Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 938
  • 736
  •   2
Отговори
# 45

Сон Бахар

# 46

Сабиха, орхидеята е най-невинното цвете, най-святото цвете. Ти си моята орхидея.  Повярвай  ми, любовта ми към теб  е кристал  от чистота и непорочност. Дори и в мислите си никога не съм докосвал друга жена.  Душата ми бленува само за теб, моя любов!!

Аз искам да те притискам до гърдите си, да изплача душата си, да се слея с теб и тялом и духом, а после ако ще щастлив и божествен да умра.  Как искам да те заразя с моята любов, ще напълня сърцето ти с обич и с копнеж и то ще почувства към мене това, което аз чувствам към теб.

Сабиха, вечно моя, как искам да те гледам в очите ти. Очите ти са по-прекрасни  дори и от най-красивия залез и от най-красивия изгрев. Ти ме промени толкова много - до неузнаваемост. Докато не бях те срещнал живеех ден за ден - мигът, в който очите ми те видяха ураганите в душата ми не стихват и до днес - бушуват ли, бушуват и ме тласкат към  неизвестността. Моля те, стани моя жена!!!!

Колко съм щастлив, когато чувам смеха ти.....когато гледам очите ти.....толкова съм щастлив, защото не вярвах, че те има на света.

Искам да бъда до теб във всеки един момент - когато си тъжна или когато си щастлива........и така....до края на живота си.

# 47

Най-култовата среща между  Галип и Сабиха  във втори сезон.

В двора на училището, където ще бъде представлението на Зейно и Мемо.

Галип вижда, че Сабиха и Мустафа си стискат ръцете  и побяснява от ревност. Тръгва си към колата, за да си ходи, но Сабиха го спира.
     -   Галип, чакай малко! Къде отиваш?? Стигнахме до тук заради навика си винаги да си тръгваш, не забелязваш ли???....
     -  Ти си имаш ангажименти, не искам да те притеснявам!!!.....
     -  може ли да те попитам - за какво ме наказваш все още????....Заради това, че на сватбата си  бях под обстрела на Нурсел и, че изплашена за живота на синът си излях гнева си върху най-близкия си човек???....За какво плащам???.......
    -  Нали аз съм виновен за всичко!!!.....Синът ми остана инвалид заради мен!!!!......Ти ме засипа с тези обвинения онази нощ в болницата!!!!Ако някой трябва да плаща, то това съм аз!!!.....А пък ти, както виждам, добре си подредила живота си....Не си могла да изчакаш дори и една година!!!.....
   -  Така ли мислиш????....Много добре разбираш за какво става дума!!!........
   -  Да!!!
   -  Знаеш ли какво е да останеш сам и  да се страхуваш, че децата ти ще останат гладни???!!!....
   -  Щях ли да позволя това???!!!.....
   -  Къде си тогава???.....Къде си???....Хм,.....не съм била изчакала.....И знаеш ли защо???....Защото не искам да гледам в ръцете на онзи, който ми е сторил най-голямото зло.....Разби семейството ни.....Дано поне децата да не страдат много.....Влез и изгледай представлението иначе Зейно и Мемо много ще се разстроят!!!!....
   -  Сабиха, виждам, че си имаш друг живот. Ще ми бъде трудно да го приема. Не очаквай да те разбера!!!.....
   -  Да, но аз те разбирам!!!???..............
   -  За какво???
   -  Когато видях синът си в ръцете на друга, как мислиш, че се почувствах???!!!............
   -  Не ставай смешна -  Вярваш ли, че съм прекарал един ден или един миг, без да мисля за теб???!!!....
   -  Трябва да направиш  повече от това да мислиш за мен, Галип!!!Аз искам приятел за цял живот!  Лесно е да се влюбиш, но после да успеете да сте винаги заедно - ръка за ръка цял един живот!!!!.....Това не за всеки!!!.......Ние с теб не успяхме....разбираш ли.......не успяхме......Не се получи, Галип!!!!......Не успяхме!!!....

В това време при тях дойде Мустафа и каза:

-  Сабиха, наред ли е всичко?????.....Проблем ли има????....Притесних се като не те видях!!!.....
   -  Добре съм, Мустафа! Благодаря ти - отговори Сабиха.

Сега - най-красивия, най-изразителния и най-гадния поглед на Галип към Мустафа, който поглед го няма абсолютно никъде в цялата филмография на Турция.

Галип минава покрай Сабиха от задната към предната врата на Роувъра. Когато стига до предния калник - главата му е забита в земята, а очите му.....очите му са втренчени нагоре точно  към  Мустафа така, че половината от зениците са скрити от очните му ябълки.....направо уникален убийствен и мръснишки гаден поглед. Ето - този поглед го няма никъде. Това може само Еркан да го направи и никой друг!!!!...............

Галип си тръгва с колата, отива в парка. Върви пеша по едно панорамно мостче над малка рекичка, спира най-отгоре и казва: "Не се притеснявай, Сабиха!!!! Скоро ще намериш някой, който ще те разбира за цял живот.......Много скоро!!!.........."

# 48

Галип гледа втренчено как Сабиха и Мустафа си стискат ръцете в градината. Ревността му го вбесява.

# 49
# 50

Сладури, помогнете - с тази зелена риза в кой филм играе?  Или е някакъв монтаж?

Не си спомням такава зелена риза.

# 51
               Ръза бей: - Дила, обичам те с всичката си сила, с всичката си страст, с всичкия любовен порив на истинската и безсмъртната ми любов.

Любовта ми към теб става основната и единствена цел в живота ми. Без теб няма живот, няма го оня пожар в душата ми, няма я оная тържествуваща ода, няма ги тези възторжени чувства на любовта ми.
             С една дума - няма ме и мен. Мъртъв съм.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 21:51 от sisi55

# 52
           Жалко, че не ме пуска :"Прикачи!"....Бях си избрала една снимка точно за тези думи, но уви.....

# 53
добър вечер  Hug  wavey

Ани голяма тема, както обикновено  newsm51 прекрасни колажи  Peace благодаря !  Two Hearts
тема, за да бъде Dila Hanim  Grinning поредица ще бъде излъчен за вас? newsm78

Kraleva красиви колажи   bouquet

Пожелавам ви една прекрасна вечер, с красиви мисли. Извинете моя правопис, но аз се борят да преведете с Google Blush и може би да научат езика, дори ако това е трудно.
ще целуне и прегърне  Hug Hug

# 54
Sisi Ти си нашият философ  Hug красиви мисли, анализ, жестове, поведение.  Peace

Аз съм в красиви думи, адресирани до всички момичета   bouquet Извинявам се, че не може да се говори c "вашият" но Google не ще ми позволи да превежда  Sad
да се грижи за себе си !  Hug
Обичам ви всички!  newsm76

# 55
  • Русе
Sisi Ти си нашият философ  Hug красиви мисли, анализ, жестове, поведение.  Peace

Аз съм в красиви думи, адресирани до всички момичета   bouquet Извинявам се, че не може да се говори c "вашият" но Google не ще ми позволи да превежда  Sad
да се грижи за себе си !  Hug
Обичам ви всички!  newsm76

И ние теб, те обичаме, нали си слънчицето на темата!  newsm51

А и с това желание, дори езика да научиш... -   bouquet

Зная, че е трудно и аз се опитвам да чета чужди форуми с гугъл преводач, добре е, че с румънският се справя по-качествено отколкото с турски  Peace

Сиси, Кралице  Hug

А нашето мамче, нали е на път... ще ни липсва, ама...  Peace

# 56
             Дилаханъм, Слънчице, Звездичке, здравей. Много те обичаме. Разбираме колко е трудно да учиш български, руски, турски, английски и всичко останало.

Всичко разбираме.  Много ти съчувстваме и се радваме за твоята упоритост.

Много ти благодаря за красивите думи за мен. Не можеш да си представиш колко много ме ласкаеш.  Безкрайно ти благодаря.   Обичам те искрено и от сърце.  Нека всичките ти мечти да се сбъднат и да станат реалност.

Още веднаж благодаря ти с цялото си сърце.

# 57
  Цвети, нали Мамчето утре трябваше да е на преглед или аз съм забравила?  Нали отива в София?

Аз сега съм в Дилата на руския.

# 58
                               Краличке, скъпа, ти нали не беше гледала 8, 9 и 10 епизоди.  Сега изгледах 8-ми епизод. Добре, че не са го изтрили.
                                Та.......Ръза отвлича Дила с коня, но тя не иска да се носи на него и той я върза с едно въже, за да върви след него пеша. Заведе я в ловната хижа - така го преведоха руснаците - каква ти хижа, това е елементарна, проста, дървена и пропаднала колиба. Държа я там 2 дни и 2 нощи, за да му признае Дила, че го обича. Но турския инат се прояви. Дила все отричаше и накрая Ръза я пусна като й написа писмо и го остави на масата. Дила се събужда и започва да го чете:
                                "Аз не мога да направя нищо, освен да ти се извиня за това, което направих с теб!  Ти беше права!  Не си длъжна да ме обичаш!!!!........... А може би и не си ме обичала, но за себе  си аз разбрах, че да те обичам съвсем не е достатъчно. От сега нататък където искаш там върви, с когото искаш с него бъди!!!.....

Аз имам към теб само една  молба: Просто - усмихвай се в живота и бъди щастлива."

Това е писмото на Ръза до Дила.

Дила прочита писмото на Ръза и отива на  гроба на Ихсан:  "Ихсан, аз исках да го изхвърля от главата си, но не се получи! Не се получи! Аз не можах да го забравя.Невъзможно е да забраня на сърцето ми да го обича. Ти винаги ще бъдеш с мен.
                                                                                  Прости ми!!!.................

Ръза ляга на релсите на ж.п.линията. Дила го намира там и вика: "Явуз, спри!!!............Не трябва!!!..........Аз дойдох да ти кажа, че те обичам.  Аз съм тук заедно с теб.  Докато ти не заминеш аз няма никъде  да ходя. Аз много те обичам!!!............"

Дила му хваща  ръката и той става от релсите. Тя го издърпва извън коловоза, прегръщат се и  влака лети по релсите.

Край на 8-ми епизод.

# 59
        Отивам в 9-ти епизод, ако ме пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт