"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 451
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Данииии, да знаеш, че   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm47

newsm47 newsm47

Angry  search  По-малка снимка не можаха ли да сложат  ooooh! ooooh!

http://www.cosmodergi.com/unl-90501-09.html

Ани,  newsm53 newsm53

Това за мен ли се отнася, че нещо не разбрах тези първите емотикони  newsm78 newsm78
за мене е миличка,имах нужда от палчета днес  Hug
Казах ви аз, че и на вас трябва да сложим кодови имена  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Момичета/ момчета, бих могла да помагам с превода на сериите ,но не съм се занимавала със субтритиране.Лесно ли се слагат  субтитри  Rolling Eyes Гледах едно клипче- урок във Вики, но не схванах   Crazy Crazy Crazy
Много е лесно  Peace Ако искаш пиши първо на Sasy да те включи в групата и тогава вече ще можеш да виждаш субтитрите. Ако нещо те затруднява ще ти обясня.  Peace

# 676
Hug Hug Hug Hug Hug  И още една нова тема  Hug Hug Hug Hug Hug
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780425.0

# 677
  • Ruse, Bulgaria
Hug Hug Hug гледам някаква бъркотия с новата тема става  Mr. Green Mr. Green

Аз съм я приготвила новата и даже след малко ще я пусна, че довечера не знам кога ще влезна.  Peace Ивето също има дял в новата тема.  Peace

Синан, ако имаш желание, както и някой друг, ако има такова - аз нямам против отвреме на време някой друг да пуска темите.  Peace само трябва да се разберем по-рано за да не се занимавам аз.  Hug Hug Hug Hug

Ани, аз не знаех, че си има човек за тази работа, за това аз отворих нова тема, но ivva като ми тръгна със кофите и аз научих. Отново се извинявам на всички!  Wink

# 678
Момичетаааа,успях,успях,успяяяяяяяяяяяяяяях,немога да си намеря мястооооо  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Браво,Дани.Не сме се съмнявали в твоят успех.  love001  love001  love001

# 679
Hug Hug Hug гледам някаква бъркотия с новата тема става  Mr. Green Mr. Green

Аз съм я приготвила новата и даже след малко ще я пусна, че довечера не знам кога ще влезна.  Peace Ивето също има дял в новата тема.  Peace

Синан, ако имаш желание, както и някой друг, ако има такова - аз нямам против отвреме на време някой друг да пуска темите.  Peace само трябва да се разберем по-рано за да не се занимавам аз.  Hug Hug Hug Hug

Ани, аз не знаех, че си има човек за тази работа, за това аз отворих нова тема, но ivva като ми тръгна със кофите и аз научих. Отново се извинявам на всички!  Wink
Спокойно, Синан, човек винаги има какво да научи  Peace
Пуснаха новия фрагман.  Peace

# 680
Новото фрагманче вече пътува. Whistling

# 681
# 682
http://www.fragman-tv.com/medcezir-34-bolum-2-fragmani-9-mayis-2 … 14-cuma-izle-9629

Новия Фрагман  Peace Peace Peace

Момичета да ви кажа честно на мене ми е по мъчно за Мира отколкото за Яман защото, Тан няма да му направи нищо преди Мира да е дошла, а тя ще го спаси  Peace Peace Peace
Сигурна съм  Hug Hug Hug

# 683

Вики,  Наде, smile3525 smile3525 smile3525  за фрагмана !

Офф,бее, надявах се втория фрагман да е по- ведър от първия , пък то....Ще се реве  smile3518  Мира горката е на предела .Дано накрая всичко да приключи добре, че да си отдъхнем Peace

# 684
  • близо до брега на морето
Вики  bouquet  bouquet  bouquet мерси злато Hug Hug HugОфффффф,аз искам да си гледам кардото-но явно повече ще се излъчва ревяща Мира Mr. Green Mr. Green Mr. Greenязък Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 685
Вики,благодаря ти мила за корабчето.Тази серия се очертава да е доста тежка и напрегната.Само да не ревем и ние с Мира. newsm45 newsm45 newsm45

# 686
  • Ruse, Bulgaria

34.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 687

Hug Hug HugСинан,благодаря за превода на фрагмана. Hug Hug Hug

# 688

Е, от полза ти е било. 
Joy Joy Joy Joy  Mr. Green Mr. Green  И кво имаше в кофите?   Mr. Green Mr. Green

# 689

Мира истеряса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо е това?  #Crazy #Crazy #Crazy Знаем, че тя е луда по него, обича го повече от всичко,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но бяха ли нужни тия истерии  Naughty Naughty
Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт