КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 244
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 990
  • Мюнхен
Русев май даде 3:1 коеф, че каменов е Къртицата .
50 за 150 лв.
И ако отпадне  ще каже, че той е Къртицата.
Засега има шанс да спечели ?

Е нали имаше "вътрешна информация", че Вики е на 99,9% Къртицата?  hahaha hahaha hahaha

# 991
Това ми хареса за БО, от официалния сайт
"Анонимен
11.05.2014 | 00:36
Сега първата й работа трябва де е да отиде в салона на Хриси и да й дръпнат мустака с кола маска. Grinning
"
Браво, ей така бой по гадта трябва Twisted Evil
Май наистина игра симулативно и искаше да излезе, сигурно е осъзнала че не е фаворит на публиката, и К не е, така че що да не си ходи вместо да се пъне залудо с трудни изпитания в края. Повече няма какво да спечели, хонорар е взела, достатъчно ПР си направи.
Е. Каменов някои са почнали да го смятат за К или невероятно светнат в играта, което не е задължително ако Бориса е играла хаотично или със себе си.
Ех ако можеше и другата тунингована мутра Ивайла да не грози финала, но няма пълно щастие. И на това сме доволни Продукцията, благодарим ви. Mr. Green

# 992
Много се радвам, че Бориса е отпаднала.  newsm44

Още не съм гледала днешния епизод, но от коментарите ви разбирам, че половината са номинирали Ивайла, защото тя искала уж, да си ходи. Като иска, да си ходи, защо не се е предала на играта с Каменов, а го е победила?
Май наистина къртицата е един от тях, най - вероятно Жоро.

# 993
  • SF
Не мога да повярвам, че този посредствен човек успя да лиши Бориса от финал.
Има  нещо гнило в Дания.

Дали когато го гушкаше Ивайла не му подсказа "играй с Жоро" ? newsm78

# 994
Много съжалявам, че Бо си тръгна.  Sad Заслужаваше да стигне до финала. И я победи точно Каменов.  ooooh! Човекът, който се представи най-зле в почти всички мисии и човекът, който няма място на финала.
Според мен Ивайла подсказа на Емил с кой да играе. Най-вероятно Къртицата е Георги. Неговото поведение, както и това на Ивайла, се измениха много. Или някой от тях двамата е К., или знаят кой е.

# 995
Има ли някои от вас, които да има подозрения,че Къртицата може да е Саното? Аз доколкото знам, Емил подозира Александър, а Бориса - Георги, логично ако Косъмът е къртицата, Каменов да бие. Толкова ли безумно излгежда Къртицата да е Саното, а неадекватното поведение на Ивайла и Георги е защото са заподозрели Саното и го крият много неумело. За тях е супер другите да ги подозират, за да могат да се провалят на тестовете. Вече тестваха своето предположение чрез победата на Георги над Мицич ( селд като и тя е игралата с него, са дали повече верни отговори) А на Ники Николов репликата, че е Бо е играла симулативно да е прах в очите на зрителите. Просто една от моите теории Simple Smile

# 996
Естествено че Георги е К. Mr. Green
Много са спокойни двамата  за ходене на тест..
Преди се страхуваха-по точно Георги когато Ивайла беше застрашена от отиване на тест ...а сега самия я номинира Stop ooooh!
А за симулативната игра на Бориса-според мен и за нея К. беше Георги но вероятно  е отговаряла напосоки..или по точно на последния въпрос ако не е посочила Георги това навява на мисълта на Н.Н. че е играла симулативно.

# 997
Естествено че Георги е К. Mr. Green
Много са спокойни двамата  за ходене на тест..
Преди се страхуваха-по точно Георги когато Ивайла беше застрашена от отиване на тест ...а сега самия я номинира Stop ooooh!
А за симулативната игра на Бориса-според мен и за нея К. беше Георги но вероятно  е отговаряла напосоки..или по точно на последния въпрос ако не е посочила Георги това навява на мисълта на Н.Н. че е играла симулативно.
Кое те кара да си толкова сигурна, че Къртицата е Георги?

# 998
Не ми е интересно вече това предаване, гледам го заради инерцията, която съм набрал и факта че уж има някаква интрига, нали финала е след седмица. Казвам уж, защото ми е все тая кой ще победи, но поне е интересно да видя, как ще се развият нещата.

