Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 267

• 32 062
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Ето и списъка за похода 28-31.08.2014:
Мариянка
Марта
Миранда

# 61
Да ви пожелая и аз хубави преживявания и през днешния ден.
Ето и един красавец като бонус.

# 62
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginsAGlobalFans/photos/a.303715203088 … ype=1&theater

"Скъпа Елиф, бъди внимателна докато рисуваш този красив мъж, да не забравиш някой детайл!"

# 63
  • Пловдив

Подсказка за 9 епизод на "Мръсни пари и любов. Превод от английски barisea:

"Елиф обяснява на Бахар какво изпитва.
Eлиф: "Какво става с мен... Не мога да се позная. Имам много проблеми, нямам време... Не минава ден без да се случи нещо. Но пред очите ми има една усмивка... Когато Йомер се засмее, тъмнината изчезва…"

Йомер и Арда споделят.
Йомер: "Съдбата продължава да ми нанася удари. Не знам на кого съм ядосан…"

Метин и Таййар анализират ситуацията. Този път Метин му казва истината .
Tаййар: "Как така не си знаел, че годеникът на Сибел Андач е полицай! Тя работи с нас години наред…"

Елиф има предложение за Метин, но той преследва много по-голяма цел…
Този Метин съвсем ще ни обърка в предстоящия епизод. Добър човек ли е... лош ли е...?
Йомер попада на важна следа към убийството. Това ще постави член на семейството на Елиф в трудно положение.

Скрит текст:
The tip

Elif is explaining what she feels to Bahar.

E: What's going on with me… I can't recognize my self. I have lots of trouble. No time.There is no day without action. But there is a smile i see… When Omer laughs the darkness goes…

Omer and Arda sharing their problems.
O: The fate keeps stoping me. I didn't know at whom to be angry…

Metin and Tayyar analyzing the situation. This time Metin says the truth to Tayyar.
T: How comes that you didn't know that Sibel Andac fiancee is a policeman. She worked with us for years…

Elif has an offer for Metin, but he is pursuing something much bigger…
Metin, the things going on in this episode will mess up our heads. This man… is he good or bad?

Omer gets an important clue about the murder. This will put someone from Elif's family in a difficult situation.

# 64
Мариянка, Барисея и за подсказките  bouquet   bouquet    bouquet

# 65
  • Пловдив

Малееее, Сибел май излезе от лошите и лъжливите. Горкият Йомер - вероятно и той е разбрал...

# 66

mariana51, barisea,  bouquetза подсказките.

Йомер продължава разследването, въпреки дилемата си. Peace
Нещо много важно за Сибел, дългосрочна сътрудничка. newsm78

# 67
Това "съдбата ме препъва" май наистина подсказва, че Сибел ще започне да губи чистотата си в сърцето на Йомер... т.е., той ще разбере как тя е набъркана в далаверите на Ахмет и компания... Но пък, от друга страна, Тайяр казва, че са работили със С. от години, а Й. и С. се познават от 2 години. Значи тя умишлено е взела за приятел полицай?  newsm78 Двамата с Метин, вероятно, са решили, че влюбеният полицай може да се превърне в удобна защита и прикритие за делата им?...  newsm78 Оооооооф... сложно стана!

# 68

Eлиф: "Какво става с мен... Не мога да се позная. Имам много проблеми, нямам време... Не минава ден без да се случи нещо. Но пред очите ми има една усмивка... Когато Йомер се засмее, тъмнината изчезва…"

Йомер и Арда споделят.

Tаййар: "Как така не си знаел, че годеникът на Сибел Андач е полицай! Тя работи с нас години наред…"

Този Метин съвсем ще ни обърка в предстоящия епизод. Добър човек ли е... лош ли е...?
Йомер попада на важна следа към убийството. Това ще постави член на семейството на Елиф в трудно положение.

Скрит текст:
The tip

E: What's going on with me… I can't recognize my self. I have lots of trouble. No time.There is no day without action. But there is a smile i see… When Omer laughs the darkness goes…

Metin and Tayyar analyzing the situation. This time Metin says the truth to Tayyar.
T: How comes that you didn't know that Sibel Andac fiancee is a policeman. She worked with us for years…

Metin, the things going on in this episode will mess up our heads. This man… is he good or bad?

Omer gets an important clue about the murder. This will put someone from Elif's family in a difficult situation.

Барисеа, Марианка, благодаря за превода на подсказката, момичета.

Започват да ни разкриват истинската същност на някои от героите. Сибел ще излезе голяма
перачка. Тъкмо да я прежали по бързо Йомер. Ще бъда доволна.

Чиче Таййар уж знае всичко и контролира събитията, пък това, че годеника е полицай пропуснал.

Очертава се интересен епизод. Пак едно ще връзваме, друго ще развързваме. Grinning

На нашето комисарче му върви само на перачки на пари. Не стига първата, ами и втората.  Joy Joy:

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 13:24 от komet

# 69
"На нашето комисарче му върви само на перачки на пари. Не стига първата, ами и втората".  :
Ако научи комисарят за първата в следващата серия, не се знае за втората, кога ще стане това!

# 70

Йомер и Арда споделят.

Скрит текст:
The tip

Барисеа Two Hearts Мариянка  Two Hearts за подсказката !

Аааа, така ...

Метин и Сибел / в ретроспекция явно на Метин / се познават !

Сибел работила за "тях" дълги години ...

Това, че Йомер ще започне да разплита нещата много ме радва. Еее, ще се разочарова явно от Сибел - въпреки, че аз не исках чувствата му към Елиф да стъпват върху разочарованието му.

Но пък тук е момента Елиф да му разкаже абсолютно всичко - и за снимката във сейфа на баща си, и за "мисия Рим" защото не ми се мисли какво ще стане като разбере, че и ТЯ го е лъгала.

Написах и преди / в старата тема / - просто пренасям мислите си и тук.

Цитат
Ахмет Денизер - в нощта на рождения ден на Елиф той получи някакъв SMS и веднага излезе. Зеррин обаче много ясно видя всичко. И накрая да не се окаже, че тя самата има пръст в неговото! убийство?

Защото Сибел е убита на друго място /в колибата/  и по всяка вероятност нейният убиец е друг.

Тук ще цитирам Марица, която упорито иска още една трета страна.  Трябва някой да свърже двете убийства и да направи така, че да изглеждат като едно.  Фактически тръгвайки по следата "стар мъж и млада любовница" да се скрие - другото и по-важното.

Интересно кое трябва да бъде скрито - прането на пари ? изчезването на диамантите ?

Да не се окаже сега , че всички са се  "познавали" ... по някакъв начин.

А тези двамата явно има за какво да са уплашени. Най-малък им е "проблемът" с тяхната любовна връзка. Той Йомер това вече го знае.

# 71
"На нашето комисарче му върви само на перачки на пари. Не стига първата, ами и втората".  :
Ако научи комисарят за първата в следващата серия, не се знае за втората, кога ще стане това!

Мани-мани. Съдба, наистина, както обичат да казват комшиите.

# 72
  • Пловдив

Марта, браво че навърза така нещата. То май сами са се надцаквали... Интересно остава - как Сибел е попаднала между тях. "Муле" под някаква форма.

# 73
Аз обаче много искам да видя физиономията на тази персона - Фатма`ане кагато Йомер разбере всичко ...

Има очи да ходи да му забранява " да стъпва у тях"  ... искам да я видя с какви очи ще го гледа ... като я арестуват например.

Пък видът и ... въобще няма да я заподозреш в нещо ...

# 74

Незнам защо трябва да се чудим какъв човек е Метин-досега е показал, че е лош!

Общи условия

Активация на акаунт