Да си разтълкуваме съня - 7

• 50 791
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Аз сънувах, че семейни приятели очакват дете, но мацката не е много въодушевена от новината.

# 481
  • Пловдив
Фрея...да питам.моята колежка снощи е сънувала нещо-мъжа и я накарал да направи баница,но да я разреже точно на 33 парчета Rolling Eyes Дали значе нещо или...просто си е сън?

# 482
 Hug Hug Hug
Аз сънувах лек кошмар ..  Simple Smile
Скрит текст:
Бях на едно място, нещо като училищен двор,и се разхождахме аз и две актриси  Mr. Green .. И изведнъж се появи някакъв мъж, мисля, че беше директор на цялата сграда.. Дойде при мен и ми заповяда да отстраня всички вредители, показвайки ми някаква машина, която се нарича разфасовалник и служи за "отстраняване на вредителите".  Confused .. Оставих момичетата и тръгнах напред, видях една мишка, разбрах че е вредител.  Хванах я, и даже не ме беше гнус  #Crazy , та хванах я и стисках здраво, запътих се към разфасовалника, но се чувствах много гадно, не исках да го правя, но нещо ми заповядваше и задължаваше да го правя. Почнах да плача и изведнъж чувствах как мишката ми се моли, чувствах, че тя плаче...Вече бях до разфасовалника, дойде мъжът - директор, и ми каза: "Хвърляй, после ще разчистят след теб, хайде.".. Извърнах глава настрани и хвърлих мишката в машината и още с хвърлянето изпръска кръв в цялото ми лице. Мъжът се смееше, аз погледнах пак в машината и мишката се беше превърнала в глава, на жена.. и ми се молеше и крещеше, цялата беше в кръв. Като видях лицето продължих да го гледам и плача..Мъжът се обърна към мен и каза: "Ако още един път те видя с тези две жени(актрисите), следващата глава ще е твоята." ... и се събудих.  Rolling Eyes

# 483
  • в Низината
Freya, здравей! Отново съм тук със съня ми от снощи.
Сънувах погребението на майка ми, но в две различни ситуации. Първото погребение не го помня. Знам само, че беше нощ и свърши набързо. Второто беше много мъчително. Пак беше нощ. Бяхме на един склон страшно много хора. Гробът беше долу, в низината. Хората се втурнаха, тичаха надолу. Майка ми вече беше погребана, имаше сложена и плоча. Хората ме блъскаха от всички страни. Тъмнината стана непрогледна - опитвах се да видя нещо, но беше невъзможно. Хората около мен викаха силно. Знам, че двама мои приятели бяха там, но не можех да ги видя, само усещах присъствието им. Държах една дебела свещ, която се опитах да запаля, но веднага щом я палех, тя гаснеше. Опитавах няколко пъти, но тя все угасваше, а аз знаех, че трябва да я запаля и не спирах да опитавм. Ръцете ми трепереха много силно, после започнаха и краката и накрая цялото тяло ми се тресеше, а аз продължавах да пробвам да запаля свещта, взирах се в тъмнината, за да видя нещо, но все така не можех да видя нищо. Накрая просто нямах повече сили да стоя права, искаше ми се да седна, предтавях си как се облягам на надгробната плоча и това ме кара да се чувстам добре, да си отдъхна. Но само си го представях, защото заради свещта, която знам, че трябваше да запаля, не можех да се откажа.

# 484
Здравейте, мили дами (и госдпода),

Напоследък все сънувам бившият си приятел. И преди ми се е случвало, но през последните 4-5 дни се появя всяка вечер в съня ми. Не помня всички сънища, защото не съм смятала, че ще ме "навестява" толкова често. Във всички сънища с него сме си близки ...

1. Преди две вечери сънувах, че ще правим любов, събудих се точно преди да започнем. Усещането беше все едно имаше чувства само от моя страна.

2. Снощи сънувах, че пак сме си близки, но не сме заедно като двойка. Галех го по косата и лицето. Говорехме. По едно време ми каза, че ще се мести в друг град на квартира с негов приятел (ние сега не сме в един град). Град в който, докато бяхме заедно, му предложих да се преместим, за да се чувства той по-добре и да останем заедно. Тогава в съня си избухнах в плач и му казах, че съм му предлагала да сме там, но той не е искал. Тогава се събудих.

Бихте ли ми казали, дали има някаква символика / значение когато се сънува един и същи човек постоянно и то в по-близки отношения, дори и не интимни.

Благодаря Ви предварително Simple Smile

Аз продължавам да сънувам сънища за бившия си ... този път рой не присъства лично, но нещата се въртят около него ...

3. В съня си бях влезнала в магазин, за да питам за купуване на машина за рязане на фаянс (вчера сутринта наистина бях там, но за да питам за под наем), докато говорих със служителката една възрастна жена (напълно непозната) се спря до мен, хвана ми ръката и започна да ми говори за бившия - да не се притеснявам, че всичко ще е наред, каза за проблеми с очите му и от какво е било (май ток каза). Прегърнах жената и на ухо й казах, че искам да се видим, за да микаже нещо повече. Излезнахме от магазина и започнахме да се уговаряме за среща с нея.

4. В друг сън пък сънувах приятелите му. Имах усещането, че и той е с нас на масата, но не го видях като лице - визуално. Бяхме в града, в който аз живея (а той не).

5. В следващия сън пък щях да пътувам за друг град, в който да се видим. Твърдях пред познатите си, че няма да се виждам с него докато съм там - излъгах ги

И всичко това за една вечер Sad

# 485
Сънувах ,че съм в хранителен магазин в друга страна - Германия .Избирах си от щандовете плодове и други някакви неща .Но най-запечатващото беше ,че навсякъде имаше царевица .На всеки щанд имаше царевица - младичка  , още със шумката .Избирах я - да не е изронен кочана , да имат хубав млечно -жълт вид зърната .Извън магазина - пак касетки с царевица имаше .След тях - царевична нива .Казах си " ето защо навсякъде има царевица - наблизо има нива " . Към края на нивата имаше косачи - прибираха шумата от обраната реколта . Rolling Eyes Избирах си от всякъде ...

# 486
аз пак имам какво да напиша  Mr. Green

сънувах ,че отивам да видя майка ми ,която е на работа с моя приятел и както си говорим на земята се появи костенурка и като се наведох да я взема видях ,че навсякъде имаше костенурки и то със всякакви размери и тримата започнахме да ги събираме за да ги изкараме навън ..
и след това се оказах в болница , започнах да раждам и напипах главичката на бебето отдолу и се разтичах към акушерката , а сестрите дето срещнах по пътя не ми вярваха ,че раждането е започнало .. 
ooooh! настръхвам

благодаря за тълкуването bouquet , дали не трябва да си записвам сънищата  Thinking ?

# 487
Изплаших  се много, туко що се събудих и идвам да си споделя съня...

Аз и моят приятел седяхме в градината му. Имаше доста чаршафи - бели и розови прострени там и вятъра ги раздухваше. Клекнах да взема няколко защото паднаха. В този момент се обръщам и виждам как от къщата излиза баба му (не се познаваме с нея). Аз първо се направих, че не я виждам, но тя дойде при мен. Протегна ръка и се представи, аз също, но преди да си кажа името - тя го каза. Аз много се учудих... В същия момент поглеждам към моя приятел и когато се обърнах към нея, вече лицето и не беше нейното, а на моята баба, (която почина преди около 5 год.)... Държеше ми ръката още и искаше да я целуна, но аз не исках... Протегна се към мен и ме целуна и по двете бузи, после настоя и аз да направя същото и го направих. Още ми държеше ръката и ми каза нещо от рода на това - '' имаш покана да дойдеш при мен, до няколко дни (мисля, че 2-3 каза)... Тоест в отвъдното. После погледнах към моя приятел и майка му, а после пак обратно към баба му и вече си беше с нейното лице, грейнала.

# 488
Сънувам аз вървя по скала а отдолу море в топло и слънчево време, по скалата имаше
зеленина а аз протягам крак надолу и все едно се опитвам да докосна морето което ми се вижда близо, после имаше още едно момче, и жена която отиде н.до нещо като лагер - имаше палатки в далечината за вода понеже бях  жадна ,  Shocked Rolling Eyes newsm78
Плаша се  Confused

# 489
Здравей     ______Freya_______ ,
искам да попитам какво символизира следния сън. Той е много простичък, както си седя избухва огромен огън, много ясно го видях, беше пред мен и голям. Аз само седях и го гледах-даже сякаш се видях ясно себе си.
Дано да съм го описала разбрано, защото в сънищата всичко е много объркано.

# 490
Един от приятелите на моя има две дъщерички . Онази вечер сънувах малката, че е болна отново и баща и искаше да я остави в болницата, но аз я държах в мен и не му я давах, карах му се , как ще я остави, не вижда ли , че не я лекуват тук, че не давам да я оставя и т.н. и през цялото време държах детето в ръцете си ( тя е мъничка още, на 2 годинки ) .. А в реалния живот аз не съм им никаква на тях ... На другата вечер пък, сънувах голямата му дъщеря, която също не е много голяма... Тя пък беше с мен и искаше да и купя шницел newsm78 ... ии през половината ми сън шницел, че шницел... накрая намерих от къде да и купя, продаваха бургери, бургера струваше 3 лева, а за шницела  ми искаха 7. Аз имах пари но се скарах с продавачката и и казах много лоши неща, след което взех на детето шницела, благослових я красиво, не и платих и си тръгнах  Laughing Laughing Та, това което ме озадачи, беше защо сънувам неговите деца, айде, първия сън добре, но и снощи като сънувах голямата и ми стана странно  Thinking

# 491
Още един от моите сънища който ме плаши е че сънувам че ще пуша, даже си избирах цигари и
се качвах към къщи с кутия цигари отворена  Rolling Eyes

# 492
И още един сън от мен,

тази нощ сънувам, не си спомням предисторията и защо се стигна до....
започвам да бягам от някого и да се крия, много тичах по някакви улички и се криех в земята, тя беше черна и мокра и студена и понякога наоколо миришеше ужасно.
В крайна сметка се събудих и не разбрах на края успях ли да избягам или не  Simple Smile
Предстои ми раждане, та мисля си дали не подсъзнателния страх от раждането този сън или друго?

# 493
Здравейте, мили дами (и госдпода),

Напоследък все сънувам бившият си приятел. И преди ми се е случвало, но през последните 4-5 дни се появя всяка вечер в съня ми. Не помня всички сънища, защото не съм смятала, че ще ме "навестява" толкова често. Във всички сънища с него сме си близки ...

1. Преди две вечери сънувах, че ще правим любов, събудих се точно преди да започнем. Усещането беше все едно имаше чувства само от моя страна.

2. Снощи сънувах, че пак сме си близки, но не сме заедно като двойка. Галех го по косата и лицето. Говорехме. По едно време ми каза, че ще се мести в друг град на квартира с негов приятел (ние сега не сме в един град). Град в който, докато бяхме заедно, му предложих да се преместим, за да се чувства той по-добре и да останем заедно. Тогава в съня си избухнах в плач и му казах, че съм му предлагала да сме там, но той не е искал. Тогава се събудих.

Бихте ли ми казали, дали има някаква символика / значение когато се сънува един и същи човек постоянно и то в по-близки отношения, дори и не интимни.

Благодаря Ви предварително Simple Smile

Аз продължавам да сънувам сънища за бившия си ... този път рой не присъства лично, но нещата се въртят около него ...

3. В съня си бях влезнала в магазин, за да питам за купуване на машина за рязане на фаянс (вчера сутринта наистина бях там, но за да питам за под наем), докато говорих със служителката една възрастна жена (напълно непозната) се спря до мен, хвана ми ръката и започна да ми говори за бившия - да не се притеснявам, че всичко ще е наред, каза за проблеми с очите му и от какво е било (май ток каза). Прегърнах жената и на ухо й казах, че искам да се видим, за да микаже нещо повече. Излезнахме от магазина и започнахме да се уговаряме за среща с нея.

4. В друг сън пък сънувах приятелите му. Имах усещането, че и той е с нас на масата, но не го видях като лице - визуално. Бяхме в града, в който аз живея (а той не).

5. В следващия сън пък щях да пътувам за друг град, в който да се видим. Твърдях пред познатите си, че няма да се виждам с него докато съм там - излъгах ги

И всичко това за една вечер Sad

Следващите сънища от поредицата ...

6. Сънувах, че съм някъде извън града, вечер е и сме с приятели, бившият ми приятел и той е там. По едно време му звъннах по телефона, очевидно не беше вече с нас. Каза ми нещо от сорта, че не е хубаво да се чуваме или пишем толкова често, защото това ни наранява. От думите му се почувствах наистина наранена и ми стана криво.

7. После сънувах, че съм на плажа и съм си покрила главата с кърпа, за да не ме пече. Изведнъж до мен се настаниха бившият ми приятел и сестра му, без да разберат, че това съм аз. Имаше малко пясък на моята кърпа и реших да го изтупам с ръка без да се откривам, за да не ме видят. После май станах и си тръгнах.

8. Малко след това сънувах пак бившия си приятел в нещо като горичка с водно пространство като вирче. Той носеше багаж с него. Искаше да е в компания сред приятелите си, но си беше взел багажа и не беше с тях, за да не се засичаме. Май в този сън се разплаках.

Виждам една регресия в отношенията си с бившия си приятел в тези сънища - от интимност до избягване. Твърде често взех да го сънувам Sad

Ето и един друг сън, не от поредицата, който ми направи силно впечатление ... Сънувах, че съм бременна в 8-мия месец (не знам защо точно в 8-мия). Една приятелка ми подаряваше 2 блузки - тъмно розова и петролено синя с Мини Маус и Мики Маус, обаче мишките бяха с очила. Двете блузки бяха останали от нейните деца (тя има две, едно от които се роди съвсем наскоро). Едната блузка трябваше да я дам на сестра ми и я оставих тя (сестра ми) да си избере. Питах някой от отсрещната сграда на прозореца коя блузка си избира, но това не беше сестра ми. Посочи блузката с мишката с очила, а аз отговорих, че и двете са с очила.

Ще съм много благодарна, ако някой ми разтълкува сънищата.   bouquet  bouquet

# 494
Много сте писали, този път ще бъда кратка и конкретна, без много обяснения.

steddy, сънят може да символизира,че наяве си изправена пред някакъв избор. Другият ти сън е провокиран от страхове,да и означава че страхувайки се само усложняваш положението си.

LOLI{P}, най-общо може да означава желание от твоя страна нещо да се случи бързо и лесно, като на магия.

needhelp, не бившия ти навестява теб,а тъкмо обратното. Ако в началото е било заради дадена символика, която си изградила за него без да има пряка връзка с него, то после, мислейки дори за сънищата си, провокираш съзнанието си да го мисли. Като цяло значението може би е свързано с това,че наяве нещо не ти достига, внимание, любов, разбиране. 

Dados, аз не виждам нищо кой знае какво плашещо в сънищата ти. Може би те притеснява това,че наяве имаш усещането,че нямаш избор, "нямаш думата" за нещо,което те касае.

съпружка, не знам дали има някакво специално значение, струва ми се сънят е отзвук от ежедневни твои реакции.

mystic woman, ами ще има някакво значение, защо точно на 33 парчета, но какво е то само тя може да си обясни.

Съни .. ♡ Monroe .., чувство за вина, което изпитваш.

Слънце в джоба, труден момент и чувство на страшна несигурност. Запалването на свещта символизира вяра и борба, което е хубаво. Независимо от неприятностите и съмненията да се откажеш ти продължаваш.

Qn-Bibiqn, сънят може да означава,че "обираш плодовете на своята реколта". Тоест резултат от твои действия.

ravvenr, късмет и нужда от спокойствие. Костенурките символизират дълголетие, мъдрост, постоянство и търпение по пътя към успеха.

Vanilla ♥, символ на преосмисляне и прераждане.

*gest*, огънят, един от четирите основни стихии, предпазва, пречиства и подготвя. Понякога наказва, свързвайки се с гняв, нов случая по-скоро те понася към някакъв личен преход и промяна. 

pumpalche3e, бунт срещу нещо,което не одобряваш, не желаеш, не харесваш.

Общи условия

Активация на акаунт