Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 267

• 32 068
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Хаяско, страхотно клипче и колаж! Благодаря!   bouquet    bouquet    bouquet

Мариянка, за видеото на Миската  bouquet    bouquet    bouquet

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 09:04 от miranda78

# 31
  • Пловдив

http://festivaldufilmturc.org/home/index.php?option=com_content& … =35&Itemid=56

"Малък септемврийски проблем" ще участва във филмовия фестивал на Турското кино в Монреал. Той ще се проведе от 9 до 15 май 2014 г.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 09:14 от mariana51

# 32
Усещам, че ще има награда за филма  newsm10

# 33
Добро утро!

# 34

https://www.youtube.com/watch?v=Qlt8J0nU4zQ
Аз съм на любовна тематика Simple Smile Добре, че Йомер не е монах все пак  newsm78

# 35

Миранда, ето ти кадър с Йомер, облян в светлина като ореол. Simple Smile Ангелът-хранител, обаче, държи здраво подопечената, щото не се знае какво още може да и хрумне за беля. Wink))

# 36
Маричка  Hug Hug Hug
Ангел-хранител може, но не и монах  bowuu
Много са красиви заедно и сега, докато си прехвърлям серията виждам още по-ясно, че Йомер кипи от страст (засега предимно страст) към Елиф, но има време и за други чувства  Wink

# 37
  • Бургас
Добро утро и успешна седмица Hug
Скрит текст:
И осъзнах ,че любовта не е нищо повече от времето,което прекарвате заедно и нещата,които правите един за друг.Не думите,а спазените обещания,не какво сте искали да направите,а какво сте направили.Начина по който мислите един за друг,чувството ,което изпитвате,когато сте заедно и когато сте далеч,наистина сами със себе си.Плановете,които осъществявате заедно,а не просто празните приказки за тях.Любовта може да се крие в една прегръдка,толкова силна,че наистина за миг да повярваш,че света свършва,в една усмивка,която да те заслепи така,все едно гледаш към слънцето.В жест,който може да те накара да мислиш,че живееш в приказка или в простото мълчаливо говорене между душите ви.Но, любовта винаги се усеща и винаги се вижда там,където живее и я има,няма ли я и всички действия,опити и думи на света не могат да я създадат!
Мария Досева

# 38

Добро утро мили момичета !

Здравейте Марианка, Миранда, Марица  Хаяско.

Нова седмица - нов късмет. Дано имаме и трейлърче и подсказка за новата серия. До сряда остава

малко време. Търпелимо ще дочакаме срещата с Йомер и Елиф, за да видим развръзката.

На мен ми се струва, че той ще убеждава и себе си и нея, че между тях няма нищо, но сякаш е

късно. Тя разбра , че е влюбена, но той още не е наясно . Grinning

Лек, успешен и усмихнат ден на всички.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 10:30 от komet

# 39
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов" по "KanalTurk"

http://www.videoclip.bg/watch/333231

Магазинно предаване по "KanalTurk" за "Мръсни пари и любов". Превод от английски bebo_sn, субтитри: mariana51. Приятно гледане.

# 40
https://www.youtube.com/watch?v=VojTl6E1QNc

Engin Akyurek Откуда ты.... взялась?

Текстът е страхотен. Simple Smile))

Скрит текст:
Откуда ты на мою голову взялась/ откъде се стовари на главата ми
Со всех сторон одновременно./ от всички страни едновременно?
Нежданная и неизбежная пришла,/ неочаквана и неизбежна,
Взяла и потекла по венам./ потече в моите вени.

Неправильно и не спокойно мне с тобой,/ неправилно и неспокойно ми е с тебе
А без тебя обыкновенно./ а без теб - обикновено.
А стало быть ты настоящая любовь,/ а може би ти си истинката любов?
Любовь не во время совсем, но../ любов, дошла не навреме, но...

Припев:
Свет уходящего солнца./ Светлината на залязващото слънце
Свет я увидел в глазах твоих./ светлина видях в твоите очи
Мир состоящий из двух половин./ истинският свят има две половини
И ни какого нет смысла в этой жизни, кроме…/ и нищо друго няма смисъл в живота, освен
И ни какого нет смысла в жизни кроме любви./ и нищо друго няма смисъл, освен любовта

Запутаны хитросплетения твои,/ объркани са думите ти
И правила твоё неверно./ и правилата ти навярно
Но делится одна подушка на двоих./ но да далим една възглавница
И все, и каждый раз как первый./ е всичко... и всеки път е като първи път

# 41
Охх, тези турци  ooooh! ooooh! ooooh!
Мариянка, bebo   bouquet    bouquet    bouquet

(Ясно е, че КПА ще е номер 1 на есен, нямам повече коментари)

Маричке, за клипчето  bouquet    bouquet    bouquet

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 10:39 от miranda78

# 42
Да им имам мисленето на комшиите! Какво общо има целувката на Елиф с майчинството на Туба??? Няма да се научат да отделят актьорите от ролите им и това си е! Целувката беше перфектно изпълнена и от двамата! Те какво - не гледат сериала ли, та не са им ясни обстоятелствата, при които се случва това? Идиотски коментар...  ooooh! Всъщност, това, което коментираха, не беше нито целувката, нито сериала...

# 43
Да им имам мисленето на комшиите! Какво общо има целувката на Елиф с майчинството на Туба??? Няма да се научат да отделят актьорите от ролите им и това си е! Целувката беше перфектно изпълнена и от двамата! Те какво - не гледат сериала ли, та не са им ясни обстоятелствата, при които се случва това? Идиотски коментар...  ooooh! Всъщност, това, което коментираха, не беше нито целувката, нито сериала...
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Направо ме отвращава коментара ... Толкова, че нямам думи!
Предлагам Туба да се разведе през лятото, че да йм хареса сериала на есен!!!

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 10:51 от miranda78

# 44

Здравейте мили момичета,  bouquet

Гледах пак серията и ми стана интересно- дали Метин е написал писмо на Али, както написа на Нилюфер и какво ще каже началникът Али на тримата приятели/Йомер,Пело и Арда/.
-Не ми стана ясно, от името на полицията ли е казано да наблюдават за диаманти без сертификат, или от името на Пело,Арда.....
-И защо като искат съдействие от златарите и го са го получили, ще търсят връзката между човека с диамантите и въпросния златар.

Общи условия

Активация на акаунт