Все пак знаем, че мъжът ти е преминал 50 годишна възраст, и опасността от инсулт/инфаркт се е увеличила значително. Ако утре получи инсулт и се инвалидизира и остане без никакви доходи, ще спреш да го уважаваш ли?
Не е, и няма как да го знаеш!
Няма да спра да го уважавам, още по-малко пък да го обичам....
Просто спри да се напъваш... Аудиторията ти е в друг подфорум!
Относно "изкарването" на пари и друг път сам го казвала...
Не е важно дали в момента ги "изкарва" - ще се оправим и без тях, но ми е важно да знам, че може и има желание да го направи - нали - акъл..туй онуй... Иначе и аз мога да свиря на китара, ама ...файда йок! Освен за купони, де....

А, да и докато си млад, не е зле да помислиш за 50-те години, щото ..нали..
За уважение говорим..., не искам да си мисля, че многообичната ти жена ще се чуди кой да намери ....за .....
А докато си в БГ си важат българските правила - изкарваш по-малко пари от партньора, вършиш домашната работа. Изкарваш колкото него - делите си задълженията. Изкарваш повече - той я върши. Да не забравяме и варианта с домашната помощница, ама никак да не го забравяме. Като ти е стресираща работата - наемаш си домашна помощница и си почиваш с краката на масата пред телевизора вечер, а събота и неделя ходиш на излет с приятели, вместо да търкаш пода на килера.