Защо се предполага, че домакинската работа е задължение на жената?

• 30 209
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 885

Ох, досега бях в съседната тема и още мислех, че съм там, добре че видях преди да си пусна отговора  Joy

# 886
  • София
Точно така.
Измивате си зъбите и после със същата четка- полет по фугите.
А най-практично е обратното. измивате фугите и после- зъбите.

# 887
- Скъпа, как така си толкова спокоен човек, как си успокояваш нервите, когато те ядосам?
- Чистя банята  Simple Smile
- Сериозно! И това ти помага?
- О, да! Когато е с твоята четка за зъби  Mr. Green

# 888
  • София
- Скъпа, как така си толкова спокоен човек, как си успокояваш нервите, когато те ядосам?
- Чистя банята  Simple Smile
- Сериозно! И това ти помага?
- О, да! Когато е с твоята четка за зъби  Mr. Green

Joy

# 889

Ох, досега бях в съседната тема и още мислех, че съм там, добре че видях преди да си пусна отговора  Joy
Рано е, бе ......      Joy   Хем е още обед, мъжете са на работа, хем пък ееей го дее чак петък, след три дни ....    Mr. Green    много бързате.      Laughing

# 890
  • София
Вие сте луди с тия четки за зъби. Тва да не е някакво казармено наказание? Thinking
Моят метод е с напръскване на препарат и търкане с твърда метла, чиято дръжка е под ъгъл 45 градуса. Изпълнява чудесно функцията на четка, но пък работи върху голяма площ и е удобно да стигаш навсякъде без да се катериш. Фугите се изчистват идеално.
Представям си на мъжа ми да му връча четка за зъби да мие банята... Естествено че няма да се навие. Laughing

# 891
  • София
Е, аз с моята метла летя, не я захабявам в дребни и несъществени домакински дейности.

# 892
  • Galaxy 13197853088
В казармата на провинилите се им се връчваше
четката за зъби (тяхната  най-често) и търкаха
фаянса в санитарните помещения ... наказание
си беше.

# 893
Е, аз с моята метла летя, не я захабявам в дребни и несъществени домакински дейности.

Joy

Елица, аз да се оправдая, ама не съм чак толкова луда  Blush само на 2-3 места, които са като точици, не целите фуги и то ако видя, че има нужда.

# 894
  • Mediterraneo

Joy

Елица, аз да се оправдая, ама не съм чак толкова луда  Blush само на 2-3 места, които са като точици, не целите фуги и то ако видя, че има нужда.

За твоите точици пък да не коментирам  Mr. Green За да видя точиците, трябва да се взирам в чистотата на фугите. Нито имам желание да оглеждам фугите редовно, нито го правя  Simple Smile И съм щастлива. А банята ми е чиста и без четката за зъби. Фугите ми са зелени, ако това има значение  Laughing

# 895
Тарталета, аз съм с очила и като влизам в банята ги свалям, т.е. за да го видя, положението значи е належащо  Mr. Green Банята ни е вътрешна, няма прозорец и стават такива места с мухъл, затова, но савото е златно, търкането е по-скоро имитация на работа, за всеки случай  Laughing

# 896
Точно така.
Измивате си зъбите и после със същата четка- полет по фугите.
А най-практично е обратното. измивате фугите и после- зъбите.

Ирония, ирония, но това е първото нещо, което едногодишното ми дете направи, когато се докопа до въпросната чета Laughing Иначе интерес към нашите четки нямаше. Оттогава четката за фуги седеше под ключ при препаратите.

# 897
четката за зъби (тяхната  най-често) и търкаха
си беше.

Значи познах че си дядка Laughing Laughing
Щом и в казармата си ходил

То не че не беше очевидно по дядешкото мислене

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 20:02 от kitarista

# 898
  • София
Е, тук доста сме ангажирани с дядовци.
Демек- баби.

# 899
  • където ми харесва
четката за зъби (тяхната  най-често) и търкаха
си беше.

Значи познах че си дядка Laughing Laughing
Щом и в казармата си ходил

То не че не беше очевидно по дядешкото мислене
Кажи честно. Имам познати, набор 87, които са ходили в казарма. И те ли са дядки?! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт