Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
                   Сладури, забравих да ви пиша за руснаците. Тези калпазани  не са  превели в 17 епизод най-важния момент когато в ресторанта Ръза покани Дила на  танц, танцуваха, после той извади кутийката с годежния пръстен, отиде до нея - клекна и й го поднесе по най-романтичния начин  като й предложи брак.   Ето - това нито го има в серията нито пък са превели нещо от него. Много плюя по тях, но те си го заслужават.

Сега  ще ви го покажа нагледно.

Епизод 17 част четвърта. 6 мин. и 52 сек. Дила и Ръза са на брега на Босфора. Това, което днес ви преведох /може и снощи да е било после ще го видя/. Намерих го - на стр. 25, пост 370./.   8 мин. и 28 сек. започва отвличането на  Фатма от Азер.13 мин. и 50 сек. Меликето се разправя с Хайдар, че Фатма е изчезнала. 14 мин. и 26 сек. просто само за по-малко от един миг, разбирате ли ме - постоянно го давах на "стоп" - няма никаква една секунда дадоха ресторанта - двамата сервитьори стоят заковани  на 10 метра до тях и в дъното оркестъра, който свиреше - никаква музика не дадоха. Нява танца, няма ги прегръдките, няма я страстната им игра - нищо няма. И в тази същата секунда 26-тата дават Ръза и Дила в коридора на хотела пред неговата врата, когато се галеха, милваха. Той викаше "Дила"а тя "Ръза" по два пъти треперещи от страст и най-после прочутата  страстна целувка в устата, за която Еркан и до днес съжалява. Това трае до 14 мин. и 54 сек. после пак Фатма и Азер с отвличането, 15 мин. и 20 сек. Ръза си влиза в неговата спалня, а Дила в нейната. И двамата размишляват и мечтаят поотделно. 16 мин. и 34 сек. пак Фатма и Азир - изнасилването,  Фатма избяга от него , отиде на пътя и в 18 мин. и 16 сек. една кола я взема и я закара у тях.  
                 Между другото - нали през това време Сеит бей и Ерен ханъм също са в Истанбул и когато  Меликето гръмна Азер с 4 куршума  Султан се обади по телефона на Сеит бей, че е прострелян Азер и той тогава каза на Ерен ханъм, че тази къща на брега на морето е тяхна. Значи Азер е отвлякъл и е закарал Фатма в тяхната къща.   19 мин. и 15 сек. Фатма си отива в къщи с колата на минувачите.
21 мин. и 15 сек. Ръза и Дила са на брега на Босфора  - тогава е разходката на двамата с корабчето по Босфора. 23 мин. и 30 сек. Меликето гърми с пистолета на Ръза Азер с 4 куршума и серията свършва.
Край.
                  Това преведоха и дадоха тъпите руснаци.

Която от вас иска може да го види. За това го дадох по минути и секунди.

# 391
# 392
  • Плевен / София
KraLeva66  Hug
Много е тъжен....кой ли му липсва.... ooooh! newsm78

# 393
Гости, незнам кой му липсва..навярно най-вече Дила... newsm78
Той, постоянно бе угрижен..разкатаха му фамилията на горкия.. Heart Eyes Mr. Green hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 394
Сиси, направо не спирам да се смея, така ме развесели..браво на тебе.. bowuu

# 395
# 396
  • Плевен / София
Решила съм упорито да чакам излъчването по телевизията...
Скрит текст:

# 397
Дано да е скоро това даване по тв-то...че да му се насладите..истински!
Филма си заслужава, особено на фона на всичките други сериали...напоследък!Това е моето мнение, независимо от някои писания..тук в една друга тема...дето, уж и те гледат..всичко що Еркан..играе..
Днес го харесват, утре...са на друго мнение...дето..
Ама те ролите му, бе...иначе Еркан, всички го..харесваме...
Да, разбира се...предимно от ролите му....си пишем и гледаме...и го обсъждаме....в това пространство, виртуалното...къде сме се събрали....
И това, дето Сиси пише..макар, навярно е засегнала...някои фенки на обсъжданите от нея..колеги на Еркан...всеки си има любимец, всеки има предпочитан актьор и си го харесва...във всичките му роли...
Сега, че на нея й се струват....не толкова кадърни като него, си е навярно от различното й отношение към тях..просто те не са...нейният Еркан...Не са Крал...нейният, Крал Мидас! newsm78

# 398
# 399
# 400
  • Плевен / София
KraLeva66, гледам сериал, в който сюжета ме вълнува и грабва, а не заради имена....В началото може да се загледам заради актьорите в него, но "не ме ли грабне" не мога да го догледам... Embarassed

# 401
# 402
KraLeva66, гледам сериал, в който сюжета ме вълнува и грабва, а не заради имена....В началото може да се загледам заради актьорите в него, но "не ме ли грабне" не мога да го догледам... Embarassed
Разбира се..сюжета..историята...е важна..сценарият е всичко..дето се казва..
Ама извинявай, зависи си и кой..и как...ще го пресъздадат този ..сценарий...
И аз като Сиси, ще кажа..един Капитан Али, кой би го изиграл?
Един Галип...от "Любов назаем"...друг в тази роля...едва ли би се справил..
Доказателство за думите ми..са ..обраните му награди от тези заглавия за ролите му...
"Дила ханъм" е малко по-различна историята...с този му герой...
Все пак е тв версия на игралният...изиграни от такива колосални за турското кино имена...повечето, писаници и упреци към тях и героите им..бе заради това, че не следваха...оригиналната версия...все пак...и зарадваха нас зрителите с този щастлив..финал...

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт