Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Спомняте ли си тая - Арзуто колко много ни  късаше нервите. Знаем, че е филм и въпреки това не можем да сме безразлични като живеем с  мъките на героите. 

Сложих ви я, за да си спомните какви гадости правеше тая мръсница.

Добре, че поне последните 2-3 серии я нямаше.

Искам да пиша за Фуат, но друг път.

# 61
    Момичета на 9-ти епизод не ме пусна, но изгледах 10-ти.  След като в 9-ти Дила стреля по Ръза и го рани в гръдната кухина Дила отива в балницата. Ръза е в кома след операцията. Първо я среща в коридора Хайдар и я отвлича в една стая. Там я заплашва с оръжие и тя си признава, че много обича Ръза. Тогава Хайдар я пуска до леглото на Ръза.

Дила плаче и се моли: "Явуз, моля те, не умирай, защото за мен ти ще си останеш Явуз.
     Явуз, ти за мен си прав. Помниш ли ти каза, че аз съм те научила да обичаш. Моля те не умирай, защото много те обичам. Прости ми."

Дила слага в ръката на Ръза обецата си и излиза.  Отива в джамията и се моли: "Всевишни, ти отваряш всички врати, даваш надежда и  помагаш на всички  нуждаещи се. Ти си всесилен. Нищо не се случва без твоята воля.  Моля те, спаси живота на Явуз. Нали ти внесе любов в нашите сърца. Не ме оставяй без него. Даже ако аз повече не го видя, важното е да знам, че някъде на Земята той е жив и диша въздуха с мен.  Той да се смее и да тъжи - това да знам за мен е достатъчно.

Следва сънят на Ръза в комата - този, с който започва всяка серия - Ръза и Дила във морето - тя с бяла рокля. Той с бели дрехи.

Сънят:  Дила пита: "Явуз, къде отиваш???
    -  Аз съм длъжен да си отида, Дила - каза  Явуз.
    -  Не си отивай - казва Дила.
    -  Ти никога няма да ми простиш. Ти вече не ме обичаш, Дила????
    -   Много силно те обичам казва Дила.
    -  Тогава не си отивай. Хайде винаги да бъдем заедно - казва Явуз.
    -   Моля те, само се събуди! Моля те, отвори си очите - казва Дила.

Двамата си подават ръце и се прегръщат във водата.

В този миг Ръза излиза от комата в болницата.

# 62
Добър вечер момичета  Hug

Кралице  Hug Дилаханъм  Hug Цвети  Hug Злати  Hug Сиси  Hug Ваня  Hug Гости  Hug Tortuga2107  Hug много ви благодаря за всичко споделено и за прекрасните колажи  Hug

Дилаханъм много ме разчуства миличка. Заради нас искаш да научиш български   love001 През лятото като дойдеш тук в България ще го научиш - аз ще ти помагам обещавам ти  Peace

Сиси поздравления  Peace Изгледала си много епизоди днес - браво. Епизода с писмото беше много вълнуващ. Дила се пъна, пъна, ама си призна, че обича Ръза....опс Явуз....Може да греша, но мисля, че в 10-ти епизод Ръза призна кой е....Страхотна сцена направиха, когато Дила го простреля....

Цвети утре сутрин пътувам и може би няма да имам време да ви поздравя за празника...Много го обичам този ден, но ми е много тъжно.... ooooh!

Малко е рано, но да поздравя всички русенци с празника на града. Желая на русенци здраве, сили и воля и нека Св.Георги ни закриля. Града ни да става още по-красив  Peace

Честит Имен ден на всички които имат повод да празнуват  smile3525

Чесит празник на всички  които честват Деня на храбростта  Peace

От сцената на летището  Peace

# 63
                Момичета, въобще няма да ни липсват Дила и Ръза. Ами, че те първо са в сърцата ни и второ - филма е пред нас. Нищо не ни липсва.

Всяка вечер ще си  припомняме разни  моменти, защото филма е  направен да се помни.

Всички гледаме и други филми, четем и други теми и достатъчно сме интелигентни, за да можем да даваме преценка за  художествената стойност на една продукция.  Можем да отсеем житото от плявата.
Има филми, които така простеят, така глупаво са направени, така клюкарски  са измайсторени, че не ти се говори и пише за тях.

А Дила ханъм е стойностен филм. Филм драма с трагични моменти и щастлив край. Това психо-драматичен  и философски филм с логически оттенък.   Много от  сцените и моментите имат логическа завършеност като обособени  крайъгълни камъни във възходяща градация. Това е особено важно. Психоаналитиците ще  пишат и говорят за него из вестниците. Да направиш филм с такъв  душевен артистичен нюанс с всякакви  психически мотиви  и издържането на  такова напрежение сред героите - за това се иска майсторлък и то какъв???.......Малко са такива филми.  Тук зрителят излиза извън рамките на  ежедневието, на пошлостта, на тъпотията и бездушието и се потапя  в  океана на душевната психическа енергия на човека.

От него само можем да се поучаваме, да си  обогатяваме познанията, да се развличаме и същевременно да се учим. Всичко има в този филм.

Сладури, да знаете, че филма Дила ханъм ще заеме достойно и полагащото му се интелигентно място във филмовата индустрия.

Тепърва ще има да се пише, говори и коментира за филма "Дила ханъм".

Лека нощ.

Така че.......с п о к о........Тука сме и ние и Дила и Ръза.

Даже сега още повече ще вникваме в  превъплъщението и качеството на артистите в героите си.

Ето например - няма или съвсем малко време ще отделяме за  Фуат, за Арзуто, за Кадир и прочие. А ще вложим знанията си  в главните герои.  Ще бъде много хубаво - нищо не ни липсва.

А пък знаете, че ще го дават м юни по Диема Фемили на български.

# 64
                Момичета, честит Гергьовден.  Деня на храбростта. Тази сутрин в София ще има авиошоу. Дано да е хубаво и времето да е ясно да гледаме самолетите и хеликоптерите.

Честит имен ден на всички, които празнуват Гергьовден. Да са живи и здрави.

Лека нощ и много обич.

# 65
  • Русе
Добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  Hug

Да сте живи и здрави всички, празнуващи и не-празнуващи!   bouquet

Хубав ден с много прекрасни емоции!  Hug

Ани  Hug лек път и успех утре!   bouquet

# 66
Добро утро! Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! Heart Eyes
 Много здраве и късмет ви желая! Party

Ани Hug,дано всичко мине добре! Praynig

Цвети Hug,хубав ден! Laughing

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 67
 wavey wavey wavey

Ани Hug,Цвети Hug, честит ви празник на града!!! Laughing Party

# 68
  • Русе
Добро утро!  Hug

Като ни я няма мамчето  Sad на линия и с тези почивни дни, а и без епизод в очакване и новини... тук настана по-дълго затишие, но... днес  Wink навлизаме отново в обичайния цикъл  Peace

Хубав ден, да ни е много успешен  Peace и той, и цялата седмица!  Hug

# 69
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети Hug, благодаря за кафенцето и пожеланията! Laughing

Ани Hug,дано всичко е наред при прегледа! Heart Eyes

Желая ви слънчев ден! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 70
Здравейте момичета  Hug
Завърнах се  Peace Днес пътуването беше много продължително и отегчително.....Закъснение на автобуса още от началната гара, след това проверки...Но се прибрах жива и горе долу здрава....
Бях първа на прегледа при професора. Каза ми, че всичко е ОК - на контролен преглед след 1 година.....
Сега ще прочета какво сте писали и вече влизам в нормалния ритъм....

Цвети  Hug Злати  Hug Сиси  Hug Кралице  Hug Дилаханъм  Hug Ваня  Hug Гости  Hug хубав остатък от деня и прекрасна вечер  Hug

# 71
# 72
Ани Hug, радвам се,че си добре!Сега си почивай от пътуването! Grinning

# 73
Злати  Hug наистина имам нужда от почивка - чувствам се изморена....

Един хабер за нашето момче.....

ERKAN PETEKKAYA'DAN YENİ BAŞLANGIÇ

En son rol aldığı “Dila Hanım” dizisi ile özellikle Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erken Petekkaya, yaklaşık bir yıl önce kapattığı Twitter hesabını tekrar açtı.

Hayranlarının sosyal medyada sıkça görmek istediği yakışıklı aktör, @_erkanpetekkaya ismiyle tekrar Twitter’a giriş yaptı.  Usta oyuncu  takipçilerine tekrar Twitter’a giriş yaptığını İnstagram hesabından şu mesajla bildirdi;

Yeni  bir hayat yeni bir hesap. Twitter hesabımı açtım @_erkanpetekkaya. Diğer hesaplar sahtedir. Herkese selamlar sevgilir.

# 74

07 Mayıs 2014 Çarşamba 14:19

ERKAN PETEKKAYA,TWITTER HESABINI YENİDEN AÇTI!

YAKIŞIKLI AKTÖR ERKAN PETEKKAYA, YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE KAPATTIĞI TWITTER HESABINI YENİDEN AÇTI!

En son rol aldığı “Dila Hanım” dizisi ile özellikle Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erken Petekkaya, yaklaşık bir yıl önce kapattığı Twitter hesabını tekrar açtı.

Hayranlarının sosyal medyada sıkça görmek istediği yakışıklı aktör, @_erkanpetekkaya ismiyle tekrar Twitter’a giriş yaptı.  Usta oyuncu  takipçilerine tekrar Twitter’a giriş yaptığını İnstagram hesabından şu mesajla bildirdi;

Yeni  bir hayat yeni bir hesap. Twitter hesabımı açtım @_erkanpetekkaya. Diğer hesaplar sahtedir. Herkese selamlar sevgiler.

Новото начало на нашето момче, с нов акаунт в туитър....Феновете му искат да го виждат в социалните медии......
А не да се крие зад акаунта на жена си /мое мнение/.... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт