КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 325
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 870
  • IT
Стана интересно

# 871
Е ако и сега не може да видите, че Жоро е къртицата значи нещо не сте в час.

# 872
  • Sofia
какво му стана на Жоро....бъзльо Close

# 873
  • Мюнхен
Странно!!! Дали Жоро не пази Ивайла?  newsm78 Сега номинациите ще са интересни.

# 874
Ивайла саботира много левашки.
Сега да видим Жоро.
Жоро и той така.  Wink

Нарочно саботират и според мен, за да ги номинират и да елиминират Бориса.Сега или един от тях е К. или са я усетили и са страшно уверени.Но много левашки саботаж според мен  Peace

# 875
  • София
Оххх...
Жоре, ти да не си Къртицата?!? Crazy
Я, го виж ти моЙто момче!

# 876
Струва ми, че Ивайла и Георги играят играта на Емил и Бориса.
Не може да разбереш, кой от тях е Къртица, а те си знаят.
Освен това Каменов е с тях, а той винаги се дъни Simple Smile
Интересно дали ще го забият на Георги, защото се издъни....По скоро ще ги е страх, защото той се върна от тест, но ще е леко лицемерно от Евгени за пореден път. ще видим

# 877
Според мен,Жоро наистина го беше страх,ако искаше да саботира мисията,можеше да скочи и да счупи яйцето и пак парите щяха да са за К.

# 878
  • София
Pandaannie, нямаш умора, ей! Спри се вече, че е мега досада с т'вa мъжкарство и с тия котки. Аман бре!

Ами не може еднозначно да се каже, че Жоро е издънил мисията, защото на практика жените не откриха ключа, който после за десет секунди излезе от едната купс на Вики...
Честно е да номинират Каменов. Той няма място на финала!

# 879
Pandaanie, нямаш умора, ей! Спри се вече, че е мега досада с т'вa мъжкарство и с тия котки. Аман бре!
Твоя любимец е тоя който непрекъснато говори за мъжкарство което е досадното. Костя не страда от тия комплекси и просто си свърши работата.

# 880
Ако един от двамата  -  Жоро и Ивайла , е къртица, тактиката им е много добра. И да е така, никой до последно няма да е сигурен, кой от двамата е...и съответно няма да събере повече от 50 % и ще си вземе парите. Хитро...

# 881
Колко е нагла Ивайла не е истина. Другият отбор се справи и вчера и днес, а техния два пъти се провали. С жоро само се оплакват, все друг им е крив.

# 882
Ивайла това го прави нарочно, защитава Георги.
И така наистина всички се колебаят, кой от двамата е.

# 883
Ако жоро не е къртицата ми е интересно какво ще кажат фенките му тук за мъжкарското му поведение. Костя показа кой е истинския мъж и кой е путка.
Ти си, нали? Второто имам предвид.

Съобразявай се малко, бе. Противна си.

Е ако и сега не може да видите, че Жоро е къртицата значи нещо не сте в час.
Ако не е той, ако е Ивайла? Тогава кой няма да е в час?
Моля ти се, не се прави на много възпитана защото епитетите които използват някои тук срещу бориса са много по цветисти. Съжалявам,че истината боли. И Ивайла да е къртицата все тая, двамата играят заедно.

# 884
  • Бургас

бориса винаги яде с ръце...за нея няма прибори

ох евгени пак се изказа  ooooh!бориса трябвало да е до края пфууу казвам че е хлътнал този

льольо

Общи условия

Активация на акаунт