Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 356
  • 573
  •   1
Отговори
# 75
Аз друго не разбрах- за какво е трябвало да заплати тези 500 лв.? Да повикат ювелира като за частна поръчка ли, в извънработно време? Ако е на почивка в чужбина, разхода би бил оправдан откъм самолетните му билети. Mr. Green

# 76
  • Варна
Аууу, това е много лош знак от съдбата. Хвърляй го тоя пръстен и разкарай нещастника, който го е избрал.
Като вземете да се изживявате като съдници, значи! Laughing

# 77
  • град-държава
От вратата едва ли са започнали с крясъци, но в нашия случай от вратата започнаха  с грубостите. Навярно защото не бяхме руснаци, а местни и сега ще трябва да си губят времето с нас, които едва ли не са объркали мястото, предвид, че изглеждахме напълно нормално в августовската жега, а и аз бях с диамантени обеци, ако са ме преценяли по външен вид, както и си беше, а не да изкрещят онази гнус след нас.
Та за тези същите измислени Валентин става въпрос.
Който купува и се интересува от камъни, много добре знае, каква обстановка и отношение предполага, а тези са сегия за семки.

# 78
  • София
Аууу, това е много лош знак от съдбата. Хвърляй го тоя пръстен и разкарай нещастника, който го е избрал.
Като вземете да се изживявате като съдници, значи! Laughing
То пък човек да не се пошегува. Joy Темата е шегаджийска и хората се шегуват.

# 79
  • Варна
Аз не се шегувам. Нищо, че се усмихвам!

# 80
Няма лошо въпросната фабрика за диаманти да помисли за спешните нужди на клиенти през почивните дни. В пазарна икономика живеем, все пак.

Ами точно защото живеем в пазарна икономика, явно не им е рентабилно да поддържат дежурни бижутери. Ако беше - щеше да има.
Никой не твърди, че не е важно да можеш да си се радваш на годежен пръстен по мярка възможно най-скоро след предложението. Важно е. Ключовата дума обаче е възможно. Оттам-нататък драмите са просто проява на лош вкус и даже на неуважение към жеста на партньора.

# 81
  • Варна
Сетих се като обзавеждахме новия апартамент. Grinning Вече избирам с метъра, но...
Пристига избрания от мен хладилник и ужас-може би няма да влезе през вратите. Махахме первази и т. н., влезе пустия му хладилник. Laughing Ми ако не беше и ако беше почивен ден, какво правим? Laughing

# 82
Не бъдете съдник на хорските желания!  Grinning За мен и теб може да е маловажно, за нея-много важно.

И предложението какво е? Всички във фабриката на смени да се въртят на пета, защото може би някога някоя нацупена годеница би имала неотложното желание да й коригират пръстена в почивен ден? Тогава ще възникне следващия проблем, някой заблуден годеник около полунощ ще се сети да предложи брак, фабриката работи, ама мола затворен. Как да стане тогава? Я всички бижутерии в мола денонощни, че на младите им е много важно, нищо че на нас не ни е.

# 83
  • София
Сетих се като обзавеждахме новия апартамент. Grinning Вече избирам с метъра, но...
Пристига избрания от мен хладилник и ужас-може би няма да влезе през вратите. Махахме первази и т. н., влезе пустия му хладилник. Laughing Ми ако не беше и ако беше почивен ден, какво правим? Laughing
Нямаше да пристигне,защото нали е почивен ден. PeaceКато каза обзавеждане, от три месеца чакам една маса и 4 стола от една варненска фирма, но ни вест, ни кост.Срока на доставка беше 30 работни,всъщност не работни ,а календарни дни.

# 84
  • София
Скрит текст:
Не бъдете съдник на хорските желания!  Grinning За мен и теб може да е маловажно, за нея-много важно.

И предложението какво е? Всички във фабриката на смени да се въртят на пета, защото може би някога някоя нацупена годеница би имала неотложното желание да й коригират пръстена в почивен ден? Тогава ще възникне следващия проблем, някой заблуден годеник около полунощ ще се сети да предложи брак, фабриката работи, ама мола затворен. Как да стане тогава? Я всички бижутерии в мола денонощни, че на младите им е много важно, нищо че на нас не ни е.

Не се сдържах  Joy Joy Joy

Много добро описание на "драмата"  Peace

Майтапът настрана. Нали не мислите сериозно, че един годежен пръстен е краят на света?  Tired

Аз си представям за сватбата какво тръшкане ще е. А, после? Какво ще прави?

Прилича ми на приказката, в която момата тропала с крак и викала: "Искам мъж, мамо, сега го искам."  ooooh!

# 85
Тема за виц или за ядосана 8 класничка...За някои особи, като принцове, султани и др, правят такива услуги, понеже си плащат серизно, дори на теб са ти предложили вариант с 500те лева.
Много се смях

# 86
  • град-държава
Това не е вярно, когато си клиент това е безплатно.  Wink

# 87
  • Варна

Не ставаш за търговец!

Тайна, по закона на Мърфи най-вероятно транспортът на току що закупен продукт ще е възможен, но после ако се наложи нещо, няма да е възможно!

# 88
Vermilion`, такива случаи като твоите понякога ме карат да мисля, че живеем в бананова държава.
Това преценяване по външен вид, по обувчиците, часовника или нокътчето на палеца, винаги ме е дразнило.
Така се губят понякога наистина сериозни клиенти.

# 89
На мен направо ми се доплака за твоя "неблагоразумен" годеник. Тежки години го чакат, дано носи яка душа и разполага със здрави нерви. Mr. Green

Точно същото щях да напиша, егати глезлата, егати нервите. Но така или иначе моите синове знаят, че може да подаряват диаманти само на мен, а за бъдещите снахи - пръстенчета от станиол  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт