Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Здравейте!
Търся подаръчен комплект за жена, може да са лосиони за тяло, кремове за лице!Ще се радвам да споделите мнения!
Благодаря Ви!

# 706
# 707
  • Luxemburg
Цената на 32гб HD е много добра. И двате големини са само за 99€. Аз по черния петък купих с 16ГБ без рекламите за 129€, а с рекламите беше 99€. Но 32ГБ не беше намален за съжаление.

Драго, как е кучето будилник? Нашето нещо изостава с около 5мин на месец.

# 708
Най-вероятно е обсъждано, но някой има ли ето такава прахосмукачка http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MPA5GY/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE може ли някакви отзиви?!  Praynig Hug

има добри показатели наистина

# 709
Цената на 32гб HD е много добра. И двате големини са само за 99€. Аз по черния петък купих с 16ГБ без рекламите за 129€, а с рекламите беше 99€. Но 32ГБ не беше намален за съжаление.

Драго, как е кучето будилник? Нашето нещо изостава с около 5мин на месец.

ronicat, не мога да дам отчет колко е точен, защото въобще не мога да му сверя часа и си работи с негово време, което въобще и не поглеждам да не се ядосвам  Joy Joy Свършиха му демо батерийте и купих други за смяна след около месец. Колко пъти опитвах да го сверя и не може и това си е, не ще. Само будилника зацепва да сверя и хронометъра работи, но не ще да ми оправи часа ooooh!

# 710
  • Бургас
А да попитам.Киндъл купен от Амазон си поддържа книги на БГ нали?Понеже преди време исках да си купя оттук и момчето в магазина започна да ми обяснява,че били със затворен браузър,тоест само и единствено книги закупени от Амазон.На мен ми се стори малко нереално,но се въздържах от покупка.

# 711
  • Според сезона
Всичките Киндъли идват от Амазон /по един или друг начин/.Поддържа кирилица.

# 712
Искам да поръ4ам рокля, но от Amazon.com. Дали мога да пусна до английски адрес и ще се заплаща ли ДДС и мито?

# 713
А да попитам.Киндъл купен от Амазон си поддържа книги на БГ нали?Понеже преди време исках да си купя оттук и момчето в магазина започна да ми обяснява,че били със затворен браузър,тоест само и единствено книги закупени от Амазон.На мен ми се стори малко нереално,но се въздържах от покупка.

Имам купени от амазон три киндъла. Може да си сваляш книги от бг, примерно Читанка, но трябва да се конвертира книгата във формат моби, който киндъла чете. Това става лесно с програмата Калибре. Има тема за ел.четци във форума. Моите киндъли ми изязоха 100лв и от немския.

# 714
Момичета, моля за помощ. Защо ми начислява такъв курс и ме пита такива неща. В предната ми поръчка не ми е излизала такава опция. Моля за помощ и как да ми начисли курса на банката.
http://pavlodeni.snimka.bg/other/perilni-preparati.820762.33417351.big

# 715
  • София
    Доколкото разбрах от писаното тук трябва да откажеш да е по курса на амазон и тогава ще е по курса на твоята банка.

# 716
  • София-Младост
Момичета, моля за помощ. Защо ми начислява такъв курс и ме пита такива неща. В предната ми поръчка не ми е излизала такава опция. Моля за помощ и как да ми начисли курса на банката.
http://pavlodeni.snimka.bg/other/perilni-preparati.820762.33417351.big
No, thanks

# 717
    Доколкото разбрах от писаното тук трябва да откажеш да е по курса на амазон и тогава ще е по курса на твоята банка.
Благодаря много. Отидох в настройките и го изключих.

# 718
  • Varna
Момичета,днес за първи път ще пускам поръчка от сайта.Има ли нещо по специално с доставката и 20% off сега ли ги ползвам или при следваща поръчка?
Благодаря

# 719
Момичета, може ли да ми помогнете - имаше една кампания във Випа (не се сещам обаче кой точно) за велосипеди. Как да я открия? Някой ако пази линк... Търся колело за каката - 18 ".

Общи условия

Активация на акаунт