Да си разтълкуваме съня - 7

• 50 780
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Фреа...да питам за един сън на майка ми.Снощи е сънувала,че прегръща снаха ми/на брат ми жена/...та майка ми я прегръщала и плачела- питала я - какво става,що не ми казваш какво има?Т.е. се е съмнявала,че е нещо лошо,а снаха ми и го спестява и не и казва...Та майка казва,че така силно е плакала,че чак се е събудила хълцаща.

А...и още нещо...ММ е сънувал змия.Плувала във вода,излязла и той я убил - с камък в главата.

# 601
Сънувах че една приятелка ми се обади да ни посани на сватбата си . Помна че ми каза че ще е на 29 юни или юли. Не я чух добре кое точно ми каза. Бях учудена защото очаквах да ни покани за кумове ,но не го направи. Не бях сърдита ,но изненазана.

# 602
Здравейте!!! Сънят ми от снощи беше много реален, нямаше го доли това внезапно прехвърляне от едно място на друго, а всичко си вървеше точно и наредено. Бях навън, видях че имам бяла превръзка в дясно на корема, точно където ми е операцията от апандисита. Изпитвах силна болка. Изведнъж видях ясно , че приятеля ми ме носи в болницата, там ми надигат блузата и виждат, че старата ми операция е много подута и червена и ме питат кога е правена. Аз казвам преди 10 години и всички ме гледат странно казват ми че трябва да ме режат пак и че нещо си не било изчистено. Това си го спомням все едно се връщам като по филмите назад във времето. Поглеждам пак превръзката и я разлепям от едипия край от любопитство как изглежда операцията ми. Виждам че е по-голяма и я шита , залепям си пак презвръзката и питам някого защо и така а отговора беше защотъ е два пъти рязано на едно и също място , за по-сигурно да не се отворела. Обикалям си из града бавно и превита защото много ме боли, но са ми казали да се раздвижвам и да не се залежавам. Виждам майката на един приятел на моя заедно с малката му дъщеря, посягам да я вдигна , но се отказвам заради операцията. Тогава моя ми се обажда а ми казва къде е да отида при него и аз тръгвам, говорейки по пътя с него. На едното кръстовище виждам, че отсреща идва баща ми с ТИР , мятам му и се усмихвам като спирам да вървя и изчаквам да стигне до мен за да го видя а на моя казвам ( познай кого виждам , тате се е върнал, сега ще го помоля да ме докара при теб хем що го видаш ).. в същия момент виждам, че от дясно на мен идва още един тир. Удря си в ТИР-а с баща ми точно от неговата страна , но шофьора и аз почвам да крещя по телефона на моя ( блъскат баща ми, блъскат баща ми) започвам да плача и се опитвам да бяггам към тира но корема много ме боли и операцията ми прокърви. Тогава видях че баща ми е слязъл от камиона и върви към мен и се усмихва и аз казах по телефона на моя ( той е добре нищо ме няма ) и му затворих. Тогава баща ми стигна до мен и спря да се усмихва , обърна се на и видях , че лявата му страна е цялата в кръв и той просто падна в краката ми, изкрещях тате и се стреснах и се събудих. Моя каза че цяла нощ съм се въртяла и съм бълнувала. А съня беше много реален, виждах всичко ясно, чувах, усещах болка, дори сърбеж... и като си събудих имах за секунди чувството че наистина имам нова операция... а баща ми...  преди беше тираджия , много години , но вече не е. Сънувах го с камиона който последно караше.

# 603
Вече за 2-ри път сънувам менструална кръв...
Благодаря на Фрея предварително.
Поздрави!

# 604
  • Пловдив
Фрея, благодаря за отговорите!
Снощи сънувах, че пътувам във влак.  После се разхождах в градската градина и там някакъв фризьор ли фризьорка ме подстрига късо, момчешка прическа. Насън си казах: това значи ново начало.
По принцип знам, че не е хубаво да те подстригват насън, но чакам твоето тълкувание.

# 605
Dados, сънят с дрехите може да символизира някакво ярко, но мимолетно явление в живота ти. Събитие, което бързо се случва и бързо приключва, а ти не искаш да е така.

Шани, не съвсем. Обикновено, когато сме тъжни и потиснати наяве сънуваме,че плачем на сън. Така на душата и олеква и се утешаваме подсъзнателно.

belladonna86, първият сън е израз на някакво противоречие у теб. Нещо, което не разбираш, но и не искаш да разбереш, може би защото те плаши. Вторият сън може да означава,че си патиш/ще си изпатиш от неискреност, която проявяваш ти самата, самозалъгване някакво.

tsveta, буболечките най-общо и най-често са символ на дребни проблеми, досади, неприятности. Другият сън може да се възприеме буквално. Проява на сила, смелост от твоя страна, защитавайки нещо/някого, което цениш и обичаш прекалено много.

desex, най-вероятно сънят е свързан с временното ти физическо неразположение и олицетворява боледуването.

evenfall, според мен сънят ти означава,че ти самата си изправена пред някакво изпитание, начинание, премеждие, в чието преодоляване и справяне се съмняваш,че ще успееш. Като да се "предаваш без бой".

vaniakkostova, от старите поверия се знае,че когато сънуваш близък да умре, значи му умряло злото, т.е. на хубаво е за самия човек. От друга страна може да означава отърваване от нещо, било то за теб или спрямо нея.

Слънце в джоба, дано всичко се нареди по най-добрия за теб начин  Hug

напориста, липса на контрол, безсилието и страха, произлизащи от това. Баща ти може да олицетворява част от теб, която не иска да търпи повече натиск от страна на други хора примерно. Отецът - страхът, тревогата и опасенията, които съпътстват всяко различно от обичайните действия и статукво. Замисли се има ли нещо, което търпиш заради друг/други, голям компромис, който правиш със себе си.

alasrojas, гарваните може да символизират период от време, като три дни. А обесването наложително приключване на нещо. Останалото е плод на несигурност и неувереност.

lack, чехлите и чорапите са защита и удобство за краката ти. Краката вървят, символично се свързват с пътя на живота ни, действията, които извършваме и решенията, които вземаме. Тоест думите на баба ти могат да се отнесат до това да се подготвиш за нова стъпка в живота си.

LOLI{P}, най-вероятно сънят е израз на твои желания, независимо дали са свързани конкретно със започването на бизнес.

mystic woman, може би майка ти нещо я мъчи наяве. А змията навярно олицетворява проблем/проблемен човек, с който мъжа ти ще се справи бързо.

323, датата си е дата сигурно  Laughing В смисъл някакво събитие, което да те очаква това лято. А иначе изненадата може също да се тълкува буквално ако си била озадачена от нечии действия наяве.

pumpalche3e, Сблъсък с нещо от миналото ти, което се повтаря в своя смисъл. Урок, който не си научила, поука която не си си извадила.

Vanilla ♥, понякога жените сънуваме това преди МЦ. Обикновено нищо не означава.

victorychild, сама си си разтълкувала съня още докато си го сънувала "Насън си казах: това значи ново начало." Промяна, развитие.

Ето и много хубава подробна информация за символиката на цветовете.

# 606
  • Кьолн
Здравейте! В неделя сънувах един сън който ме развълнува толкова,че усмивката не слиза от лицето ми.
 Сънувах че вече е нощ и аз съм на терасата и гледам небето.Изведнъж се появяво един много красив светещ път.Аз се учудих много и гледах запленено.Изведнъж по него видях да върви Господ!Той се обърна, усмихна ми се и ми помаха.Толкова се зарадвах и бързах да споделя в съня сие с някого.И видях починалата си баба.Тя не ми повярва и каза,че дори тя не го е виждала още!Много ще се радвам ако ми го разтълкувате този странен сън!

# 607
Благодаря,Ви  за тълкуванието.Беше ми интересно и  да си призная ,тази трактовка ми хареса.Благодаря!

# 608
Много ти благодаря, Фрея. Сега ми е много по-добре   bouquet

# 609
Сънувах наистина странен сън и не знам на какво се дължи..Всъщност може и да е заради книга, която чета, но последно я четох преди 1 седмица..  newsm78

Скрит текст:
Та значи, съсувах как се целувам с жена, на която очите бяха чисто, чисто бели. Беше много страстно, и хем аз бях тази, коята се целува с нея хем не бях аз.. Гледах я в очите и изпитвах ужасяващ страх, но не можех да спра. Накрая спряхме и устните, ръцете, пръстите, лицата ни бяха в кръв..

# 610
Здравей и от мен Simple Smile

Сънувах, че има нещо като телепорт, съвсем обичайна процедура. Използвахме го с една приятелка, за да ходим от северното черноморие, където живеехме, към Созопол, за да ни е по-топличко и много се кефехме. Правехме си срещи на юг и беше супер.
Обаче в един момент разбрах, че телепортът хич не е безобиден, а доста опасен. Не помня какво точно беше, но "вкарваше" някаква вреда. Дори (май) можеше да не излезеш от него.
Затова започнахме да бягаме от телепорта, а "служителите" му да ни принуждават да го използваме.
Накрая се превърна в някакъв екшън направо - ние се крием по едни склонове, гори, търсим къде да живеем... Навсякъде можеше да се натъкнем на телепорт.
Помня една част от море, съвсем мъничка част от плаж, "имплантирана" в един град. Всичко вътре беше отровно...
Това помня. Какво може да е?

# 611
Благодаря ти Фрея. Ще споделя още един сън. В последно време съм изпаднала в един период който не ме оставят сънищата.  Sick
Та снощи сънувах че раждам без изобщо да знам че съм бременна. Бебенцето беше малко болно недоносено завито в пелени като вързопче. Не знаех какво да го правя и дали въобще ще оживее. Опитах се да го накърмя, но нямах почти никаква кърма и то не искаше да суче. Изпаднах в паника че ще умре от глад. Намерих хуманна и му направих мляко и го нахраних с една лъжичка. То започна да яде и се съживи и започна да расте   и оживя.
По принцип знам че не е на хубаво да сънуваш бебе.  newsm78 .
Ти как мислиш Фрея.

# 612
Един от странните мой сънища е че се прибирам в къщи, минавам през пътеката на двора и искам да си отключа врата но под Коледния венец виждам некролог на баба и дядо на входната врата , това ме плаши, какво ли е  ooooh!

# 613
  • София
Снощи сънувах двора на баба ми и дядо ми ( те са живи и здрави въпреки преклонната си възраст ) и на средата на двора пред къщата виждам два пресни гроба ( равнени както се прави за 40 дни ) и те минават покрай тях и прескачат края , защото не им стига мястото да минат . Уплаших се ужасно много , защото баща ми почина преди почти 3 месеца и още не съм преживяла ужаса от погребението.  newsm78 newsm78

# 614
 Здравей Фрея....много  сънища ти са се натрупали и съжалявам, че и аз ще допринеса за това, нооо...много ме е страх и искам да си разтълкувам съня....не претендирам за бързина Grinning

Сънувах, че се разхождам по замръзнало море с  хамстерче в ръка...По едно време май го пуснах на леда,  но след малко то се изпъна и  като го докоснах установих че  е студено и мъртво...После леда започна да се пука и останаха много малко парчета лед да плуват, но аз не потънах, под мен имаше още лед....
Събудих се и отново заспах... Този път сънувах че живея с майка си в луксозна сграда, тип затворен комплекс, въпреки че жилището ми беше същото. Майка ми подарила тигърче и коте, които обаче се наложи да занесем в хотел за животни защото някакви гости с деца щели да пренущуват за седмица при нас....но се оказа скъпа нощувката на животинчетата и решихме да ги преспим за цяла седмица...ако си спомням правилно май ги преспахме, а  сем. така и не го видяхме.....

Знам че котката е лицемер, а тигърът силен противник, а аз май имам край мен и двамата....но... В реалността дали нещата ще се развият положително?

Общи условия

Активация на акаунт