Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 934
  • 736
  •   1
Отговори

Резюме
Поради възникнал спор за земя, господин Ихсан Баразоглу е убит от Ръза Карадаглъ, в следствие на което Дила ханъм - съпруга на убития се заклева да убие убиеца му. По една случайност Дила се запознава с Ръза, който е непознат за нея. Тя се влюбва и привързва към Ръза бей. Ръза също изпитва голяма любов към Дила ханъм. Когато обаче научава, че Ръза бей е убиеца на съпруга й, Дила ханъм е изправена пред трудно решение.
Кое ще предпочете горделивата и силна Дила ханъм - любовта или обещанието, което е дала срещу горделивия и самоуверен Ръза Карадаглъ? Любовта, въпреки натиска на омразата и враждата, обичаите и традициите? Тази любов ще може ли да просъществува?

Оригиналните епизоди може да гледате тук:  

Dila hanım с Руско аудио тук:  

С участието на :    

Продукция на: Gold Film  
Режисьор: Nihat Durak  
Сценарист: Gamze Özer  
Музика: Mazlum Çimen  
Автор: Necati Cumalı  

Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите

Любов назаем - SON BAHAR
сериите във vbox 7

Erkan Petekkaya  в:  

"Beyaz Gelıncık"
сериите в dizi.com

“Принцесса хлопковых полей”
сериите руско аудио

“Колекция: Памуковата принцеса - BEYAZ GELİNCİK”
сериите с българско аудио във VBOX7

“Памуковата принцеса”
Теми в БГ Мама ТУК

"Sessiz Fırtına"  
сериите в diziizle.net

Официален сайт на сериала

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”
сериите с руски субтитри

"ÖYLE BIR GEÇER ZAMAN KI"
сериите в dizi.com

Официален сайт на сериала

Ayça  Varlıer  в  

"Kalbim 4 Mevsim"
сериите в dizi.com

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -  

Гласуването е възможно на всеки час!

Ayça  Varlıer  

Erkan Petekkaya    

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 23:24 от MAMA-AN

# 1
           Да ни е честита новичката темичка. Мамче, кога успя? И гости имаш и в Букурещ ходиш....направо си невероятна.

Аз нали преди 2 години ходих за 1 седмица в Букурещ служебна командировка от Българска строителна камера. И понеже всички бяхме само строители ходихме да разглеждаме Парламента им вътре само едно крило - не ни пуснаха навсякъде. Там било само за туристи. Наистина уникална сграда. Той Чаушеску си  е мислил в  тази сграда да се помещава и  парламента, и министерствата и  президентството. Цялото управление на Румъния, но не успя. Те го разстреляха, но румънците са по-добре от нас.

# 2
# 3
        Мамче, сега ходих да пускам Дилата на руски във вбокса.  Първа, втора, трета и четвърта серия не ми се отвориха с текста: "Вече няма достъп до този видеоклип поради предявено искане за авторско право."
        Пета серия ми се отвори и ще я гледам сега.

# 4
Сиси питаш ме кога съм сколасала - ами то си личи....Толкова набързо направих темата, че не е такава, каквато исках да бъде, но това са ми възможностите...Както е казал Мечо Пух - колкото, толкова  Grinning

Права си, има изтрити от първите епизоди. На времето гледах първите серии от руското видео и писах в темата за какво става въпрос, но не помня в коя тема беше. Ако искаш потърси в старите теми - миналата година когато гледахме Памуковата принцеса....

Един колаж с Дила и Ръза от втори епизод.....

# 5
# 6
# 7
# 8
# 9
# 10
# 11
                Мамче, изгледах което не е изтрито - напр. от 4 еп. първите 2 части са изтрити, другите ги има, пети епизод и там няма трета част, шести епизод - когато Меликето я обеси - точно тази част я няма. Следващата Ръза вече беше  гръмнал въжето и тя плачеше на тревата.
                Е, колкото толкова - нали пък знаем съдържанието на филма - пак е добре. Да няма болести само.

Краличке, скъпа, добре си ни дошла - дано всичко при теб да е добре доколкото може. Да сте здрави всички и така работите ще се нареждат с приливи и отливи....до края на света.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 01:05 от sisi55

# 12
        Ама да си призная съвсем честно - нищо ново не научих като го гледах на руски цяла вечер.  Благодарение на нашата незаменима Краличка и нейните преводи филма Дила ханъм го знаем наизуст.

И друго - руснаците не са превели всичко дословно. Превели са през куп за грош - от тук от там.  Има цели пасажи не са преведени. Има диалози, които са преведени само първите реплики - останалите не са.

Така, че и да го гледаме на руски няма какво ново да научим.  Доверете ми се.

# 13
# 14

Общи условия

Активация на акаунт