Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 267

• 32 057
  • 742
  •   1
Отговори
# 45

Добро утро момичета Енгинки !  Two Hearts

Милка  Two Hearts аз пък се надявам някой да прочете в полицейските бюлетини, че  е намерен мъж в безпомощно състояние до остров Бургаз, без документи. Ама тук ще имаме поредното покриване на случая от шеф Али. Как ще измъкне Фатих/Метин от болницата под носа на  почти  половината си комисари ...

Мариянка  Two Hearts изгледах поздрава на мис Доминикан !  На тази снимка от сета очилата ми виждат Хюсеин аби - сигурно го награждават, щом е изтупан в костюм.

Дано да бъде оценен подобаващо "ВКЕМ" и да пребори останалите филми !

Бебо Two Hearts за думичките ! Присъединявам се към последното -   txtloves love001

Миранда  Two Heartsвиждам, че и ти се присъединяваш към поздрава на мис Доминикан чрез клиповете които пускаш !

Крайно време е да направя нещо по въпроса - да си актуализирам вече клиповете с нови посветени на Йомер/Енгин или обратното ...

Марица  Two Hearts добре започнахте с този ангел-хранител ...

Хаяско  Two Hearts прекрасен колаж и страхотни думи на М. Досева за любовта ! Колко са истински и ми идват съвсем намясто за да подкрепят моята теза относно това дали комисар Йомер е влюбен.

Комет  Two Hearts аз мисля, че Йомер усеща нещата много ясно, но ще имаме вътрешна борба дали да се отдаде на чувствата си или да ги подтисне.

Скрит текст:

Докато напиша този пост и се появи видео с коментар относно реалността на целувката Елиф/Йомер. Всъщност целувката си беше реална, но ъгъла на заснемане беше лош според мен. И сега била им "скована" на трите дами.
Ако трябва да кажа нещо по темата - то ще е едно "kadınlar ... sakin Ol" бе !  Ще има да видите какво значи целувка, ама нека първо комисарят признае, че е влюбен и той.

Бебо Two Hearts  днес редиш буквички за нас ! Благодаря !

Марица  Two Heartsстрахотен е текста, сега ще изгледам и видеото !

Момичета започнала съм този пост от преди един час време. Напиша нещо, дам му принт превю и виждам нови отговори - ха да отговоря и на тях, и то стана едно време ...

Виждам, че и Хармония  Two Heartsе писала, ама ще отговоря в следващ пост ...

# 46
# 47
Началник Али и без обаждане от Метин ще размахва показалец. Нали той взе делото, не им е поставял задача да разследват отвличането на Нилюфер, а те не само го разследваха, ами и проведоха акция. Е, могат да се оправдаят с това, че Елиф ги е повикала на помощ, но все пак, работиха през неговата глава, тъй че ще си получат наказанията за това.
А търсят връзка между златаря и предлагащия диаманта, защото само за това в момента могат да се захванат. Когато човек има скъпоценности без сертификат за произход и собственост, няма да отиде да ги предлага на случаен бижутер, предполагам. Ще потърси някой познат, за да е спокоен, че няма да го погне полицията... или поне аз така си мисля. Simple Smile) Все пак, не става въпрос за "златния пръстен на баба" Wink а за необикновен по стойност розов диамант... Такова нещо, освен на черния пазар, няма къде другаде да пласираш... а на черния пазар всичко става с връзки - всики си пази гърба, щото инак...

# 48

"Мръсни пари и любов" по "KanalTurk"

http://www.videoclip.bg/watch/333231

Магазинно предаване по "KanalTurk" за "Мръсни пари и любов". Превод от английски bebo_sn, субтитри: mariana51. Приятно гледане.
  Добро утро и от мен! Честита ни нова тема!  bouquet
   Като ги слушах тези "компетентни" лели, за сетен път се убедих, че турците си живеят в сериалите и изобщо нямат способността да отделят филм от живот. no Спомням си едно интервю с актьора, който играеше Аднан в ЗП - там той през смях споделяше, че по улиците го спирали хора да го предупреждават, че жена му му изневерява. smile3555 И тука същото! Сцената с целувката не била реалистична, защото Туба била омъжена!!!!! Била прекрасна майка, имала прекрасни дечица, демек няма начин да играе добре любовна сцена с друг мъж! smile3512 Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли. Сливат в едно личния живот на актьорите с живота на героите им. Не искам да обидя никого, но това е инфантилно, тийнейджърско. Децата така вярват, че Супермен наистина може да лети и боят на екрана си е съвсем истински. #Shocked
   Не ги знам тези калдъръм-кокони в студиото какви са по професия, но дори една от тях да е журналист или професионалист в областта на киното, значи са мноооооого, ама много зле! newsm11 По фен-страниците и фен-форумите ще прочетете много по-задълбочени анализи и разсъждения. Тц, не си заслужават турците киното и точка! smile3516
   Нито една от тях не каза и дума за играта на актьорите, не коментира играта с очи, мимиките, жестовете. Единствено се тюхкаха как така омъжената Туба ще се целува на истински с Енгин и побързаха да решат, че моралът й не го позволява, демек целувката не е реална, играта е слаба и сериалът заслужено е на второ място, защото "нещо не му достига"! smile3511 smile3511
   Ми... какво да кажа - може да прозвучи малко нетактично, но слава Богу, че Енгин и Туба имат достатъчно многобройни фенове извън Турция, за да получат истински оценки за труда си! smile3521
   Оф, извинявайте за малко опакия пост Peace Peace, но ме раздразниха тези сабах-сабах! newsm61

# 49

Е, га си логиката. Когато единият е женен се затруднявяме да гледаме целувките им. Защо, когото гледат филм мислят за житието и битието на актьора, а не на героя, това не мога да проумея.
Какво общо има работата и професионализма със семейството. Naughty

Аз очаквам в бъдеще, когато комисаря започне да целува, всичко да бъде истинско. Мисля си даже, че Енгин хич няма да се съобразява с това, че тя е семейна. Grinning

Да видим тогава, какво ще кажат ? Grinning

Привет Мартичка, аз също мисля, че ще има голяма борба между чувства и
разум. Но накрая сърцето ще победи, защото никой не може да устои на истинската любов. Grinning

# 50
Барисейка, много ми хареса поста ти! Благодаря ти за него!
Ядосвам се на това, че Енгин е турчин... Можеше да получи много по-сериозно признание, ако живееше в друг свят! Турците не го заслужават..., не са готови за него!  Cry
Аз пък толкова харесвам сериала, че ми идва да организирам поход до Истанбул в подкрепа на Енгин, Туба и КПА!!!

# 51
Гледах магазинното предаване и благодаря на bebo_sn и mariana51  bouquet

Тези водещи са, според мен за "Господари на ефира".Изобощо не са запознати с филма и правят оценка на актьорите.И в нас има такива телевизии, които служат на....

# 52
Хармония, много ми хареса, че тези кукумявки ги прати на "Господарите"
Аз пък им присъждам

# 53
Началник Али и без обаждане от Метин ще размахва показалец. Нали той взе делото, не им е поставял задача да разследват отвличането на Нилюфер, а те не само го разследваха, ами и проведоха акция. Е, могат да се оправдаят с това, че Елиф ги е повикала на помощ, но все пак, работиха през неговата глава, тъй че ще си получат наказанията за това.
А търсят връзка между златаря и предлагащия диаманта, защото само за това в момента могат да се захванат. Когато човек има скъпоценности без сертификат за произход и собственост, няма да отиде да ги предлага на случаен бижутер, предполагам. Ще потърси някой познат, за да е спокоен, че няма да го погне полицията... или поне аз така си мисля. Simple Smile) Все пак, не става въпрос за "златния пръстен на баба" Wink а за необикновен по стойност розов диамант... Такова нещо, освен на черния пазар, няма къде другаде да пласираш... а на черния пазар всичко става с връзки - всики си пази гърба, щото инак...
Да, така е, но не мога да разбера, кой съобщи за предлагането, ако не е въпросният златар. Embarassed

# 54
Помните ли какви стачки имаше като започна ВВ... А сега сериалът е на първо място по рейтинг  ooooh!
Толкова са зле, че аз повече няма да ги коментирам

# 55
  • Пловдив

Нова снимка.

Барисейка, много ми хареса поста ти! Благодаря ти за него!
Ядосвам се на това, че Енгин е турчин... Можеше да получи много по-сериозно признание, ако живееше в друг свят! Турците не го заслужават..., не са готови за него!  Cry
Аз пък толкова харесвам сериала, че ми идва да организирам поход до Истанбул в подкрепа на Енгин, Туба и КПА!!!

Тръгвам с теб.

# 56
miranda78 newsm10
Наистина не си заслужава да се коментират но......

# 57
Хайде тогава да тръгваме... Предлагам в края на август, преди старта на новия сезон да сме там и да предизвикаме улични безредици! Да носим плакати и да викаме като луди... Току виж сме попаднали в централната емисия "Новини". А каква по-добра реклама  Joy Joy Joy

# 58
Да, така е, но не мога да разбера, кой съобщи за предлагането, ако не е въпросният златар. Embarassed

Е, златарят може и да си е замълчал, но ако има чирак, да речем?  newsm78 А може и самият той да е съобщил, да е претеглил нещата и да е решил, че е по-добре да си пази добрите отношения с полицията, отколкото със съмнителния клиент...
Арда и Пелин все пак имат правомощия да действат спокойно на територията на Истанбул. Това, че молбата им за съобщения за продажби от съмнителен характер не е одобрена от началник Али, не я прави недействителна пред бижутерите. За тях полицаите са си полицаи и те се съобразяват с молбите им.

# 59
Барисеа  Two Hearts подкрепям те с две ръце  за поста !

Миранда  Two Heartsправи списък за мисията ! Станахме три !

Хармония  Two Hearts  Миранда  Two Hearts  със този скункс ме развеселихте !  Joy Joy Joy  Ама ви трябват три броя ... че няма да могат да си го разделят ...

Мариянка  Two Hearts за новата снимка !

Отново клипа, който пусна Марица - текста наистина е страхотен, кадрите  пък прекрасно го допълват ...

https://www.youtube.com/watch?v=VojTl6E1QNc

Общи условия

Активация на акаунт