КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 679
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 435
Бориса руса и без 1000 часа солариум е страшна мацка, сега не ме кефи. Говоря чисто за външен вид, че е била кифла е ясно.

# 436
Интересно, че Виктория и Марина влязоха доста психически нестабилни, но по време на предаването се "поизлекуваха". Laughing

# 437
Според вас, ако някой от известните участници излезе (не по собствено желание) в началото, първите 2-3 седмици, дали има по - малък хонорар. Дали има нещо като колкото повече време са в предаването, толкова по - голяма част от договорения хонорар ще вземат. Все пак те няма да имат никакъв стимул да останат до края, ако могат още първата седмица да си излязат и да си вземат хонорара  Thinking

# 438
Бориса ок, как да е... Ама аз се чудя как може изобщо да има хора, които да симпатизират и да харесват това двулично и лицемерно... "нещо" Ивайла? До скоро размахваше пръст на Борислав и му обясняваше как не било хубаво да е прекалено амбициозен и как не трябвало да се търси победа на всяка цена. В следващия момент й забиват две копия и почва да реве, че може да си тръгне. Ама то понеже дъщеря ми това, дъщеря ми онова... Егати лицемерието, егати двуличието... Оня Гошко пък, дето обичал да пали живи котки и да се бие със зайци, чак почна столове да чупи... Аз ли нещо не разбирам или наистина точно това са хората, готови да "минат през трупове" само и само да стигнат до финал и до парите?!?!?!

Колкото до думите на Марина - Бакалова едва на 18-19 е била женена за един от най-богатите хора в България. Много е... мОрална... Но вероятно нищо не разбираме и е било само и единствено по любов  Embarassed Laughing

# 439
Според вас, ако някой от известните участници излезе (не по собствено желание) в началото, първите 2-3 седмици, дали има по - малък хонорар. Дали има нещо като колкото повече време са в предаването, толкова по - голяма част от договорения хонорар ще вземат. Все пак те няма да имат никакъв стимул да останат до края, ако могат още първата седмица да си излязат и да си вземат хонорара  Thinking
Мисля,че няма значение колко дълъг ще бъде престоя.Хонорарът не би трябвало да зависи от времето прекарано вътре.Точно за това и миналата година Азис и Николета си излязоха още първите  няколко седмици. Peace

# 440
Известните участници получават хонорарите си предварително

# 441
  • София
Мисля,че няма значение колко дълъг ще бъде престоя.Хонорарът не би трябвало да зависи от времето прекарано вътре.Точно за това и миналата година Азис и Николета си излязоха още първите  няколко седмици. Peace

Ами така е, за Азис и Николета, но все пак те нали са "звезди" от друг ранг най-вероятно си е било част от договора им. Една Роксана като каза, че излиза как така - глоби, неустойки и т.н. А Николетка драсна едно писъмце на публиката и с аплодисменти си излезна  Simple Smile Не, няма двоен стандарт да не си помислите нещо   Wink А иначе за хонорара бях чела, къде не помня, беше някое списание Блясък ли, Стори ли  Embarassed Че имало значение колко ще останат вътре за размера на хонорара - беше от "вътрешен човек" информацията, та колко е вярно не знам  Simple Smile

За анкетата гласувах за Вики, но и Сано да е няма да съжалявам!

# 442
Интересно, че Виктория и Марина влязоха доста психически нестабилни, но по време на предаването се "поизлекуваха". Laughing

Марина дори се изяви като доста по-нестабилна. От такива като нея страня целенасочено в живота.
Ще се въздържа да пиша друго, защото няма да е много възпитано Simple Smile

Вики се оказа приятно момиче, за мен- с най-хубавата фигура от всички участнички.

Колкото до думите на Марина - Бакалова едва на 18-19 е била женена за един от най-богатите хора в България. Много е... мОрална... Но вероятно нищо не разбираме и е било само и единствено по любов  Embarassed Laughing

Мисля, че Ивайла няма брак с Р. Гайтански, но не в това е въпросът...В деня, когато излезе Е. Русев за мен тя падна много низко в играта.

# 443
Аз мисля, че участието им е обвързано с допълтелни бонуси за всяка седмица изкарана повече вътре... Все пак трябва да имат стимул, нали? Иначе - навличат си гнева на останалите, биват номинирани, играят на теста с някой без заложби за къртица и хоп - излизат още в началото и си спестяват 2 месеца мъки, неудобства, съжителство с неприятни хора и излагации в ефир..
Паралела с Азис и Николета от миналото предаване е абсолютно неподходящ - тогава и за малките деца беше ясно, че и двамата не могат да са къртицата, а публиката (УЖ!) ги номинира и съответно отпаднаха.. там беше въпрос на договорка цялото им участие, за да се вдигне рейтинга на шоуто.. Николетка пък после пое дейлитата..
Та - 100% договорите им са обвързани с клауза за допълнителни пари при всяка седмица изкарана повече или достигане до финал.. Има и втори вариант за договорите - взимат си сумата в договора само ако стигнат до финал, взимат 90% ако останат до последните 2 седмици.. 70% ако останат до последния месец.. и т.н. намаляващи % от договорената сума, в зависимост колко далеч стигнат... Все пак съгласете се, че едно е да те правят на клоун, да ти отнемат личното време и пространство в рамките на 12 седмици (3 месеца), съвсем друго е да си им под ръка 2-3 седмици... И заплащането не би било еквивалентно.. Тези неща са измислени.. Не се съмнявайте, че всичко в договорите е изпипано...

# 444
И сега кво се оказа-финала е на 17-ти,изобщо не е на 19-ти  Rolling Eyes
Костя колко е надъхан  Mr. Green

# 445
  • София

Паралела с Азис и Николета от миналото предаване е абсолютно неподходящ - тогава и за малките деца беше ясно, че и двамата не могат да са къртицата, а публиката (УЖ!) ги номинира и съответно отпаднаха..

Николета обаче си излезна сама - не беше номинирана  ;

# 446
Колко е проста тая Бориса не е истина  doh ще ми сравнява двата казуса,пълен смях е .

# 447
Новият жокер ми прилича на море. Непотъващото топче води към Ивайла, която плува много добре.

# 448
Т'ва е оцветена вода, бе, как ще я пиеш  Mr. Green Не, не хич не ядохте скорпиони, пиявици, кървища  Laughing

# 449
Колко издайническа физиономия има Ивайла,просто не е истина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт