Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 805
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Много е хубава раничката Самсонайт.Колко по-висока е от формат А4?

# 241
В немският амазон не е ли намалена цената за доставка на 7,50 евро ?

# 242
тази раница, след около осем часа ще е в немските сделки.

# 243
  • София
Премерих раницата. Тежи 1120гр. Основният цвят е шоколадовокафяво. Височината на гърба, мерена вътре е 35см, а в предната част е около 30см. Достатъчно широка е, в най-тясната част я изкарвам около 13см. Нямах блок №4, за да снимам с него, но това са тетрадки формат А4. Двата странични джоба имат велкро лепенка в долната си част и ко … епени до чантата. Когато са отворени, идеално побират шише от минерална вода 0,500л.
На малко по-ниска цена я взех. Бяха останали единични бройки. Имаше я и в цикламено с коне, но свърши докато дъщеря ми реши коя точно иска.

# 244
  • Варна
От немския VIP как пристигат поръчките - по пощата или с куриер? Не можах да открия в сайта им начин на изпращане, само пощенските колко са и до къде изпращат  newsm78
P.S. Редактирам се, видях, че изпращат и по двата начина. Пуснах вече поръчката, ще чакам да видим как ще я изпратят  Peace
Пуснах този часовник за мъжа ми, дано да е хубав и на живо.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 11:56 от smile29

# 245
  • София
Премерих раницата. Тежи 1120гр. Основният цвят е шоколадовокафяво. Височината на гърба, мерена вътре е 35см, а в предната част е около 30см. Достатъчно широка е, в най-тясната част я изкарвам около 13см. Нямах блок №4, за да снимам с него, но това са тетрадки формат А4. Двата странични джоба имат велкро лепенка в долната си част и ко … епени до чантата. Когато са отворени, идеално побират шише от минерална вода 0,500л.
На малко по-ниска цена я взех. Бяха останали единични бройки. Имаше я и в цикламено с коне, но свърши докато дъщеря ми реши коя точно иска.

Благодаря   bouquet

# 246
  • София
За любителите на видеоигри - добре намалена http://uk.camelcamelcamel.com/LEGO-Marvel-Super-Heroes-PS3/produ … EQ?context=browse  15.92 http://www.amazon.co.uk/LEGO-Marvel-Super-Heroes-PS3/dp/B00CHHKJEQ/

Minecraft PS3 14.86 http://www.amazon.co.uk/Sony-Minecraft-PS3/dp/B00J58RFD8

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 17:21 от Aganka

# 247
Поръчах си велосипедо от Италия и вече тръпна в очакване - http://it.buyvip.com/ref=pe_292411_48671911_qdstnd1?src=email#pa … ef=qd_g_b_img_d_2 Интересното е, че в сайта цената е 139 евро, а на мен ми прибраха 136,70 евро - сигурно ит.ДДС е по-високо ...
Колелото е сгъваемо и влиза в автомобил, лесно е за пренасяне в асансьори и за съхранение. Хубавото е, че става и за деца, и за големи - от ръст 140 до 190 см. Взех го за големия ми син, но от сега му се точа и аз да го карам. Правят се в Италия, аналогичните модели у нас са на цени от 400 до 1400 лв., но и няма много варианти за избор. Сега само остава и да го получа  Crazy

И един въпрос - тези Тимбърлендки, които получавате зимни ли са или стават и за летен туризъм? И като са юношески модел, дали ще стават за широк крак?

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:20 от Царицата-майка

# 248
# 249

И един въпрос - тези Тимбърлендки, които получавате зимни ли са или стават и за летен туризъм? И като са юношески модел, дали ще стават за широк крак?

Летни са,супер леки и удобни.(пробвах ги на бързо,не съм вървяла с тях)Според мен не са тесни,вземи си един номер по-голям от този ,който носиш нормално и ще са ти ок.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 17:25 от sasi6

# 250
  • насън...

Благодаря   bouquet

и аз благодаря за изчерпателния отговор...  bouquet Hug със здраве да си я носите и да ви изкара мнг 6-тици...Simple Smile)

# 251
# 252
  • bg
Поръчах си велосипедо от Италия и вече тръпна в очакване - http://it.buyvip.com/ref=pe_292411_48671911_qdstnd1?src=email#pa … ef=qd_g_b_img_d_2 Интересното е, че в сайта цената е 139 евро, а на мен ми прибраха 136,70 евро - сигурно ит.ДДС е по-високо ...
Колелото е сгъваемо и влиза в автомобил, лесно е за пренасяне в асансьори и за съхранение. Хубавото е, че става и за деца, и за големи - от ръст 140 до 190 см. Взех го за големия ми син, но от сега му се точа и да го карам. Правят се в Италия, аналогичните модели у нас са на цени от 400 до 1400 лв., но и няма много варианти за избор. Сега само остава и да го получа  Crazy

20 цола не е ли детско колело, или поне ще е малко за възрастен (ако това са 20 цола в описанието)?

# 253
Колелото е сгъваемо и влиза в автомобил, лесно е за пренасяне в асансьори и за съхранение. Хубавото е, че става и за деца, и за големи - от ръст 140 до 190 см. Взех го за големия ми син, но от сега му се точа и аз да го карам. Правят се в Италия, аналогичните модели у нас са на цени от 400 до 1400 лв., но и няма много варианти за избор. Сега само остава и да го получа  Crazy

20 цола не е ли детско колело, или поне ще е малко за възрастен (ако това са 20 цола в описанието)?

Не, не е. Писах за какъв ръст ги препоръчват, а за килограмите на колоездача - за аналогичен модел на друга фирма пише че са до 110 кг. Такъв им е модела - нещо като едновремешните Балканчета, ама по-нова концепция. В магазините съм виждала велосипеди за възрастни даже с още по-малки колела. Височината му се определя от рамата, не от диаметъра на гумите. Аз лично точно затова го харесах, че тези с големите гуми по-трудно ги карам. Но е градско колело - за асфалт и тротоари, за по-спортни изпълнения не е подходящо.

# 254
  • София
Благодаря за пожеланията.
На всички желая успешни покупки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт