Като има телевизор и компютър ще ни остави поне за час. Сега ни беше впрегнал и двамата цял ден
Голф играхме, черен петър, сглобявахме роботи, четохме, играхме ние приказки, не помня още какво. Уплътни ни времето, ама се поморихме. После с баща му легнаха, аз слязох долу да видя какво е полжението и да сметнем разходите. За сега са малко, ще видим още какво ще излезе.
имах приятелки с деца....познай как стоиш с две деца под одеалото да ги топлиш...ама весело беше - младост! Не се ядосвай за козунака - друг път ще има!!!! 

Прибирах се каталясала от тренировка, точно като е спрял
При нас беше 1 час има 3 няма или обратно, но беше 1 към 3. И сменяха по някое време в колко часа ще има и в колко ще спира. 3 часа мисля, че сме били бз ток, защото и като го издърпаха час напред, пък се качвах пеша, че трябваше иначе 2 часа да стоя долу.
Тогава това с пликовете го нямаше и всеки с коша отиваше да хвърли боклука до контейнера и си го прибираше вкъщи. Представяш ли си 17 етажа за един боклук

Много хубаво изглеждаш, според мен от както сме се виждали свали поне 10 кг как минимум

Не се притеснявай повече за Петьо - преборил се е с каквото е било!!! Така се създава имунитет!!! Ако времето е без вятър - смело излезте на кратка разходка - и за двама ви ще е добре!!! 
Днес е почивен ден при нас, но утре е делничен. 

Препоръчани теми