КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 318
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 855
Ха ха ха Иван е уникален Joy. Имам дежа вю от миналата година. Браво на Костя!

# 856
# 857
Забравиха да му дадат яйце  май Laughing

# 858
  • Мюнхен
Аз мисля също, че бих скочила, но не искам да се правя на пич с топки като Индира. Интересно кой ще го направи в другият отбор и кой ще се катери. Пък и кой ще рови с език в тези гадории.

# 859
  • Варна
Ха ха ха Иван е уникален Joy

Много ме радва мен Иван, симпатично уплашен е и днес от височината и всеки път от буболечките  Laughing Laughing Laughing

Проявява истински човешки емоции, определено за мен е по-добрата половинка от дуета водещи  Peace

bggirl22, и аз бих скочила  Peace, но с никакви гадинки не бих се оправила  Sick
Със сигурност няма да е Каменов с бънджито  Laughing Laughing Laughing

# 860
  • София
Иван дали играе или наистина се страхува? Много ми е забавен, колко е параноичен (не, че не го разбирам:)

Хубава кауза, браво на тях!

Направи ми впечатление, че усмивката на Бориса е някак си скована? На Вики, примерно, е една широка, докато при нея все едно нещо я възпрепятства да се усмихме свободно.

# 861
  • София
Bggirl22, ролите им вече са разпределени: момичетата ровят в помията, Каменов се катери,  Жоро скача. Яйцето е само за него, заради снощното неуспешно предверие. Нямаха право да се разпределят сами, Иван им каза позициите.

# 862
  • Мюнхен
catty m мен лично Вики ме спечели с нейната веселост, свежест и лъчезарност. Много приятен смях има. Докато при Бо ми изглежда в повечето случаи фалшива. Но може и от корекциите да е.
Красавице и моят проблем са гадориите. Особено когато са и живи.  Sick Иван понякога ми се струва, че с повръщането се лигави, но от високото май наистина го беше страх.

# 863
  • Мюнхен
Bggirl22, ролите им вече са разпределени: момичетата ровят в помията, Каменов се катери,  Жоро скача. Яйцето е само за него, заради снощното неуспешно предверие. Нямаха право да се разпределят сами, Иван им каза позициите.

Мерси явно ми е забил нета пак и не съм чула. Да видим как ще се справи Каменов, пък и Жоро нещо спомена, че заради Ивайла не е скочил с парашута. А и това е по-страшничко май. Но ако не скочи ще започна да се замислям дали не  е К. А Каменов където и да го сложат, все има проблем.

# 864
  • IT
Иван: Костя, виж заря.Костя, те празнуват моето наакване.

# 865
Пак същия тим се провали. Ивайла е къртицата.

# 866
Ивайла нещо е яхнала метлата тая вечер.
Много си е променила поведението в сравнение с предишни битки.

# 867
  • Ямбол
Ивайла саботира много левашки.
Сега да видим Жоро.

# 868
  • София
Иван наистина е много забавен каква е параноя  hahaha hahaha

"Ще се приберем ли някога?" вика  Joy Joy

# 869
Ивайла саботира много левашки.
Сега да видим Жоро.
Жоро и той така.  Wink
Сега е интересно кого ще номинира групичката на Бориса да играе срещу нея.
Може да преценят,че шансовете й са по-малки срещу Ивайла и Жоро и накрая да го отнесе Вики.

Общи условия

Активация на акаунт