Защо се предполага, че домакинската работа е задължение на жената?

• 30 544
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 225
Но пък представяте ли си какъв блясък е при жените гей, направо да им завидиш  Laughing

Не, бе...
Ама чак и прането да ми простира, да чисти, да готви....
Е, ми...сори, ама не ми се връзва с мъж! Peace

Що, само твое пране ли има? Неговите гащи да не ги дава да му ги пере мама?  Mr. Green
И ако си се навряла да миеш баня или готвиш в момента, а той няма работа, какво толкова страшно има да поеме той тази задача, няма да му окапят ръцете. Доста по-смешно, да не кажа без грам уважение е да чака жена си да приключи с останалите задачи, а дрехите да гният в пералнята, защото, видиш ли, той е мъж!  Crazy каквото има за работа, това се прави, капризите говорят за слабост и мързел.

# 226
Така ли излезе, ако се държи като възрастен е или жалък, или гей  Laughing
Друго си е да не пипа нищо, а само да пъчи перки, мъж, та дрънка  Mr. Green

Не, бе...
Е, сега ще питате, какво прави мъжът,с главно М!

Кара ме да се чувствам жена с главно Ж, то това му е и работата, де... Peace

Мен пък слугуването хич не ме кара да се чувствам жена, а слугиня. Един мъж с главно М разбрахме какво прави. Нищо.

# 227
  • София
...

По какъв начин? Защото мен простирането не ме кара да се чувствам Жена, а нещо друго, което ще пропусна.

ПП Оооо, това за деленето на прането не съм го видяла. Странно ми е прането да се дели на мое и негово. При нас е общо.

# 228
Друго си е да не пипа нищо, а само да пъчи перки, мъж, та дрънка  Mr. Green

Не, бе...

Мен пък слугуването хич не ме кара да се чувствам жена, а слугиня. Един мъж с главно М разбрахме какво прави. Нищо.
Да бе, да съм му слугувала цял ден, че да ме кара после и жена да се чувствам Simple Smile Айде нема нужда - предпочитам да си се чувствам жена постоянно, а не да чакам благословията на нечии мръсни чорапи Simple Smile Щото не му отивало на М-то да натисне копчето на пералнята..

# 229
Друго си е да не пипа нищо, а само да пъчи перки, мъж, та дрънка  Mr. Green

Не, бе...

Моооозъци, мооозъцииии, търкани с белиииина Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

От многото пране и изпаренията на белина, сте се препромили малко май Laughing Laughing Laughing

# 230
Но пък представяте ли си какъв блясък е при жените гей, направо да им завидиш  Laughing

Там направо и у комшиите чистят, да помогнат на отрудени съпруги и мизерстващи гейове.

# 231
  • тук-там
Може ли да пропусна всички "домакински" постове?

Определено "мъжкото" не се отъждествява с пране, простиране, готвене и..каквото... не ви се прави в момента...

Дали го правя аз,  с чувство ли е, насила ли е.. или пък го прави някой друг няма значение...
 Мъж с лехен - мерси! Peace

Все едно аз да яхна косачката... или да паля гнездото на осите....пак мерси!  Peace

# 232
  • тук-там
Цитат на: kitarista link=topic=779721.msg28113500#msg28113500 date=139932009

От многото пране и изпаренията на белина, сте се препромили малко май Laughing Laughing Laughing
[/quote

Ох, сладък...дано се намери някоя, за която да си мъжЪТ! Peace
Като гледам как си запознат с белината.... Дано не е била за промивки....

# 233

Там направо и у комшиите чистят, да помогнат на отрудени съпруги и мизерстващи гейове.
rotfImao

# 234
Определено "мъжкото" не се отъждествява с пране, простиране, готвене и..каквото... не ви се прави в момента...

А с женското ли се отъждествява?
Каквото има за работа - това е.
Мъжко е да поеме по-голямата част от дневните задачи.
Женско е да се скатава.

За осите и другото, нужно ли е отново да повторим? Говорим за дневната работа, когато има такава "мъжка", жената ще поеме по-леката. Но нали се сещаш, че не всеки ден с коси трева, да не говорим че в големите градове мъжете не са и чували за подобни неща, а "женската" работа си е същата  Laughing

# 235

Дали го правя аз,  с чувство ли е, насила ли е.. или пък го прави някой друг няма значение...
 Мъж с лехен - мерси! Peace

Ти не разбра ли, че това не се отъждествява само в твоя мозък. И в мозъка на още 2-3 замаяни от изпаренията на белината тук.

То и шизофреника не осъзнава че е болен, така че не си виновна ти, не се притеснявай!
Aйде, беж да переш, че да се чувстваш като жена с главно Ж!

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 23:25 от kitarista

# 236
  • тук-там

А с женското ли се отъждествява?
Каквото има за работа - това е.
Мъжко е да поеме по-голямата част от дневните задачи.
Женско е да се скатава.

За осите и другото, нужно ли е отново да повторим? Говорим за дневната работа, когато има такава "мъжка", жената ще поеме по-леката. Но нали се сещаш, че не всеки ден с коси трева, да не говорим че в големите градове мъжете не са и чували за подобни неща, а "женската" работа си е същата  Laughing

Е, някои живеят и на "село" и мъжката работа е доста по-трудоемка! И трева,  и чистене на "водни площи" , и отстрелване на разни ....
А защо живеят на село?
Ами защото жената е решила, че иска чист въздух и спокойствие!
Дали ще ми е трудно да натисна копчето? newsm78

# 237
  • София
Опитвам се да се сетя за основателна причина да поддържам брак, в който хем ще нося пари, хем ще прислужвам, и не се сещам за такава. Няма да издържа дълго на това. Определено ще се чувствам "зле придружена".

# 238
А също така, зайче, вземи че ми кажи дали свиренето на китара е мъжка или женска работа, че съвсем се обърках с това разделение?

# 239

Все едно аз да яхна косачката... или да паля гнездото на осите....пак мерси!  Peace

И ако мъжът ти е алергичен към тези стършели пак ли него ще пратиш или оставяте стършелите да се размножават? Нито косачката ми е мъжка работа, нито стършелите, освен ако ще ми се изсипе далака от натоварване. Освен физическа сила, аз други разлики не виждам. И физическите разлики не са повод единият да пие бира, докато другият прави всичко, щото мъжът косял тревата три пъти през лятото. То впрочем тук всички живеем в едни замъци с по 15 декара поляни за косене.

Общи условия

Активация на акаунт