КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 663
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
Колко е проста тая Бориса не е истина  doh ще ми сравнява двата казуса,пълен смях е

Кипиш от злоба и понеже не можеш да измислиш за какво да се хванеш и веднага се улавяш за всяка дума на Бориса. Много си ясна.  Simple Smile

# 451
Новият жокер ми прилича на море. Непотъващото топче води към Ивайла, която плува много добре.

И аз с море го асоциирам  Peace Ако връзката е месторождение води към Георги/ Бургас/ и Ивайла/Варна/.Ако е по местоживеене Каменов е зле с плуването,но живее и работи във Варна,доколкото знам.

# 452
Готови ли сте за отговора КОЙ Е КЪРТИЦАТА?  Батко ще ви го даде веднага - https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BE+%D1%81%D … 3.564.M8N1BkHsN1A
А за първия жокер, както и междинния, необявен жокер, вече съм коментирал...
Само напишете в гуугъл "сано синя вода" .. то само излиза де... Simple Smile
А непотъващото топче символизира това, че САНО винаги е над нещата! Над дребните, махленски спорчета и скандали, не взима страна, не се въвлича в тях. Още по директно - той не е влизал в "лайн*та"..
Господин НИКОЛОВ, моля сега да включите и мен в последния лайв Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 22:32 от 20666

# 453
Картината/ така , както я показаха/, наистина води най-много до Ивайла.
Ако чашата е море и топчето е непотъващо....пак тя.
МНого странни физиономии правеше, точно като че иска да излъжа. Толкова пък очевадна да  е къртицата....
Все си мисля, че Каменов е добра къртица, но жокерите а ми странни, ако трябва да ги нагодя към него.

# 454
  • Варна
Колко издайническа физиономия има Ивайла,просто не е истина Laughing
Точно това мислех и аз! Много й беше трудно да се държи нормално, личеше си колко е смутена. И странно как не се нахвърли да коментира жокера. А реакцията на Жожи за цвета на морето... ах, пак да защитти любимата   Grinning

# 455
А какво е изобразено на "Сътворението на Адам"? Раят! Как се казва дъщерята на Ивайла? Рая Simple Smile

# 456
  • Бургас
Цитат
Колко е проста тая Бориса не е истина  doh ще ми сравнява двата казуса,пълен смях е

Кипиш от злоба и понеже не можеш да измислиш за какво да се хванеш и веднага се улавяш за всяка дума на Бориса. Много си ясна.  Simple Smile

казва самата истина не е злобна просто не е заслепена като теб Whistling

# 457
  • Бургас
Готови ли сте за отговора КОЙ Е КЪРТИЦАТА?  Батко ще ви го даде веднага - https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BE+%D1%81%D … 3.564.M8N1BkHsN1A

хахахахах браво много точно Joy Joy Joy Joy

# 458
20666, ти си някой от продукцията и ни баламосваш. Освен това тези таблетки за тоалетното казанче пускат тъмно синьо, не такова морско синьо.

# 459
хахахаха чест е за мен, че мислиш че съм от "Продукцията" Simple Smile БЛАГОДАРЯ! Simple Smile Ще приемам поздравления и след финала, не се притеснявайте Simple Smile

# 460
Аз го свързвам с :
Кой е твоят аромат? Какъв парфюм използваш в момента?

Бориса Тютюнджиева: Hermes – Eau des Merveilles

Син във формата на топка,също и играе тенис на корт

# 461
dido1302 ,ако обичаш избягвай да ми правиш характеристики на база мнение,което съм дала за участник в реалити. Ясния си ти виж си постовете,които са пълни с критики към съфорумци.

# 462
А непотъващото топче символизира това, че САНО винаги е над нещата! Над дребните, махленски спорчета и скандали, не взима страна, не се въвлича в тях.

Тамън си мислех, че има такъв препарат, но за синя вода въобще не ми хрумна...

# 463
Всички играем тенис на корт. sorriso, и ти си от продукцията.  Mr. Green

# 464
  • пустинен пъпеш
Искам да спечели Виктория.

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … %B5-%D0%BD%D0%B0- %D0%9A%D0%AA%D0%A0%D0%A2%D0%98%D0%A6%D0%90%D0%A2%D0%90-_l.384_i.10149822.html#.U2qINIF_uSo
Вижте 18:25 Виктория отпаднала?

Общи условия

Активация на акаунт