Ами знаеш ли какво? Ще намериш смисъл, ако един ден мъжът ти, който носи голяма цифра вкъщи реши, че не е правилно той да носи голямата цифра и същевременно да върши домакинската работа. И те напусне. А този ден неминуемо идва, повярвай ми. Очите на всеки се отварят рано или късно.
Ценете си половинките, които ви хранят бе, хора. Помислете си какво ще правите без тях, ако се появи жена (или съответно мъж), която/който да им предложи това, което вие не им предлагате.

Жалко е, че млади жени като вас намират домакинската работа за слугинаж. Ако наистина така мислите, защо въобще е тази тема, а и защо се омъжвате? Слугувайте си сами на себе си. А иначе като се омъжите, наемайте си домашни помощници и всичко ще ви е наред. Това го прокламирам в последните страници много живо.
Които ви хранят????? Ето защо по-рано в темата казах-изкарвай си сама парите и си имай глас.Не целя да се заям,но просто не ми го побира акъла .Ми аз не съм с него,защото ме храни или защото ми плаща сметката,ами съм с него защото е умен,хубав,мил и грижовен.И искам да кажа,че за 8 години той ми е платил сметката точно 5-6 пъти максимум и то защото едва ли не се бях сбила вече с него сама да си я платя.Сама си пазарувам,каквото ще ям аз,той също сам си пазарува.Сама си купувам дрехи,сама си купувам обувки.Аз си плащам сметката за телефона и си делим другите сметки и то по мое желание.Е,сега,я пак с какво по-точно съм му длъжна?Ми като ще ме напуска-прав му път,надали съм се променила за 2 дни,като ме е избирал да е гледал и ако нещо не му е харесало да си го е казал.Еми съжалявам,ама ако ще златен да е пак няма да съм слуга и да му ходя след задника с една салфетка и да му викам "Айде бебиии,духай сополчетата.Бравоооо на момчетооо,дай да ти изближа и ходилата,че си донесъл парички вкъщии."

А, ще ти кажа защо - защото от всичко това, което написах, ти видя само онова, което теб те касае. Не видя, че слагам под равен знаменател мъже и жени, във всичките си мнения. Видя само това, че ти като жена, трябва да слугуваш. Защо ли четеш толкова избирателно? Хммм....

ще седи детето гладно или насрано, защото бащата е сметнал, че днес е изкарал повече и няма да прави нищо, докато жена му не се върне след 1 час, примерно.

Така че, хич не ми хвали домашната работа. Тегаво нещо си е и с годините става още по-тегаво, щото остаряваме. Организацията на домашната работа е от ключово значение за семейството, трябва да бъде направена така, че да няма недоволни. Защото недоволството води до конфликти, а конфликтите до неминуема раздяла.

А защо жената да не реши да смени този дето търка дивана с някой, който ще я буди с кафе и ще й приготвя любимите спагети? Например.