В повече ми идва всичката тая емоционалност и изпускане на нерви, напрежение и в самото предаване и тук във форума. Явно не е никак случайна продължителността от три месеца, която имат подобни предавания.  Thinking

Иначе ако трябва да направя обща оценка на трите месеца, тя ще е положителна. Догодина живот и здраве, ако има нов сезон сигурно пак ще гледам, а защо и да не участвам...

# 999
Че К. е един от "Светата троица" е повече от ясно. Въпрост е кой. До вчера бях сигурна, че това е Ивайла. След теста допускам, че може и да е Каменов и ще кажа защо.
Не е възможно Ивайла да му пошушне да гласува за Георги и изведнъж хоп, за 30 секунди нацъква правилните отговори и бие. За да биеш на такъв тест ти трябва предварителна подготовка! Още повече, когато става въпрос за не особено умен човек като него. Тоест, трябва от по-рано да знаеш кой е човека, да следиш каква му е ролята във всяка една игра и накрая да си водиш записки. Защото ако не си направил това, няма как да ти зададат въпрос от сорта на "какъв цвят беше парашута на К" и ти да отговориш вярно, само защото някой (Ивайла) ти е казал 2 минути преди това "играй с тоя"...
Друго... Направи ли ви впечатление, че самата продукция го покрива?!!! По време на лайфа, направиха не особено успешен опит да оправдаят странното му напоследък поведение, като съчиниха някаква историйка с жена, която го зарязала. Той 3 месеца демонстрираше, че е сам, първо беше Гери, после Марина, а сега казват, че имало друга навън. И сега, той бил разбрал, че тя го оставила... Е, как става тая работа, когато са в изолация и нямат представа какво се случва навън???

# 1 000
Марина Мицич в кипъреца предполагам в това видео http://www.metropolistv.nl/en/themes/real-men/bulgaria-be-a-jerk
Вижте я на 04:59 мин
Отговаря на въпроса какъв трябва да бъде българския мъж.

# 1 001
  • in Wonderland
Не ми е интересно вече това предаване, гледам го заради инерцията, която съм набрал и факта че уж има някаква интрига, нали финала е след седмица. Казвам уж, защото ми е все тая кой ще победи, но поне е интересно да видя, как ще се развият нещата.

В повече ми идва всичката тая емоционалност и изпускане на нерви, напрежение и в самото предаване и тук във форума. Явно не е никак случайна продължителността от три месеца, която имат подобни предавания.  Thinking

Иначе ако трябва да направя обща оценка на трите месеца, тя ще е положителна. Догодина живот и здраве, ако има нов сезон сигурно пак ще гледам, а защо и да не участвам...

+1
И на мен ми доскуча супер много , а пък тук чета на 2-3 коментарите само .
Стискам палци до година да си вътре Wink

# 1 002
  • Ямбол
На мен ми се завъртя една малко вероятна идея, но все пак е логична и ще я споделя.
Ако приемем, че къртицата е отрано питана и обработена, то много е вероятно Емил Каменов да е бил осведомен, че ще е резервната Къртица и да е саботирал още от начало, като се е надявал да натрупа пари, ако първата Къртица излезе, както стана сега. Защото аз не го виждам никак да е прост и глупав, а просто да преиграва с емоциите си и вулгарността си. Затова и май нищо не иска да споделя от личния си живот.
Но това са само разсъждения. Аз така си градя някакви теории, без да изпадам в някакви крайности, като някои тук потребители, които твърдят със смешна убеденост, че знаят кой е. Даже малката онзи ден ме репликира, че може да е Бориса, ама се видя, че не е.
Предстои да разберем защо Ивайла и Георги саботират. Дали защото е някой от двамата или защото знаят кой е и не искат другите да го надушат. Ако е второто, ще е много гениално и съм сигурна, че Георги го е измислил.

# 1 003
Както се развиват последните събития май зрителите няма как да познаят с повече от 50% кой е Къртицата. Този път тя ще си тръгне с парите Simple Smile. Евала на Георги и Ивайла - определено хитро са го измислили да разсеят вота между тях двамата като привличат вниманието към себе си. В крайна сметка наистина може да се окаже К. точно  Е.К. Също смятам, че Н.Н. снощи нарочно каза, че Бориса е играла симулативно за да си помисли публиката, че победата на Каменов е случайна и просто късмет.

Вторият жокер как може да се свърже с него обаче?

# 1 004
  • sofia
Снощи резултата от теста ме изненада.
Тук чета доста интересни разсъждения.
Аз мисля, че къртицата е Георги. Заради Каменов, а и защото не скочи.

Общи условия

Активация на акаунт