С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 31

• 28 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

Дайче Laughing май нашият Джансел си е махнал бенката на  лявото рамо Laughing Laughing Laughing newsm78
wavey  Хубав ден  thumbsup 
Снежи  bouquet 
 Wink   New Cansel Elçin    Peace   Heart Eyes    Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

# 691
 wavey  Добро утро и хубав ден  thumbsup  
Себи  Hug станах рано-заран да насмогна със задачките си   typeuu  но не се удържах да проверя и твоите съмнения   smile3538  
 #Silly  Не намерих точните снимки като че ли  Crazy но така и така си загубих времето не мога да не сложа поне две от тях  Peace Heart Eyes  Crazy

Споко  Simple Smile ето такава снимка и "отляво"  Grinning  ама като и "отдясно" ...  много ми хареса сложих първо нея  

Naughty  Дано никаква бенка не си е махал Джансел  Stop всичко си му е тамам и много   newsm74  
 Hug Hug Hug

# 692
Добро утро.  Hug Hug Hug

Дайче, Себи, Heart Eyes Heart Eyes   bouquet  bouquet

За Фахрие и Бурак - времето ще покаже какво ще се случи и дали... Wink Hug

Хубав ден.   bouquet

# 693
Добро утро Hug

Снеже  bouquet Кафенцето е супер.
О мястото където почива сем- Елчин.

Дайче Hugпрекрасни моменти от СЛ

wavey  Добро утро и хубав ден  thumbsup  
Себи  Hug станах рано-заран да насмогна със задачките си   typeuu  но не се удържах да проверя и твоите съмнения   smile3538  
 #Silly  Не намерих точните снимки като че ли  Crazy но така и така си загубих времето не мога да не сложа поне две от тях  Peace Heart Eyes  Crazy

Споко  Simple Smile ето такава снимка и "отляво"  Grinning  ама като и "отдясно" ...  много ми хареса сложих първо нея  

Naughty  Дано никаква бенка не си е махал Джансел  Stop всичко си му е тамам и много   newsm74  
 Hug Hug Hug

но аз говоря за друга на рамото му от вътрешната страна на лявото рамо ,която видяхме в Лъжовна пролет в креватните Laughing Wink сцени.

Отивам на работа , а утре  пристигат гостите  ми и времето ли е много кът .

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 15:51 от sebilMM

# 694
  Добро утро!  Grinning Grinning Grinning

Много хубави снимки на Джансел.

Йозге е с втори щастлив ден, след 18.02.2012 г.

Това е момичето от далечния древен арменски град в източна Турция, което се срещна с него и други почитателки тогава е едно кафене.

Бъди щастлива Берен,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet тя сиeя, и струва ми се е  така на всички снимки със съпруга си.
И церемонията е приказна, явно вдъхновена от оригинала на Отмъщението.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.750000051712764.107374 … 820740&type=1

Скрит текст:

Що за човек може да си, да се опитваш да забраниш смеха на толкова засмяна красива жена.  Sad
Като нея са милиони.

А какво ще стане ако името ти е Засмяна, ще трябва да го сменяш ли?  Grinning

Хубави и спокойни дни!  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 10:25 от riminiii

# 695
Peace  Много приятна изненада  Heart Eyes  Grinning   Peace
Cansel Elçin
преди 20 минути

Wink Тук са останалите снимки  Joy Joy Joy
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.819566724741193.107374 … 064186&type=1
 Grinning Пънар наистина си е изсветлила косата  Grinning  но въпреки това на "фотографа" му е бил по-интересен Джансел   hahaha hahaha hahaha

Рими Hug
 #Crazy   Кой е този, който е забранил смеха на ...  Mr. Green ако ми го кажеш ще  bash  

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 15:52 от dai4e

# 696
 smile3555  На минутата и публикация виждам   Wink Grinning
Sevgiliyle pidecideTemmuz 31, 2014 |  
http://sozcu.com.tr/2014/magazin/cansel-elcin-sevgili-567557/?ut … tm_medium=twitter
Başarılı oyuncu Cansel Elçin'in sevgilisi ile birlikte Çeşme’de pide keyfi...

С превода  google много се изложи   #Crazy   какви са тези фонтани ... newsm78  Само с датата : 31 Юли, 2014 се справи прилично   hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 16:57 от dai4e

# 697
 Wink  Още една  Peace и поне ми се изясни Джансел къде е бил   Grinning
http://bencemagazin.com/pageHaberDetay.aspx?id=893
Cansel Elçin'de tatil için Çeşme'yi tercih etti...

И  google  се справи с  "фонтана"  Peace  в Чешме било  Party
Скрит текст:
Джансел Елчин избрал да отиде на почивка в Чешме ...
На сериала ''Нatırla sevgili'' светеща звезда на младото поколение красивия актьор Джансел Елчин в празници беше сред знаменитостите, които са избрали Чешме. Заедно със съпругата си на почивка в Чешме известния актьор ....  и т.н.... #Crazy   newsm78

# 698
Много приятни новини около Джансел Laughing

Пънар е още по-красива  е осветлена коса Hug

Рими Heart Eyes Hug

# 699
Много приятни новини около Джансел Laughing

Пънар е още по-красива  е осветлена коса Hug

Рими Heart Eyes Hug
Себи Hug  прости ми невежеството  Embarassed но кой е този на колажа с Джансел   newsm78  

#Crazy  Голям интерес към Джансел   Praynig  как искам да не е случаен  Peace  по-точно  ... папарашки   ooooh!
http://www.sacitaslan.com/cansel-elcinin-zarif-esiyle-mutlu-tatili-haberi-207313
Cansel Elçin'in zarif eşiyle mutlu tatili

# 700
Да ти кажа Дайче  Laughing и аз не зная По- точно нямам време да го проуча,но около Джансел случайни хора не попадат ,а те.... двамата с Пънар са толкова естествени дори почесвайки се , че хич ни ми е чудно защо толкова им си радват и обичат.

Wink  Още една  Peace и поне ми се изясни Джансел къде е бил   Grinning
http://bencemagazin.com/pageHaberDetay.aspx?id=893
Cansel Elçin'de tatil için Çeşme'yi tercih etti...

И  google  се справи с  "фонтана"  Peace  в Чешме било  Party
Скрит текст:
Джансел Елчин избрал да отиде на почивка в Чешме ...
На сериала ''Нatırla sevgili'' светеща звезда на младото поколение красивия актьор Джансел Елчин в празници беше сред знаменитостите, които са избрали Чешме. Заедно със съпругата си на почивка в Чешме известния актьор ....  и т.н.... #Crazy   newsm78
[/quote][/img]

# 701
# 702
# 703
Добро утро и приятен ден. Hug Hug Hug

Дайче, Себи,  bouquet  bouquet

Джансел направо грее. Heart Eyes

# 704
 wavey   Добро утро и хубав ден   wavey
Снежи   bouquet
Wink Точно казано Peace и едва ли е само заради несекващата обич на феновете му както и това, че има красива, но определено много щастлива и според мен влюбена и обожаваща го съпруга
 newsm78  И може би тази "причина" го е накарала този път да се "разбърза" с плащане на сметката си и направо е "избягал" от въпросите на снимащите го ... журналисти  #Crazy
 Grinning   Доколкото виждам не е бил съвсем и "без настроение" ... hahaha hahaha  

Общи условия

Активация на акаунт