Да си разтълкуваме съня - 7

• 50 793
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Привет!

Да питам...снощи сънувах моя приятелка/не се виждаме често/,че е много отслабнала Rolling Eyes като в ученическите си години,а по принцип в момента е едричка...

# 256
Freya здравей  !
Сънувах много странен сън какво значи да удряш на сън човек, който  на яве е мъртав.Сънувах че го удрям ядосана и в същото време плачех по принцип знам  че ако плачеш на сън на яве ще се радваш, но някак си не ми стана много притно защото починалия човек много много обичах и сънувайки, че го бия  после целия ден ми беше  на криво, но пък сълзите.... Thinking странен сън!Дано не съм те объркала чакам с нетърпение твоето тълкование   bouquet

# 257
Сънувах,че вървя по улицата и падам в огромна дупка.Имаше работници ,които нещо ремонтираха там ,падна и не затрупа  пясък .Само главата ми остана отвън,едвам виках.Дойде един от работниците,който ми каза да не викам да не ме чуе някои .Изрови ме и ме извади.Продължих по улицата и отидох в някаква къща бяхме се събрали приятелки и имаше някакъв човек,които ни агитираше за нещо и беше пуснал някакъв филм,който аз бях гледала.Децата ги бяхме оставили на свекървата на една от приятелките да ги гледа (тя почина преди няколко години) ,а свекървата се оплакваше от снахата ,че хич не си говорят т.н. (по принцип те не се обичаха) .Тръгнах си от там и минавайки по тротоара имаше седнали хора на една маса ,които клюкарставаха за мен,които не знаеше коя съм питаше и им обясняваха.Аз чувах това и се ядосах,обърнах се и  им се скарах да млъкнат,че не е тяхна работа .
 Мисля да си взема ловец на сънища ще  се побъркам вече, всяка нощ по няколко,тук пиша само тези дето помня.Не искам да сънувам вече  Close

# 258
А аз сънувах че с една приятелка вървим по наклон ,изкачваме нещо като планина, от едната страна тъмна гора, даже мисля че видях някакви фигури в нея без да съм сигурна.Май бяхме тръгнали към някакво събитие май сватба или годишнина от такава на нейния брат , а аз държах някакъв камък, но май го бях изпуснала и бях взела от земята друг, светещ и в лилаво  Rolling Eyes newsm78

# 259
Фрея, много ти блaгодaря!

# 260
Мерси за тълкуванията!
Аз както съм писала, често сънувам повтарящи се сънища, днес също. Сънувам, че се местим в нов апартамент, винаги е по-голям от стария. И винаги има нещо като две крила - в едната част си има спалня,хол, в другата част същото, и аз винаги се радвам, че може да си избираш в кой хол да си поседнеш и тн. В някои от сънищата запазваме и стария апартамент, и новия го купуваме в същия блок,наблизко.
Най- силно ми прави впечатление ,че сънувам, че винаги новия е по-голям, с по 2 спални, 2 хола, повече помещения, много широк...

# 261
  • с трима мъже :)

Аз както съм писала, често сънувам повтарящи се сънища

Ние с моя мъж сме следвали в Русе. Там бяхме студенти. И 2001 завършихме и се преместихме в СФ. Оттогава не съм стъпвала в Русе (за разлика от мъжа ми Simple Smile ). По времето, когато следвахме, срещу университета имаше отчуждени къщи, съборетни, храсти, боклуци.
Но като дойдохме в СФ, започнах да сънувам често, че там има нови блокове, огромни. И ние си купуваме в един от входовете, апартамент. На 2 етаж. И разпределението му зная на пръсти. Този сън го сънувам периодично. И всеки път продължава оттам, откъдето е завършил последния път. Не съм го сънувала от месеци.... Но общо взето "купихме апратамента", "обзаведохме го", "правихме му ремонт с роднините" и т.н. И всичко - в хронология и по ред. И всеки път разпределението си е същото. Зная накъде да вървя , за да стигна до определена стая. Дори зная къде си държа възглавниците и одеялата. Винаги са там Simple Smile Има дори едни плочки, в кухнята, бели, които ме дразнят и всеки път в съня ми ги заелязвам и искам да ги сменим.

Наскоро говорих с някого от бившите ми състуденти и ми каза, че на мястото, където са били тия съборетини по наше време, сега има нови блокове...  Shocked

Взема се вдигна да ида до Русе, най-накрая Simple Smile)))

# 262
Съня ми от тази нощ  #Crazy .Виждах мишки и плъхове навсякъде.После в къщи дойде бившата приятелка на мъжа ми с още 2-3 момчета.Аз се ядосах .Бях се затворила в спалнята и се опитвах да заспя.Мъжа ми излезна да пазарува нещо,аз излезнах от стаята и я гледам с лъжица брашно и олио обикаля по  къщата ,реших че прави магия някаква и и изсипах олиото на главата ,взех да се разправям с нея,мъжа ми се прибра в тоя момент и му казах да ги изгони,защото не мога да си почина от тях,исках да спа .Изпрати ги.После дойдоха свекърите , свекърва ми ходеше и отидох да ги посрещна .

# 263
Фрея, точно така стана, всичко се обърка. Още същия ден започнаха проблемите и едно по едно, нещата, които си мислех, че са 100% сигурни, изведнъж се провалиха.
И един сън от преди два-три дни: Сънувам, че аз, една позната с детето и, сестра ми с нейното семейство се къпем в морето. Водата е топла и синя, пясъкът под краката ни е жълт. Но аз се къпя под нашия хотел, който е в морето и стои на 4 подпори, забити в земята. Точно под хотела е плитко, а навън става все по-дълбоко и въпреки, че съм отдолу, усещам слънцето. Изведнъж виждам една огромна вълна, много по-висока от хотела и ще го залее след малко. Викам всички и ги предупреждавам, че идва огромна вълна. Почвам да се оглеждам за голямата племенница и и казвам да дойде при мен и да ме гушне силно. Тя се гмурка и идва при мен, което беше облекчение за мен, тъй като видях, че може да си задържа дъха под вода, единствено се притеснявах дали като ни дръпне водата, малката ще издържи, защото са и мънички ръчичките и не може да ме прегърне хубаво. Застанала съм и гледам вълната, но тя все не идва, а от нея излизат малки вълнички, които с лекота прескачам. И като че ли с всяка малка вълничка, голямата намаляваше. Това беше сънят.
Може би се дължеше на зачестилите разговори за наводнения и че ако нещо стане с нашия язовир, то вълната при нас ще е 8-9 метра.

# 264
Здравей ,Фрея    bouquet Бих искала да ми разтълкуваш съня, защото мисля че има важно значение .
Скрит текст:
Сънувах следното: На път за вкъщи изведнъж става мрак и нищо не се вижда, отделно някак си изминах доста път и пред мен камънаци и факли( още беше тъмно), опитах се да прескоча огромните камъни, но нямах сили, въпреки това направих 2-3 опита, изведнъж една жена се появи с децата си им ми каза хилейки се : - май няма да успееш, май, май няма и да се прибереш! ... след което ми хрумна просто да ги заобиколя , но това далеч не бяха всички ''препядствия'', някакви момичета ме бутаха и удряха с летви, аз се бутах също за да мина, след ожесточена борба  Mr. Green нашамаросах едното момиче,тя отвърна, но ме пусна . Заедно с жената стигнахме до тунел с 2 разклонения, аз
я попитах съвсем сериозно накъде да тръгна , а тя отвърна : -На дясно и само надясно ! Така и направих! Тунелът беше изрисуван с икони и светци ( не съм религиозна), стигнах до една църква
видях, че имам 30 стотинки  и реших да си купя и запаля една свещичка, един мъж ми даде и запалка, но я счупих, реших да си запаля от другите, които бяха почти изгорели . Той ми каза:-
Дано желанието ти се сбъдне, а аз : - Не е само желание  Shocked След няма и 5 минути той грабна
в една торба всички изгорели свещи и пепел ( вкл. и моята),заедно с стрък Здравец и ме помоли да ги изхвърля ( взех ги , но не ги изхвърлих).След като излязох от църквата, навън беше светло наблизо имаше една кръчма, в която видях семейството си и почувствах облекчение. ooooh!

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 21:02 от elichka_vangelowa

# 265
Сънувах два щъркела които учат две малки да летят. Друго не помня .

# 266
  • с/у ОколоМръсТното
Фрея   bouquet пак аз ще ти досаждам....

Сън:

Скрит текст:
Сънят е в събота с/у неделя...
Аз се събуждам рано-рано... и после предремвам... Така, че това е малко "измъчен" сън.

Сънувам чичо ми, който не е сред нас повече от 8г. вече...
Та сънувам го болен и много измъчен от болки. Превива се на две, лежи и се моли някой да го обезболи. Аз съм седнала/легнала до него и го галя и успокоявам, че ще му мине. Само малко да потърпи. И той като малко дете се сгуши в мен и аз му милвах главата (побеляла, като приживе) може би половин час.
После излязох от унеса, но ясно си спомням дори детайлите.

