И да знаете, че без червена фльонга не го взимам, тъй де!
Шегувам се! 
Контеска - и аз си мислех, че говориш по принцип.... нямам думи....

,меко е изказването ,че съм бясна и полудяла от мъка, безсилие и гняв!!
нямам думи... Аз нямам фб и сега разбирам какво е станало
Това ми е познато, с тази разлика, че моята баба при първата кражба на животни я прибрахме, но това беше 2001г. преживя инсулта - добре, че комшии я бяха открили навреме, а от двуетажна къща нищо не остана... и е на 47км от Варна. В България цари пълно беззаконие и то не е от сега... В България не може да се живее на село... Това е трагедия!!! Ако се защитиш както подобава - тогава ти си виновен и ти ще лежиш в затвора... Болно ми е... Мм освен брат има само дядо, който е на 86г - всеки ден се чуваме, но той живее в град, а и всеки ден има жена която ходи да му помага - въпреки това все обясняваме за телефонните измами - колко пъти и на него му звъниха... Дано баба ти е намерила покой вече
На дядо ти ще му е много трудно, но не бива да остава там...Ега ти и живота подвластен на страх...Корупцията е огромна - тв си прави предаванията колкото да вървят рекламите и няма никакъв ефект от шумотевиците ден до пладне... Полицаите наистина са в комбина - да не кажа и мозика на тези операции...Контеса трудно ти е, но това е живота - с всичките ми хубави и лоши страни... Не можем да поправим станалото, но можем да предпазим себе си и децата си

те силно 
Препоръчани теми