно рязах домашна тръстика, но днес мисля да го дам по така  Mr. Green

# 349
  • Стара Загора
От 25 април споря с някаква страница във фейса на Чаатай, сложили онази снимка на Чико, тази   Mr. Green И само повтарят Чаатай, та Чаатай, викам само че това не е той, и онзи/онази спори с мен той е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green е принудих се да им сложа снимката на Чико  #Crazy

# 350
  • близо до брега на морето
 Joy Joy Joy Joy и до къде стигна Joy Joy Joy

# 351
  • Стара Загора
Чакам да ми отговори  Joy Joy Joy

# 352
   Добро утро и хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

А този сладур кой е ?

# 353
От 25 април споря с някаква страница във фейса на Чаатай, сложили онази снимка на Чико, тази   Mr. Green И само повтарят Чаатай, та Чаатай, викам само че това не е той, и онзи/онази спори с мен той е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green е принудих се да им сложа снимката на Чико  #Crazy

Crazy Crazy Crazy

Дени,   Hug Hug Hug дай линк и аз да споря Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро и хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

А този кой е ?

Hug Hug Hug

Майло, сина на Чико.  Grinning

# 354
От 25 април споря с някаква страница във фейса на Чаатай, сложили онази снимка на Чико, тази   Mr. Green И само повтарят Чаатай, та Чаатай, викам само че това не е той, и онзи/онази спори с мен той е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green е принудих се да им сложа снимката на Чико  #Crazy

Crazy Crazy Crazy

Дени,   Hug Hug Hug дай линк и аз да споря Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро и хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

А този кой е ?

Hug Hug Hug

Майло, сина на Чико.  Grinning

Simple Smile   Ееее, всичко знаете вие!  Hug Hug Hug Онези ,с далекогледите ,ряпа да ядат! hahaha

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 11:16 от daniela.qnkova

# 355
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug Hug Hug
Добър и успешен ден!

И безпроблемна седмица! Който празнува, да си прекара чудесно, а тези които като мен здраво са се хванали за тръстиката, да им е по-лека работата  Hug Hug Hug.

Hug Hug Hug Hug тук беше чок корктум беше тук и гладен  отново Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Яманчи без стеснение си хапваше, ама Мирка първо се двуумеше как ще захване баничката с пръсти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 356
Здравейте миличкиии  Hug Hug Hug
Сега да ви почерпя,че днес имам рожден ден  Heart Eyes,самя я направих,дано ви хареса  Hug

# 357
Здравейте миличкиии  Hug Hug Hug
Сега да ви почерпя,че днес имам рожден ден  Heart Eyes,самя я направих,дано ви хареса  Hug

Честит рожден ден, Дани! Бъди здрава, щастлива и много обичана ! Хубав празник!

И аз днес имам повод за почерпка, макар и виртуална .

Днес с милото имаме годишнина от сватбата - цели 24 години!  Grinning

# 358
Благодаря адашче  Hug Hug Hug
Еха,чудесен повод си имате и вие  Heart Eyes,много любов още дълги,дълги години  Hug

# 359
Благодаря адашче  Hug Hug Hug
Еха,чудесен повод си имате и вие  Heart Eyes,много любов още дълги,дълги години  Hug

Благодаря, адашче!  Hug Hug Hug

Хубаво нещо са празниците!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт