1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 838
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Това е снимка, сложена от Берг. Хатидже Шендил също е получила награда снощи.

Берг

Най-любимите ми хора обраха наградите снощи. Поздравявам всички, но щастието на красивата ми приятелка Хатидже Шендил, е много специално за мен. Нека има светлина по пътя ти. Ангелското ти сърчице заслужава само най-доброто.

Отговорът на Хатидже

Благодаря ти! Ти си ми скъпа повече от живота ми. Бъди винаги светлината до мен. Много те обичам. Нека имаме още много хубави дни заедно. Да споделяме всички добри и красиви моменти. Добре, че те има. Много съм щастлива, че имам истинска приятелка. Ти си ангелът, ангелско сърце е твоето. То е винаго до мен. Заедно с мен ...

Приятелят на Хатидже Бурак Сагяшар

Ето толкова чисто е твоето сърце. Точно то е, коeто те отличава от другите. Ти си толкова специална за нас двамата. Обичаме те, Бергюз !

И един коментар на фенка под същата снимка

„Тази песен ми носи сладки и горчиви спомени, от тази песен научих какво е любовта, с нея усетих какво е да си щастлив и още нещо научих от нея- хората, които искат да притежават всичко, губят това, което имат“
Когато гледах фрагмана на КД, сякаш чувах това изречение. Госпожо Бергюзар, и ние виждаме колко много старание и усилия полагате Вие и Вашият съпруг, без да отправяте лоша дума към никого, без да изпитвате завист, като поздравявате от сърце другите актьори за наградите им. Успявате да запазите връзката си, сърцата  си, душите си, приятелите си, любовта си, обичта си чисти, въпреки лошите хора, въпреки медиите, въпреки ненормалните фенове на някои актьори.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 12:30 от varna_2

# 661

Случи си нещо любопитно. Както си водехме разговора на 20-тата минута трябваше рязко да спрем, защото той е религиозно отдаден на сина си и трябваше да отиде да го вземе от детската градина. ....................

.................Беше много развълнувана да преживее отново момента, когато е приела ролята, без да знае, че ще срещне в този сериал своя бъдещ съпруг и баща на детето й.

Спомних си за едно интервю, в което Берг обясняваше как е искала Халит за баща на детето си.

# 662

Аз пък си помислих, че този журналист е бил има-няма 2-3 часа с Халит.  Представи си какво е видял  , за да направи за толкова кратко време такава точна преценка - "религиозно отдаден на сина си"  Hug

# 663
Ох, много ме разчувстваха последните преведени неща! Hug Hug Hug Hug Hug
Относно написаното за наградите - споделената радост е толкова различна! Толкова по-голяма и красива! Винаги съм вярвала в Берг, винаги съм знаела колко чисто е сърцето и! Малко хора могат да се зарадват на чуждото щастие!
Относно песента  - текстът е простичък, няма някакви изключителни завъртяни фрази, но с малко думи е показана много любов!
Чудесни думи от тази жена, в няколко изречения е казала всичко!

# 664
# 665
  • В тъмната гора.
Много ме кефи Халит и това -"религиозно" отдаден на детето си, много ме развълнува. Ама и аз никога не съм се съмнявала, че е така.
От известно време Бергюзар ме дразни и вече взех да избягвам някои новини за нея. Няма да споря с фанатични фенове, всеки си има предпочитания и глава на раменете.

# 666

От известно време Бергюзар ме дразни и вече взех да избягвам някои новини за нея. Няма да споря с фанатични фенове, всеки си има предпочитания и глава на раменете.

Какво пак е сгафила  горката Берг. Не се научи това момиче.  Joy

# 667

Какво пак е сгафила  горката Берг. Не се научи това момиче.  Joy

Не можа да угоди и това си е. Joy

Мишел, не ти завиждам тогава.  Hug
Темата е все пак  и за Халит, и за Бергюзар. Макар, че има и тема само за Халит. Но и там понякога пускат новини за Берг, като част от семейство Ергенч.
Често ще се дразниш, защото тук се споделят и излизат непрекъснато новини за Берг. И така ще бъде.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 13:15 от Mydream

# 668

Халит с чилийското знаме!

# 669
Ще се радвам да се осъществи мечтата на чилийците за едно пътуване на сем. Ергенч дотам.

# 670

# 671

Така изглежда предаването, което води Алваро Ескобар в тв Мега. Може би заради формата на шоуто интервютата с Халит и Берг са отделни. Очаквах, че ще бъде общо интервю.

https://www.youtube.com/watch?v=SQGEXlDZg_o#t=13

# 672

Това е ФБ профила на Mas Vale Tarde. Ако не успеем да се сдобием с интервюто, тук със сигурност ще има кратък откъс от него.

https://www.facebook.com/masvalelate

# 673

Famous actress #BerguzarKorel has a special interview with Mega TV from Chile at our Ballroom on the 14th floor. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Şili'nin en büyük televizyon kanalı Mega TV için, 14'üncü katımızda yer alan Balo Salonu'nda röportaj yaparken..

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 15:54 от marman

# 674
Водещият изглежда изключително сърдечен и топъл човек. И Халит, и Берг са много усмихнати на снимките, които се качиха в темата. Не знам въпросите какви са били, но очаквам с нетърпение това интервю. Най-вече заради възможността да видя как изглеждат нещата за ББГ след пет години през погледа на Халит и Берг.  От превода на Варна за интервюто видях, че е имало вълнение. Щом са толкова мили и усмихнати значи и въпросите са били мили и вълнуващи.  Heart Eyes
На снимката се вижда лист/и пред водещия. Толкова път до Турция, със сигурност този човек се е подготвил добре, за да стане и предаването добро. Музиката, която звучеше от видеото е много приятна. Дали е музиката  на самото предаване ще видим.
марман, благодаря ти за споделените неща! Hug

Ако е вярно това, което четох преди малко, интервюто ще бъде в две части - на 12 и 19 юни.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 16:03 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт