Да си разтълкуваме съня - 7

• 50 793
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Баба ми е сънувала много странен сън с МЕН, който ме заинтригува и ще помоля да ми го разтълкувате. Sad Благодаря предварително!

Сънувала е, че сме в нейната стая (тя е на 5-тия етаж) и се караме... След това се е разплакала и се е показала на прозореца и е видяла как есенния вятър раздухва опадалите листа от улицата, но каза, че е бил много силен вятър. И плачейки ми е казала: Ела, ела виж тия листа как ги носи вятъра, ето това е моя живот!!!

# 466
  • София; Дружбето
Здравей, Фрея. Сънувах днес, че с детето пътуваме в автобуса  и по мен пълзи една странна хлебарка. Аз изпитвам панически страх от тях. Издухвах я от дрехите си, но тя пак хвръкваше и се качваше върху мен. Явтобусът спря, детето я взе и я изхвърли навън Simple Smile))) Много ми е интересно какво значи

# 467
Здравейте отново,
моят мъж сънува много  странен сън - Тръгва за работа и вижда негов колега  -  който е починал внезапно преди по-малко от година. да върви към него. Спират се и ММ го гледа изненаден и очуден, после го пита - Мише ама ти жив ли си?  Приятелят му отговаря, че е жив и ако иска да го пипне за да се увери и му подава ръката си. ММ го хваща и усеща че държи в ръката си плът, разплаква се и се събужда със сълзи.  И това не е първия път когато го сънува.
Не знам какво означава, ако някой има идея какво е  ...... newsm78

# 468
Сънувах че съм във висока сграда с асансьор и стълби , не помня на кой етаж но само помня че в стая с решетка влизаха 2 момчета, в стаята имаше легла, баня, шкафове и балкон а вместо врата решетка, която се заключваше отвън.  Rolling Eyes

След това пак съм в стая но с много хора, и отворена врата към коридор , но най странното беше
че видях 3 големи шейни  Shocked в синьо и розово една който можеха свободно да се движат
и бяха като детски креватчета но върху тях сложени куп подаръци за новородено в синьо и розово - сините бяха две , а пък аз и групата хора в стаята ръкопляскахме но ни беше страх да не ни чуят отвън  newsm78

# 469
Qn-Bibiqn, колкото и разочароващо да звучи, мисля че съня със смятането не значи нищо. В смисъл по-скоро е продиктуван от ежедневието и буквален в значението си - пресмятане, определяне, мислене, планиране и нищене на проблем, казус, вариант. Другият сън май че е по-важен, като това, което си си казала се откроява като ключово. Един вид, че си добре независимо,че понякога не се чувстваш така. Намираш начин да постигаш целите си дори да е по минимално задоволителен начин за теб.
  bouquet

# 470
здравейте отново  Wink

1 - сънувах, че отивам на работа и имам рожден ден ,и преди да взема бонбони да почерпя питах колежките какви искат .. помня,че имаше много и различни видове , но  черни ,тъмни кутии .. и само една бяла и ми казаха да я взема нея ,че бонбоните били най - вкусни и я купих ..

2 - сънувах,че раждам и всичко е нормално ..
п.с. явно, защото предстои и нямам търпение

3 - братовчедка ми ми звънна да ме пита как съм и ми съобщи,че брат ми е починал и ми каза да не се сърдя ,че никой не ми е казал , защото съм била бременна и да се притесня ..
и въпреки лошата новина гласът й беше ведър, радостен,щастливо звучеше

# 471
Привет и от мен!
Днес сънувах отвратителен сън ,сънувах, че съм грозна между някакви жени, правеха ни снимки ,очаквах да излезна красива , а всъщност на снимката бях грозна , все едно друга жена руса, къдрава дебела, грозно облечена(а в действителност съм брюнетка с права коса, слаба спортна натура),интересното беше че се видях грозна чак на снимките , бяха цветни и се почувствах ужасно...най странното  е, че тези дни сънувам все грозни руси жени , а сега се сънувах аз самата такава.Незнам какво означава това? newsm78

# 472
И още един сън прясно сънуван току що  Laughing , но ми се стори доста интересен и объркващ в същото време...Та сънувам бившия, че го срещнах и се заговорихме, покани ме у тях, аз се съгласих , на влизане във входа , видях снимка на една обща позната черно бяла, но беше по красива и млада (в живота е по възрастна)запитах го дали е тя и той ми каза да,  но май тук е по млада самия разговор беше просто така да става приказка и нещо започна май да готви или  да приготвя за обяда ,говорехме си, че сме с  много бели кожи и аз му казх, че съм по бяла от него, той се съгласи,  но добави, че съм  с доста косми в момента Shocked(в реалността нямам този проблем даже бавно ми растат ),но в съня си се погледнах и бях цялата в косми и реших да се обръсна в банята му и започнах да се къпя с топла вода и да се бръсна . Изведнъж се оказа цялата баня пред блока от стъкло и всички ме гледаха, но аз не се притеснявах,казах се нещо от сорта ми хубаво тяло да гледат  Laughingи продължих, а самата баня беше в някакъв много, ама много беден квартал сред цигани нещо като катун и те ме гледаха и се възхищваха  Shocked,след това реших да си тръгна и се качих пак горе при него, но не успях да се обръсна изцяло , защото циганите взеха да стават нахални и се притесних за сигурността си , след това в същия сън изведнъж попаднах в много красива стая светла с цветя, красива като от приказка за принцеса и аз приличах много на Моника Белучи Grinning, но бях аз и пишех някакво писмо на детето си момиченце(нямам дете все още) с много красива писалка с красиво изписани букви и написах цитирам:" И така дете мое след 2 години най накрая решихме да се съберем с твоя татко"само това помня от писмото , написах и други неща, но не си спомням какво точно, но това бяха последните ми думи,на себе си имах колие, извадих го от пазвата си и видях, че това колие всъщност е ключ метален, но също много красив като от приказките и с него поставих печат на писмото.След това в стаята дойде една възрастна жена и ми даде букет с бели и розови много красиви къси, но едри рози, самото букетче обаче беше като в мини ваза от тези модерните, стъклени, прозрачни. Имах усещането, че се приготвях за сватба, а този букет е булченски и тръгнах за събитието.
Лелеее колко дълго стана ooooh!, но ми се стори странен и интересен сън за това реших да ви го споделя дано не съм ви отекчила... Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 19:58 от belladonna86

# 473
Малко се забавих този път, но ми беше много натоварено психически, включително и с моите собствени сънища, които се умножиха по 5 последния месец. Бях тръгнала да пиша, но съм изгубила текста, затова започвам наново.

Doli, буквално някаква свободия, своеволие, което някой си е позволил въпреки теб.

bilqnita, важно е да се разбере по метода на асоциациите какво и дали въобще означава нещо за теб конкретния мъж. Съзнанието ти му е приписало някакво значение, то може да е,а може и да няма нищо общо с него самия наяве. Изневярата насън се тълкува буквално, желание за промяна, за бягство от рутината, еднообразието, статуквото.

flowerbi, първият ти сън говори за страх от липсата на контрол, ред и не намиране на решение на някакъв проблем, свързан с тази ти несигурност. Вторият, продължението на първият, показва доза успокояване, която си изпитала наяве и се е проектирала веднага в съня ти, че всичко е наред и ще бъде наред. След което следва и нова заплаха - самолетите, т.е. пак неща от които се страхуваш, свързани с изтърването на контрола и несигурността от бъдещо развитие на нещата.

Dados, пречка, спънка, проблем, премеждие, които объркват отново плановете ти и променят посоката на мислите ти. Другият сън с решетката показва усещането за възпиране и ограничаване. А последния се свързва с възможност за избор, който искаш да улесни преминаването ти през дадена трудност, затруднение.

bahamami, числата от съня ти може да са дата, час, брой на нещо. А може и да не показват конкретно количество, номерация, да са по-скоро допълнение за повече, за по-голям размер примерно. По-голямото число, следвано от по-малко, може да се тълкува като смаляване, премахване на част от нещо, на проблеми, неприятности, задачи, които са ти се струпали наведнъж примерно. Вторият сън изразява по-скоро притеснения и напрежение, които имаш наяве в ежедневието.

LOLI{P}, най-най-общо предстоящи промени.

Малката Ида, успех и благополучие, късмет и самоувереност.

Vanilla ♥, не мисля,че сънят е свързан по някакъв начин с теб, по-скоро изразява нейна скрита тъга, меланхолия и носталгия, които изпитва/изпитала е в даден момент.

tsveta, може би означава,че трябва да вземеш пример, да се поучиш от децата за справянето с нещо, на което не можеш да намериш решение, което те притеснява и изкарва извън контрол.

Glamur, този човек означава нещо за него, това е ясно. Може би съзнанието му не може и не иска да се примири с това,че е починал. Или въобще подсъзнателна страх от смъртта, от това,че изчезваме и се разпръскваме необяснимо, неконтролирано в пространството.

ravvenr, и трите съня приемам,че не са съществени и важни по значение. Първият буквално се свързва с някакъв избор, който вече си направила, вторият навярно е свързан точно с предстоящото реално раждане,а последния отново буквално може да означава,че имаш усещането че околните ти спестяват някакви неща.

belladonna86, първият ти сън означава,че напоследък увереността ти е претърпяла срив, ниско самочувствие и липса на емоционална сила. Свързвайки първия с втория сън, защото и в двата присъстват снимки, това може да означава,че си променила гледната си точка относно нещо, виждаш нещата от друг ъгъл, по различен начин. Иначе има същото значение, като с първия - ниско самочувствие, липса на увереност в себе си. Последните два съня показват рязък сблъсък между усещания и възприемане, може да се касаят за грозната реалност и мечтите и надеждите ти за бъдещето, тъй като ти реално си в някаква роля, защото все още не си постигнала желаната цел. Иначе ключът е смисъл, знание, разгадаване, отговор, причина. Писаното писмо - някакъв завет, отпечатък, влияние, обяснение, следствие. Букетът - женственост, благополучие, любов и страст. Като цяло - желанието да си перфектна в дадена ситуация, да се справиш с увереност и финес, да придобиеш тези умения и да изглеждаш така в очите на околните.

# 474
  • София
Freya, благодаря  Hug   bouquet

# 475
Здравейте и от мен,
ето го моя сън: сънувам, че отивам на оглед в един комплекс и търся номер 589, питам някакви хора и те ме упътиха, отварям пощенската кутия и виждам ключа от апартамента, който ще наемам ако ми хареса. Казаха ми, че много хубав и луксозен, тъкмо това което търся.
Влязох в първата стая и си помислих от вратата направо в стаята, що за дизайн е това, но си казах нищо трябва да има още 2 стаи, обзавеждането иначе наистина ми хареса, но се събудих и така и не стигнах до другите помещения.

# 476
  • Plovdiv
Фрея, благодаря много за тълкуванието

Знам, че ставам досадна, но този сън наистина ме развълнува.

Сънувам, че се нареждам да чакам на една огтомна опашка, за да стигна до някаква църква. На опашката бях с един приятел, но вътрешно знаех, че мъжът ми вече е минал. Стигам до църквата и на входа един поп през едно прозорче ме попита какво искам. Аз му казах "Идвам за ритуала за плодовотост". Той ме попита "Колко искам", аз казах "Пет" и му подавам 1 лев, с ясната мисъл, че купувам свещи, а той ми подава 5 червени рози. Обръщам се и му казвам, че искам и една ябълка. Той ми подаде ябълката, убита в син, червен и бял конец.

# 477
Мерсия Фрея Hug , за увереността си права до днес не си давах сметка, но е така тотален срив...опитвам се да го превъзмогна, но не мога и за действителността си права грозна е колкота и да се опитвам да я направя "красива" просто не ми се случва нищо хубаво..... Sad

# 478
Здравейте, мили дами (и госдпода),

Напоследък все сънувам бившият си приятел. И преди ми се е случвало, но през последните 4-5 дни се появя всяка вечер в съня ми. Не помня всички сънища, защото не съм смятала, че ще ме "навестява" толкова често. Във всички сънища с него сме си близки ...

1. Преди две вечери сънувах, че ще правим любов, събудих се точно преди да започнем. Усещането беше все едно имаше чувства само от моя страна.

2. Снощи сънувах, че пак сме си близки, но не сме заедно като двойка. Галех го по косата и лицето. Говорехме. По едно време ми каза, че ще се мести в друг град на квартира с негов приятел (ние сега не сме в един град). Град в който, докато бяхме заедно, му предложих да се преместим, за да се чувства той по-добре и да останем заедно. Тогава в съня си избухнах в плач и му казах, че съм му предлагала да сме там, но той не е искал. Тогава се събудих.

Бихте ли ми казали, дали има някаква символика / значение когато се сънува един и същи човек постоянно и то в по-близки отношения, дори и не интимни.

Благодаря Ви предварително Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 13:00 от needhelp

# 479
Сънувах аз че отивам на лекар, АГ беше и влизам в кабинет със стъклена врата но нямаше как нищо
да се види през нея, седяхме лице в лице , и преди съм ходила на това място знам и при същия човек, той разглеждаше срещу мен някакви листа, документи, резултати а аз му казах че имам още и вдигнах една синя папка но той ме спря като дигна ръка , като знак  да не говоря  Rolling Eyes Confused
Плаша се...

Общи условия

Активация на акаунт