# 267
Здравей, Фрея,
Извинявам се, че пак нахлувам, но моля за мнение за следното:
Предстои ми нещо ново като начинание, за което доста дълго се колебая. На последък почти взех решение да го направя и онзи ден сънувах следното - пътувах за някъде - не знам за къде, гонех разни самолети насам натам, накрая успях да се кача на единия от тях и стигнах където трябваше. Веднага се събудих и реших да провера в стандартните съновници - вещае добри неща - успех в новото начинание и шанс, който не трябва да се пропуска. Ти как го разбираш?

Благодаря ти много предварително,

# 268
mystic woman, приятелката може да означава,че нещо у теб е отслабнало, смалило, изтощило, обезсилило. Друг вариант е това да се отнася за приятелката ти конкретно и да се свърже с нейни физически и/или психически проблеми в момента.
belladonna86, по принцип така пише в съновниците,че ако плачеш насън обратното наяве, но аз съм забелязала от опит,че хората плачат насън, когато и наяве изпитват тъга, отчаяние, болка. В случая може би става въпрос за несъгласие, противоречие, противопоставяне вътре в теб самата,вътрешна емоционална борба. Когато едновременно искаш нещо и в същото време не искаш да е така примерно, нещо от този род.
323, сънищата са хубаво нещо, радвай се,че си от хората, които запомнят повечето си сънища. И двата съня изразяват яд и готовност за борба, нападение, отстояване на своето. Частта със затрупването в дупката може да се възприеме като съвет да бъдеш по-търпелива в трудностите, които ти се изпречват. Като цяло всъщност сънищата ти показват твоята напрегнатост, напрежение и нетърпение, което допълнително усложнява проблемите ти.
Dados, изкачването символизира някакъв напредък и развитие. Камъкът с лилава светлина би могъл да олицетворява успех, късмет и просперитет.
potrebitel22, това е символ на развитие, благополучие, стремеж към повече, надграждане, усъвършенстване, нарастване. Може да се касае за нещо, което градиш в живота си, което усвояваш или просто като цяло неспирния човешки стремеж да има все повече и повече.
galaUSA, стаите/помещенията в съня обикновено символизират нашето съзнание, душата ни.  В случая, както и написах по-горе, сънят може да се свърже с надграждане, развитие и прогрес. Аз също си имам "имоти" насън, най-важният от които е огромен стар замък, който от време на време сънувам. При мен обаче винаги сънувам различни негови части, които откривам и изследвам във всеки нов сън. Същото е и с градината му, която има нещо,като лабиринт, отвеждащ на различни места. Това го свързвам всеки път с различен период от живота ми, в зависимост от моментното ми състояние, смисълът на откритията се свързва по това.
karamelia, възможно е сънят да е продиктуван от реалните мисли за заплаха. Ако ли не обикновено вълните символизират проблеми, неприятности.
Скрит текст:
Вълна (от вода):
приближаване на някаква опасност/нередност/изобщо спънка,проблем някакъв. Най-често е предупредителен знак и съветва да бъдем нащрек,в очакване на нещо не дотам приятно.
В случая обаче страхът е по-голям от проблема, т.е. въпреки големите негативни очаквания/опасения, трудностите ще преминат по-леко отколкото си мислиш.  Peace
elichka_vangelowa, права  си, важен е и много ясен по смисъл. Камъните, тъмнината, борбата - препятствие, премеждие, трудност, изпитание, жената - твоето съмнение, което едновременно те обезкуражава и все пак ти помага. Боят между теб и момичетата също означава буквално сблъсък, несъгласие, конфликт, кавга дори. Иконите, светците, църквите обикновено свързвам с надежда, молба, желание и силна вяра. В случая благополучие, успех и щастлив край.  Peace
Christians Mum, сънят най-вероятно е продиктуван от майчинска загриженост и любов.
Шани, хич не ми досаждаш  Hug Сънят може да олицетворява твоята грижа и помощ към нещо/някого, съчувствие, съжаление. От друга страна чичо ти може да се явява, като символ на част от теб, която страда и се измъчва.
e.damyanova, не се извинявай  Grinning Hug тук няма какво да кажа, защото правилно си усетила и причината и значението на съня (учудващо за съновниците).

# 269
Много благодаря Фрея   bouquet  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт