1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 675

И още веднъж снимката с чилийското знаме, но от по-близо. Струва ми се, че има надпис в звездата, но не знам дали така е оригиналното знаме или не? newsm78

http://www.lacuarta.com/noticias/espectacular/2014/06/65-168922- … -el-corazon.shtml     

# 676

Надписите на знамето са от чилийски жени, работещи в тв Мега, в знак на обич към Онур!!! Grinning Grinning Grinning

# 677
Всички обичат Онур... Joy

# 678
  • В тъмната гора.

Peace няма изключения..

# 679

... Всички обичаме Онур/Халит! Peace Peace

# 680
  • София
Някой има ли инфо къде е снимано
интервюто?
Прилича ми на панорамната тераса
на САПФИР(сеир терасата), но може
и да не е там.

# 681
# 682
Някой има ли инфо къде е снимано
интервюто?
Прилича ми на панорамната тераса
на САПФИР(сеир терасата), но може
и да не е там.

Famous actress #BerguzarKorel has a special interview with Mega TV from Chile at our Ballroom on the 14th floor. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Şili'nin en büyük televizyon kanalı Mega TV için, 14'üncü katımızda yer alan Balo Salonu'nda röportaj yaparken..

Интервюто е снимано на 14 етаж в балната зала на хотел Мариот.

http://www.marriott.com/hotels/travel/isteb-the-istanbul-edition/

Ето и ФБ профила на хотела, където са правени снимките то интервюто. The  Istanbul Edition е част от веригата Marriot. Сложили са бързо снимките на Халит и Берг. Grinning

https://tr-tr.facebook.com/theistanbuleditionhotel?rf=112883202124394

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 18:00 от marman

# 683
И при мен не се отваря ....жалко! Rolling Eyes

# 684
Когато пуснат документалния филм в YouTube, трябва на всяка цена да го гледате там - страшно интересно е!
Ето една снимка от репетициите на Халит и Мерием - оказва се, че всички обичаме Халит, независимо дали е Онур или Сюлейман. Laughing

# 685
Да, и аз днес като разглеждах тези снимки от документалния филм се убедих, че на сетовете  винаги има забавление. Партньорите трябва да се разбират добре, да имат приятни отношения и да ходят на работа с желание, защото това проличава на екрана при всички случаи.

Джу, това е истински фен, когато харесваш и обичаш даден актьор, независимо в какъв проект участва  и винаги си зад него. Другото е иди ми, дойди ми. Днес харесвам някой, пък утре не, пък вдругиден ще си помисля. Признавам те за истински фен!

# 686

Ето една снимка от репетициите на Халит и Мерием

Това са снимки от пробите, които са правени с Мерием преди да решат дали да я одобрят за проекта или не.

Халит разказва, че на тези предварителни проби са правили и сцената, когато Хюрем пристига на кораба в Истанбул. Трябвало е да бъде много дива, бясна, ядосана, гневна.

Халит: "Мерием го правеше, но все наполовина, не беше това, което наистина се очакваше от нея. Тогава аз, за да я ядосам, казах: "Няма да се получи с Мерием. Не става за тази роля. Не виждам как бихме могли да играем заедно". Тя като отвори едни очи, като се разкрещя."  Laughing Laughing Laughing

Явно така се е опитал да я провокира Халит

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 17:09 от varna_2

# 687

Това са снимки от снощната вечеря

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 19:16 от marman

# 688

Това са снимки от пробите, които са правени с Мерием преди да решат дали да я одобрят за проекта или не.

Халит разказва, че на тези предварителни проби са правили и сцената, когато Хюрем пристига на кораба в Истанбул. Трябвало е да бъде много дива, бясна, ядосана, гневна.

Халит: "Мерием го правеше, но все наполовина, не беше това, което наистина се очакваше от нея. Тогава аз, за да я ядосам, казах: "Няма да се получи с Мерием. Не става за тази роля. Не виждам как бихме могли да играем заедно". Тя като отвори едни очи, като се разкрещя."  Laughing Laughing Laughing

Ето така стават хубавите работи! Laughing Laughing Laughing

# 689

Ето така стават хубавите работи! Laughing Laughing Laughing

Ама трябва да имаш насреща си един Халит.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт