КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 630
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 735
Честито дипломиране Костя Heart. Имало и умни хора в това предаване.

# 736
Няма такава пародия! Двуличната и подмолна Ивайла спасена за пореден път. Нагласено отвсякъде.
Напълно. Или я гласят за победителка или е къртицата. То е абсурдно - 10 седмици е винаги втора  Rolling Eyes

# 737
Беше доста гнусно, извинявайте, но само докато ги гледах ми се Sickбез да преувеличавам.

Започвам да си мисля, че има нещо извратено в Андрей, с какъв кеф им съобщава и наблюдава предверията.

# 738
Тука между другото ми хрумна една логика друга, шашава малко.. Дали японската част в едно от миналите предавания не е скрит жокер.. Думите "синьо" и "топче" на японски излиза, че са съответно Burū и Bōru.. Дали няма нещо към Бориса тук, макар и леко налудничаво Simple Smile Обаче "синьо топче" превежда като Aoi bōru Grinning Това в кръга на шегата, оставам за САНО като Къртица. Но пък знае ли човек, помислете за японската история, дали нещо не може да се върже и да е скрита подсказка.. Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 00:13 от 20666

# 739
  • Варна
Тука между другото ми хрумна една логика друга, шашава малко.. Дали японската част в едно от миналите предавания не е скрит жокер.. Думите "синьо" и "топче" на японски излиза, че са съответно Burū и Bōru.. Дали няма нещо към Бориса тук, макар и леко налудничаво Simple Smile

Ето това е креативно тълкувание!

smile3501 smile3501 smile3501

aniram*** и аз така се почувствах.. и съчувствах искрено на всички участници и на Иван също  Rolling Eyes А Андрей ми се струва, че е абсолютен садист  Twisted Evil и даже се гордее с това  Laughing Laughing

ПС: а коментарите за манипулирания вот просто не звучат сериозно на фона на общоизвестното по-масово мнение на гледащата предаването аудитория спрямо Бориса (визирам както подозренията спрямо нея за К, така и недолюбването й от повечето зрители) Wink

# 740
Каменов трябва да й пратят и който и да си замине няма да ми пука особено.Единствения път когато истински се вълнувах на тест и стисках палци на конкретен играч,беше,когато Боби игра с/у Бориса и си тръгна.А аз тоолкова исках той да спечели..Не ми пука какъв е по-характер,не ми пука каква визия има,не ми пука какъв подход има към жените,колко пари има,как говори,как яде и колко е морален..Тази игра се играе по начина  по който той я играеше.С хъс,с желание,без страхове,без ограничения използвайки всички позволени/не забранени ходове. Peace

И тъй като него го няма,сега симпатизирам на Ивайла и на Вики.Донякъде и на Жоро.
На Бориса не може да й се отрече силата на психиката.Или по-скоро непукизмът й. Laughing

20666,интересно  Thinking Но пък участниците вътре от къде да знаят японски,че да свържат жокера?Не ми се вярва Никито Николов да е влязъл толкова на дълбоко Naughty

# 741
Няма такава пародия! Двуличната и подмолна Ивайла спасена за пореден път. Нагласено отвсякъде.
Напълно. Или я гласят за победителка или е къртицата. То е абсурдно - 10 седмици е винаги втора  Rolling Eyes

За 3-4 часа предаване се генерира такова количество смс-и, че е абсурдно 5-6 процента да се обърнат в рамките само на няколко минутки.
А че е къртицата едва ли някой се съмнява...
Яд ме е за друго. Че стига финал същество, което е лицемерно, двулично, прикрито и нечистоплътно като поведение. Жалко е, че такива готови на всичко, дори да "минат през трупове" хора стигат финал и то с очевидното съдействие на продукцията.

# 742
Цитат

Всеки, който повтаря тая мантра за нагласения вота е абсолютен смешник според мен. Защото това също дето ти го казваш в момента, до един го казват тези, които мразят Бориса. Отвори малко Фейсбук например и виж мненията на зрителите, когато Ивайла изпревари Бориса. - Нагласено, не може да тази тъпа к..рва Бориса да остане, отдавна трябваше да си ходи тя, а не Ивайла. Също така - Дано Бориса изхвърчи, за да спечели истинския мъжкар Жоро.
Хора престанете да си мислите, че вашето мнение е най-правилно. Напълно нормален е оспорвания вот и тънката победа на едната или другата, защото както може да се види и двете са еднакво мразени в момента.

# 743
Според мен финалът на къртицата ще е на 1 място Александър Сано на 2 Виктория и на 3 колкото и да не ми се иска къртицата Бориса Тютюна.И победителя в къртицата разтърсване отново  е мъж.

# 744
Цитат

Дано Бориса изхвърчи, за да спечели истинския мъжкар Жоро.

Това за "истинския мъжкар Жоро" някой негов роднина ли го е писал или човек с едноцифрена стойност на АйКю-то newsm78

# 745
Понеже някой спомена, за Евгени и престоя му в Иран. Ако на някой му е любопитно може да изгледа това интервю - първите 25 минути са за Пушката, говори за живота си и разказва интересни случки, от Октомври 2013 е. http://www.sportal.bg/video.php?video=59799
Гледал съм го като излезе още, но съм го позабравил, вие току виж сте хванали някаква друга логика, но не мисля - Евгени не е къртицата и ще отпадне безславно Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 00:32 от 20666

# 746
Цитат
Това за "истинския мъжкар Жоро" някой негов роднина ли го е писал или човек с едноцифрена стойност на АйКю-то

Не роднина. Много хора. Най-смешното у нас е, че никой не може да повярва, че има хора на различно мнение от неговото и това го провокира да ги обяви за ненормални или роднини на обсъждания. 

# 747
Ивайла доста добре се представя и на мисии досега и в игрите изобщо.Стигането и до този етап на играта в никакъв случай не е незаслужено.Двулична,недвулична,що за смешни обвинения ?За всеки един може да се каже,че е бил в някаква степен двуличен през последните месеци.

# 748
Ама топчето беше бяло, а течността синя.

# 749
В нашата страна сме активни обикновено във форумите на реалити шоутата, а на избори сме за гъби. Та в тези форуми, пак ще кажа, като включвам в това число и себе си, всеки един зрител си мисли, че той е прав не за себе си, а е прав по принцип на 100 % и обикновено обявява инако мислещите за ненормалници или роднини на коментиран участник.

Общи условия

Активация на акаунт