КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 592
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Според мен финалът на къртицата ще е на 1 място Александър Сано на 2 Виктория и на 3 колкото и да не ми се иска къртицата Бориса Тютюна.И победителя в къртицата разтърсване отново  е мъж.
Това е и моята желана финална тройка, при положение, че Бориса е К Peace Само че бих била щастлива и при варианта победител да е жена и да е Вики  Peace А най-много би ми се искало да е един друг мъж, който според мен единствено еднолично заслужава титлата победител, но него го няма в играта вече  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 01:17 от little_beauty

# 751
Цитат
Няма такава пародия! Двуличната и подмолна Ивайла спасена за пореден път. Нагласено отвсякъде.

Дано Бориса изхвърчи, за да спечели истинския мъжкар Жоро.

Това за "истинския мъжкар Жоро" някой негов роднина ли го е писал или човек с едноцифрена стойност на АйКю-то newsm78
Защо феновете на Жоро да са глупави?

# 752
И аз съм за Саното,обаче на някой минава ли му мисълта,че ако се издъни на тестовете на финала може да не стигне до тройката  Rolling Eyes на мен доста заблуден ми изглежда,не съм чувала негови прогнози кой е К. Айляшката играе той  Simple Smile

# 753
Сано, ако стигне до тройката, е 100%-ов победител, наистина малко на шега изкара предаването до тук, или поне така се показва. До момента, в който не се наговаряха за Русев, не го бях видяла да се интересува от това кой е К. Но след рестарта на предаването и избирането на нова К., ми изглежда по-мобилизиран. На мен той ми допада като характер, дава максимума от себе си в мисиите, но като че ли самият образ, който си имаше отпреди предаването, доста му помогна да стигне дотук. Малко като на Орлин от Биг Брадър историята - цял сезон спа, спа, накрая се събуди да си взема наградата.
Вики също е много симпатична, но ми се струва, че е супер неориентирана в играта, все чака някой да  й разтълкува жокера, да й каже кой е К. Не мисля, че тя ще се справи на финалните тестове. Сано по има шанс. Харесвам по-надъхани играчи, с повече хъс, стратегия и поглед върху играта - в това най-добър е Жоро, също и Ивайла и Бориса. Ако не бяха агресивните прояви на Георги, щях да съм твърдо за него за победител. А дамите не са ми особено симпатични, особено последната.
Така че  ... май съм за Костя, даже съм заложила пари на него, че коефицентът доста си го биваше  Laughing

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 01:40 от avalancha

# 754
"Истинският мъжкар жоро" Joy Joy Joy Тъкмо ми беше некомфортно нещо и влязох тук да се посмея малко. Иначе за победител се надявам да стане или Костя или Александър - и двамата са стойносни, умни и симпатични.

# 755
Интересно кой ще пратят на Бориса.
Както знаем, досега се наговарят и правят интриги и после на лайфа нещата, горе долу се въртат на 180 градуса и не се знае какво ще става. Много добре ги разделиха на 2 отбора в предверието. На пръв поглед тези два отбора си симпатизират. Но забелязвам, че Вики май е към Костя вече. Ще видим.
Иначе, ясно че ще бият на Емо копия. Кой ще му бодне: Евгени, Бориса, Сано, Костя=4....излиза, че Вики, Ивайла, Георги и Емо трябва да го забият на един и същ човек за да има пак изпитание. Интересно на кой ще го забият. Освен Евгени не се сещам за друг. Ще стане интересно Евгени-Бориса Simple Smile. Но това е ако Вики гласува с тях....иначе Каменов е на тест и отпада 100%...Освен ако не е Къртицата или брат му не му каже, с кой да играе.
Сещам се за един МНОГО як вариант....Групата забива копия на Ивайла по някаква причина (може и тя да иска ), тя отива на тест и бие Бориса, защото или тя е Къртицата или Георги. Така ще са сигурно, че отстраняват Бориса. Най-вероятно няма да стане и ще получи копията Каменов...обаче другите 4 сега сетих, че може да ги получи Костя....и кажи, речи ще зависи от Вики....А ако са хитри, сега е момента да номинират любимец на публиката Сано..., за да може евентуално да изгори. Ще е интересно определено.

# 756
Май Бориса и Емо ще гледаме на тест.

+1

# 757

А ако са хитри, сега е момента да номинират любимец на публиката Сано..., за да може евентуално да изгори. Ще е интересно определено.
Сано е къртицата в момента, така че не го брой, дори и да го подозира групата, няма да се издаде. На този етап от играта никой не е заинтересован да демонстрира реалните си подозрения, сега се играе за последното гласуване на последния ден. Ако и групата подозира Сано, никога няма да гласува за него.
Ако не го разбирате, ще ви го обясня буквално, на този етап от играта, никой не гласува за този, които подозира. Така че всички забити копия от групата ще са за хората извън подозренията вътре. Теста е  абстрактен, така че не е определящ и двете доказани къртици (Киро и Емил Русев) са се дънили на него.
Очаквам с нетърпение Сано да ви признае, че той е къртицата сега, ама и да си спечели играта, защото някак си ми е важно да знам, че ги усещам нещата, без да изпадам в махленски драми.

# 758
Цитат
За мен е новина ,че Пушката е играл в Иран?!

Само да коментирам по случая. Много българи са играли и играят в Иран. Последният сезон трима национали играха в Иран. Иран е най-развиващата се волейболна страна в света в момента. Освен това страната е изключително богата на полезни изкопаеми и може да си позволи да привлича класни чужденци. Единственият не хубаво нещо в Иран, ако можем така да го наречем е разделението мъже-жени като жените не се допускат в залите да гледат наживо мъжки мачове, а женските мачове се играят в Иран се играят на празни трибуни и не се излъчват обикновено по телевизията.
Благодаря за инфото,наистина не съм знаела за волеейбола в Иран нищо.Със сигурност са богата държава

# 759
И каква стана тя?

Лайф:
- фена от Пловдив - скука
- опит за скандал 1 - скука
- опит за скандал 2 - скука
- парашут - интересно за 5 мин., останалото скука
- предверие - интересно за 2 мин., останалото скука
- гости - интересни за 3 мин. и 25 сек., останалото скука

Форум:
- 90% от мненията предвидими и едни и същи, като видя потребителя и знам кого защитава и в каква насока пише като цяло - тотална скука
- прекалена емоционалност и фенство, това пречи за една по-плодовита дискусия - тук не е скука, ами жал

Добре че има само една седмица до финала, ще го избутам и това предаване да си го драсна като минато в сивиту.  ooooh!

# 760
Цитат
Това за "истинския мъжкар Жоро" някой негов роднина ли го е писал или човек с едноцифрена стойност на АйКю-то

Не роднина. Много хора. Най-смешното у нас е, че никой не може да повярва, че има хора на различно мнение от неговото и това го провокира да ги обяви за ненормални или роднини на обсъждания. 

Истинският мъжкар е ПОСЛЕДНИЯТ човек на света, който ще каже това за СЕБЕ СИ!!! Още по-малко пък да го повтаря на всяка втора дума. Това тупане в гърдите звучи сякаш опитва да убеди и себе си в абсурдността на тезата, че мъжкар може да е човек, който е посягал на жена си, палил котки и насъсквал питбула си срещу прасета.
"Аз съм мъжкар" могат да бъдат думи само и единствено на... един комплексиран човек. Защото ако той наистина е такъв, другите ще го знаят и без той да се пъчи с тази... "титла".

# 761
  • Ямбол
.....
Форум:
- 90% от мненията предвидими и едни и същи, като видя потребителя и знам кого защитава и в каква насока пише като цяло - тотална скука
- прекалена емоционалност и фенство, това пречи за една по-плодовита дискусия - тук не е скука, ами жал

Добре че има само една седмица до финала, ще го избутам и това предаване да си го драсна като минато в сивиту.  ooooh!
Тази година темата е накаква пълна трагедия. Никакво оформление и мисъл при анкетите.
Никакви съдържателни мнения, абсурдни, неграмотни и блеещи. Преобладаващи тролове като в политическа тема.
Ужас е просто.
Тук там се пускат някои смислени коментари, заради които и аз все още пиша и тук там чета.
Предаването ли си изгони хубавите зрители или троловете тук пропъдиха мислещите потребители, не знам, но това ще ми е последната тема, в която участвам наравно със съскащите индивиди от последните страници.

# 762
  • Варна
realmama, много интересни предположения за довечера   bouquet Струва ми се, че Ивайла ще е определящият фактор при посоката на копията - тя насочва Георги, той от своя страна Каменов, а и с Вики мисля доста се разбират двете  Wink Сано ще гласува заради представянето в битката, а поради изгубеното предверие ми се струва, че тя е кауза пердута за отбор 2 и съответно Каменов ще е удобна мишена за номинации (което според мен вече просто е крайно наложително). Силно се съмнявам в Бориса за нова К обаче, така че може би когото и да й изпратят вероятно ще оцелее. Дано остана изненадана поне този път  Rolling Eyes

Тази година темата е накаква пълна трагедия. Никакво оформление и мисъл при анкетите.
Никакви съдържателни мнения, абсурдни, неграмотни и блеещи. Преобладаващи тролове като в политическа тема.
Ужас е просто.
Тук там се пускат някои смислени коментари, заради които и аз все още пиша и тук там чета.
Предаването ли си изгони хубавите зрители или троловете тук пропъдиха мислещите потребители, не знам, но това ще ми е последната тема, в която участвам наравно със съскащите индивиди от последните страници.

Ох, Лиляна, твоите коментари са най-смислени, сигурно не мен, а теб цитира г-н Николов  Laughing Laughing Laughing Ти си най-мислещия потребител и най-хубавия зрител и въобще не си "съскащ индивид" (да те цитирам и аз  Laughing), честно  Wink  Joy

# 763
  • Ямбол
little_beauty, ти защо се разпознаваш в думите ми?
Не съм на съревнование за цитати на Николов.
Освен това, когато някой критикува, изобщо не е задължително той самият да е перфектен, макар и да се доближава(м) Wink

През пост чета - тая лицемерка, оная пачавра, нагласено е, излъгаха ни. Обаче продължават мазохистично да гледат, включително и ритуално отреклите се след като изгониха любимеца им Борислав.

# 764
  • Варна
little_beauty, ти защо се разпознаваш в думите ми?
Не съм на съревнование за цитати на Николов.
Освен това, когато някой критикува, изобщо не е задължително той самият да е перфектен, макар и да се доближава(м) Wink

През пост чета - тая лицемерка, оная пачавра, нагласено е, излъгаха ни. Обаче продължават мазохистично да гледат, включително и ритуално отреклите се след като изгониха любимеца им Борислав.

Не се разпознавам в думите ти, забавлявам се с тях Wink
You made my day, благодаря ти искрено ме развесели  Laughing Laughing Laughing

ПС: това не е ББ, а е Къртицата => най-важният субект е К и гледайки не трябва да се забравя търсенето й. Аз нито веднъж не прочетох в твой пост аргументи и доводи за самоличността й нито първия път, нито сега (но това явно е защото участваш в друго съревнование  Laughing Laughing Laughing) Както и да е, не се чувствай длъжна да ми отговаряш, все пак темата на дискусия е съвсем друга и не е необходимо да занимаваме широката аудитория с нас двете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт