Добро утро момичета Енгинки !

Милка
аз пък се надявам някой да прочете в полицейските бюлетини, че е намерен мъж в безпомощно състояние до остров Бургаз, без документи. Ама тук ще имаме поредното покриване на случая от шеф Али. Как ще измъкне Фатих/Метин от болницата под носа на почти половината си комисари ...Мариянка
изгледах поздрава на мис Доминикан ! На тази снимка от сета очилата ми виждат Хюсеин аби - сигурно го награждават, щом е изтупан в костюм. Дано да бъде оценен подобаващо "ВКЕМ" и да пребори останалите филми !
Бебо
за думичките ! Присъединявам се към последното -

Миранда
виждам, че и ти се присъединяваш към поздрава на мис Доминикан чрез клиповете които пускаш ! Крайно време е да направя нещо по въпроса - да си актуализирам вече клиповете с нови посветени на Йомер/Енгин или обратното ...
Марица
добре започнахте с този ангел-хранител ... Хаяско
прекрасен колаж и страхотни думи на М. Досева за любовта ! Колко са истински и ми идват съвсем намясто за да подкрепят моята теза относно това дали комисар Йомер е влюбен.Комет
аз мисля, че Йомер усеща нещата много ясно, но ще имаме вътрешна борба дали да се отдаде на чувствата си или да ги подтисне. Докато напиша този пост и се появи видео с коментар относно реалността на целувката Елиф/Йомер. Всъщност целувката си беше реална, но ъгъла на заснемане беше лош според мен. И сега била им "скована" на трите дами.
Ако трябва да кажа нещо по темата - то ще е едно "kadınlar ... sakin Ol" бе ! Ще има да видите какво значи целувка, ама нека първо комисарят признае, че е влюбен и той.
Бебо
днес редиш буквички за нас ! Благодаря ! Марица
страхотен е текста, сега ще изгледам и видеото ! Момичета започнала съм този пост от преди един час време. Напиша нещо, дам му принт превю и виждам нови отговори - ха да отговоря и на тях, и то стана едно време ...
Виждам, че и Хармония
е писала, ама ще отговоря в следващ пост ...
) Все пак, не става въпрос за "златния пръстен на баба"
а за необикновен по стойност розов диамант... Такова нещо, освен на черния пазар, няма къде другаде да пласираш... а на черния пазар всичко става с връзки - всики си пази гърба, щото инак...

Спомням си едно интервю с актьора, който играеше Аднан в ЗП - там той през смях споделяше, че по улиците го спирали хора да го предупреждават, че жена му му изневерява.
И тука същото! Сцената с целувката не била реалистична, защото Туба била омъжена!!!!! Била прекрасна майка, имала прекрасни дечица, демек няма начин да играе добре любовна сцена с друг мъж!
Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли. Сливат в едно личния живот на актьорите с живота на героите им. Не искам да обидя никого, но това е инфантилно, тийнейджърско. Децата така вярват, че Супермен наистина може да лети и боят на екрана си е съвсем истински.
По фен-страниците и фен-форумите ще прочетете много по-задълбочени анализи и разсъждения. Тц, не си заслужават турците киното и точка!

А може и самият той да е съобщил, да е претеглил нещата и да е решил, че е по-добре да си пази добрите отношения с полицията, отколкото със съмнителния клиент...