Да си разтълкуваме съня - 7

• 50 805
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • София/Испания
Здравейте,в последно време сънувам често починалия ми мъж,в различни ситуации.Какво ли означава това,на хубаво ли е или на лошо?Сигурно иска да ми каже нещо от там,от отвъдното.
Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите.  bouquet

# 332
janetaes, зависи от контекста на съня. Така не може да се каже. По-горе писах,че не е "на лошо" а се сънува починал човек. Ако не е починал наскоро,а сега са зачестили сънищата с него, навярно нещо важно, голямо, емоционално се случва в живота ти в момента.

# 333
Мерси Фрея както винаги ги тълкуваш много интересно и логично! Hug

# 334
Freya, благодаря и за твоя отговор! В началото бях припряна и исках своите отговори. От доста време пуснах нещата, но може би съзнанието работи. Благодаря - времето ще покаже!

# 335
  • София/Испания
Freya,благодаря за бързия отговор,да си жива и здрава!

# 336
Фрея като че ли сънищата ми се променят , този е от странните  Rolling Eyes

Сънувах аз че се разхождам из непознато място, вярва по улица с трамвайна линия
и на някакъв завой се бутам случайно в някакъв непознат и му казах на английски че съжалявам, извиних му се. Той някак строго ме погледна , но погледна в ляво от него на тротоар някаква голяма реклама като плакат на шампанско - и изведнъж без аз да искам се озовах на някаква
маса сложена в ниша, но гледаща и към улица , беше сипал по чаша за мен и него наполовина пълни и трябваше да отпия макар че не исках. Имаше и сервитьор край масата  Confused

# 337
  • Gotham City
Привет на всички и аз идвам с въпрос.
По принцип, често се случва да спя след обяд, винаги, обаче сънувам ужасни неща, когато спя по това време.
Днешния, който като си го преразказвам, може би не звучи като кошмар, но така го почувствах, докато сънувах. Искам да знам, има ли повод за притеснение и дали не е отражение на случки от сравнително близко минало, които са провокирали в мен ревност.
Преди година с мъжа ми (нямаме брак, но аз си му казвам така) заживяхме заедно, аз се преместих в Пловдив при него, в съня ми по някаква причина обаче, аз оставам в Пловдив, но си намирам нов апартамент, а уж сме си заедно. Само че, един път той идва да ме вземе да излезем (до колкото помня), но аз забравих да заключа, връщам се да заключвам, а той излиза без мен, когато излязаох да го потърся и го нямаше, звънях му, не вдигаше и въобще все едно всичко прилючи, просто ме остави...

Хубавото на цялата работа беше, че като станах отидох в хола, той си лежеше там на дивана, попита ме "Наспинка ли се?" и аз "Сънувах кошмар" той тръгна да ми се кара, че съм гледала страшни филми, но му казах "Беше, че ти ме остави" и той ме гушна много силно. Знам, че не е по темата, но просто ми се искаше да кажа какво облекчение изпитах тогава  Heart Eyes

# 338
Сънищата ми се завърнаха  Crazy Онзи ден сънувах че в последния момент трябваше да дойдат сватбари и да вземат ( булката или кумовете не знам) от нашата къща .Беше разхвърляно и започнах да чистя.Точно домитах двора на вънка и дойдоха .Оказа се че кумовете сме ние,мъжа ми се беше облякъл ,а аз по домашни дрехи.
Имах още един сън на следващия ден,но вече не го помня.
Снощния : дойде някакъв човек ,приличащ на клошар, питаше дали продаваме бабек.Отговорих ,че не и той уж тръгна да си ходи ,но се спря при купчината части за коли на мъжа ми и се опита да открадне,започнах да се разправям с него и да го изгоня ,но не можах.Отиде в двора на баба ми и започнахме с нея и от там да го гоним,после се оказахме в двора на една приятелка и с нея същата работа.Взе по едно време пистолета на мъжа ми ,но пак не свърши работа(не съм стреляла).

# 339
  • Пловдив
 Peace
Да питам,Фрея...майка ми е сънувала нейната майка/починала е/.Стояла изправена и в нормални не черни дрехи/щото доста преди да почине носеше черно/ и правела катми  Rolling Eyes и само се усмихнала...нищо не и е казала.Дали може да се тълкува някак?

# 340
аз искам да попитам ,ако имам повтарящи се сънища или дежа вю ?
какво трябва да означава ?

# 341
Здравейте,
днес сънувах, че вкъщи имаме лъв. Отгледали сме си го, но сега ни беше страх от него и баща ми се опитваше да го загради в клетка, а той все изскачаше. Мен обаче не ме беше страх, даже се снимах с него  и си говорихме. Знам, че е много откачен сън, но ми е интересно значението. Четох само за значението на символа на лъва,но така в контекст може да е друго.

# 342
  • Sofia
тази нощ сънувах,че ще осиновявам бебе,момченце...бях го гушнала,а то така ме беше обвило с ръчичките си през врата,че направо ме душеше...някакви хора тропаха на вратата,искаха си го,аз не отварях,после видях малкото,че всъщност не е бебе,а малко и зло човече,тичаше и нещо се зъбеше...

# 343
Здравейте и от мен. Аз имам много сънища и често ги помня с подробности. Ще Ви напиша един мой сън, който се надявам Freya да помогне за разтълкуването му. Извинявам се, че е толкова дълъг, но всички са такива.

Имахме квартира но взехме и друга. Отидохме в новата. На два етажа беше, качихме се на втория. Посредата на стаята изобразяваше кръг който директно свързваше долния етаж. Няма стъпала нищо. Просто дупка, която беше обградена (направена с движещи стени) които се разгъваха на вътре и се прибираха пак. Майка и татко, свекърва ми, сестра ми бяха с нас. Детето заспа до стената ( на кръга). Решихме да излезем докато спи за извадим още един ключ. Беше близо и нямаше да се събуди докато се върнем. Тръгнахме. Вървяхме сякаш в съседен град на нашия в БГ. ( но всъщност действието се развива в чужбина). Извадихме ключа и се прибирахме. Спряхме пред един хотел, майка ми даде ключа и ме попита какво ще правим. Имаме две квартири а стария собственик си няма и представа за намеренията ни.   Казах, че ще помислим и защо не да я отстъпим на един наш познат ,който търси. После се разколебах. Майка и татко се качиха аз останах да изчакам сестра ми която отиде за закуска. Тогава забелязах морето насреща в близост до хотела и павилиона. Сестра ми се върна и тогава чух плач на дете от потила. Притесних се за дъщеря си да не се е събудила а не дай си боже да падне в дупката. Хукнах нагоре по стъпалата, но забравих точно къде беше квартирата ми(стаята). Качих де на втория етаж, влизах на всякъде, където можех дано уцеля моята стая. Накрая се сетих и погледнах ключа имаше 2 или 3 изписани трицифрени числа. Може и еднакви да са били не ги видях другите. Съсредоточих се върху едното от лявата страна 725. Помислих, че това е номера на стаята ми и тръгнах да я търся. В коридора срещнах един пълен мъж с малко момиченце със светла коса на около 6-7 год. Протегнах ръка представих се. Казах, че и аз имам момиченце и може да си играят заедно. Казах му че търся стаята си и асансьор за да се кача на горе. Видя номера 725 и каза че е на третия етаж. На втория свършват до 721 . Показа ми асансьора но той е само платформа и като се качиш се хващаш за едни въжета от двете страни и трябва да се задържиш и да го натиснеш с крака( със сила) да се наклони и да скочих. Всичко направих но не ми достигна сила да го наклоня и се върнах и се отказах.Казах, че тръгвам да търся друг нормален и поех по коридора. Те останаха зад гърба ми, гледайки ме и хванати за ръка. Много добър човек. Насърчи ме и когато влизах в асансьора стоеше там даже. Вървейки по коридора не знам как съм стигнала до третия етаж. Видях вратата 725. Пъхнах ключа и отключих. Насреща маникюристка която работи на вътре в дясно имаше и фризьорки. Осъзнах, че това е салон за красота, не стаята ми. Останах леко разочарована и с въпроса защо този ключ отключи тази врата? Маникюристката ми посочи с поглед и думи на вътре да вървя. Аз се обърнах и излязох. Погледнах табелата в ляво на стената салон за красота. Тръгнах по коридора напред. Трябваше да открия стаята си. Срещнах сестра ми. Тогава поговорих с нея. Решихме да питаме някой но никой не знае български (нали не сме в България). Тогава тя написа на лист въпроса и го даде на някакъв мъж. Той написа отговор но като погледнах нищо не разбрах. Тогава се обърнах към нея и и казах да го остави нищо смислено не е написал. Тя ме секна, че едвам проговорила на руски да не оплесквам нещата. Тогава дойде една българка. Казах на сестра ми да я попитахме. Каза, че нямала време на работа е но трябва да идем в другото крило и там ще видим виолетови багри по сградата или нещо такова виолетов цвят. Тръгна и аз тръгнах след нея с въпроси. Тя отиде в заведение. Казах и че така и така живеем тук в хотела, ако има работа и каквато и да е да ми се обади. Ще ми е по удобно. Тогава една жена на съседната маса ми каза да си дам номера. Каза да го запиша на табелката с името си. Когато погледнах бях облечена с някаква униформа, която е типична за камериерките с табелка на нея. Фирмена униформа. Не знаех от къде се взе и кога съм я облякла. Извадих името и видях, че е на момиче с буквата "К" името беше с 5-6 букви. Казах на жената, че това не е моята униформа. Не мога да го напиша на чуждо име. Не знам на кого е и не искам да го правя и върнах на място името.Имах намерение да я върна на жената на която принадлежи. Видях от ляво на мен листи и попитах дали може тук да го запиша. Тя откъсна един друг лист и ми даде. През цялото време беше видимо спокойна и усмихната, търпелива на фона на моето притеснение. Извадих си телефона но нищо не намирах в него. Беше толкова объркан. Не разбирах какво става. Попитах я за каква работа става но въпрос. Тя ми отговори, че е за медицински служител. Толкова се развълнувах. Това исках да помагам на хората. Гледах в телефона и нищо не намирах. Толкова объркано меню. Тогава я попитах " За тази професия и работата, която ми предлага не се ли изисква образование" а тя ми отговори че не е необходимо. Много се развълнувах. Исках тази работа. Почнах да изброявам всички дипломи които имах и споменах средното си образование също. "Администратор документалист", (като преди това бях изброила висшите и квалификациите на един дъх). Тогава един мъж застанал зад мен каза( който слушаше разговора и май бяха заедно с жената) : Това също е икономическа специалност. Побърках се не знаех номера си. Но те чакаха и се усмихваха. Излязох на вън при сестра ми. Казах и, че не мога да звънна на майка да питам на кой етаж сме също и че не намирам номера си. Какво става с телефона ми? Тя го взе в ръце и почна да върти екрана напред, настрани....просто беше друг модел. Искам си моя телефон, това не е моя. Взех го в ръце и го гледах и недоумявах. Може би съм го била оставила някъде и съм взела друг. Не спирах да повтарям че си искам моя телефон. И се събудих. Между другото сестра ми през целия сън ме успокояваше, че детето е добре и няма как да падне.

Искам да вметна за повече яснота, че маникюристка искам да стана от малка но нещо все ме спира. А да помагам на хората ме кара да се чувствам истински пълноценен човек. Обмисляла съм и варианта в предложения вариант в съня.

Simple Smile :* Чакам с нетърпение Simple Smile

# 344
Самият сън няма да го разказвам, защото отново бяха няколко и много объркани, но през цялото време бях жадна и пиех всякакви неща в промишлени количества... като се събудих устата ми беше пресъхнала чак и реално бях жадна. Това значи ли нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт