Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 938
  • 736
  •   2
Отговори
# 15
Привет, Сиси! Hug
Да я прехвърлим, рекох..тази първа страница.. newsm78

# 16
Какво си хортувате, да прочетем..в тези късни доби..преди сън... Thinking
Навярно, вече спите..ама..това е положението..все не ви сварвам... bowuu
Простете, малко..прекалих с колажите..нейсе! newsm78

# 17
                   Привет, Краличке, балсам си ти за очите ни. Твоето присъствие тук е като райско островче на романтиката и познанието.  Благодарим ти от все сърце за огромния труд за нас.

Чрез теб ставаме по-умни и по-целенасочени.

# 18
Знаете ли..аз, също имам пропуснати епизоди...
Когато се появих..вие, вече го гледахте..аз, така и не наваксах с тези пропуски..мои..
Мисля, че са дори ...най.интересните, може би....8-9-10-та серии.. newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!

# 19
                  Привет, Краличке, балсам си ти за очите ни. Твоето присъствие тук е като райско островче на романтиката и познанието.  Благодарим ти от все сърце за огромния труд за нас.

Чрез теб ставаме по-умни и по-целенасочени.

Моля, моля..ти, сега ..връщайки се от руските сайтове..
Искаше ми се и ние..тук, по-обстойно да минаваме..епизодите..ама, не успяхме...за съжаление..реших да ..отидем в странство!
Та, за руснаците..много отдавна съм забелязала..че не превеждат..всичко!
...доколкото и моят руски...позволяваше..това, разбира се! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 20
Нищо, тъкмо ..сега като тръгне по тв.то...ще го чакате с нетърпение...няма да знаете, всичко... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 21
Добро дъждовно майско утро  Flowers Bouquet lovekiss
Кралице радвам се да те видя отново тук  Hug Бях много уморена и снощи съм пропуснала да си правим компания. Много хубави колажи си направила  Peace Голям проблем стана с това "Прикачи" Изчезнаха и твоите гифчета и се наложи след като пуснах темата да ги сменям. Не знам защо стана така. Ще оправят ли сайта или ще търсим друго място където да качваме снимките  newsm78
За Дила ханъм си права - знаем какво се случва в сериала, но много подробности не са ни известни. Така ще ни бъде по-интересно, когато започнат да го излъчват по ДФ.....
Момичета, желая ви прекрасен почивен ден и дано вречето да върви към оправяне  Praynig

# 22
# 23
# 24
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug прекрасна е новата тема, въпреки трудностите, които си имала!   bouquet

Аз тази сутрин хем по-късно надзъртам по темите и се чудя защо никой не пише в темата за Дила, а...  Wink кой да се сети, че има друга нова /  hahaha май снощи съм гледала не достатъчно  Joy Joy Joy/.  Peace

Кралице  Hug на теб лека работа в този делничен ден!  Hug

Скрит текст:

Пък за нас, останалите  Wink - нека да ни е хубав, забавен и интересен денят, въпреки мрачното и дъждовно време  Peace

# 25
Добро късно утро! Laughing Hug

Ани Hug, благодаря за новата тема! newsm51 Красива е както винаги,не се притеснявай! Laughing

Кралице Hug,Сиси Hug,неуморни сте по нощите! Laughing

Аз ще си чакам сериала по ДФ! Peace

Цвети Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Heart Eyes

При нас  е променлива облачност,но поне не вали! Laughing

Пожелавам ви приятен ден! Hug

# 26
                              Здравейте сладури,

можете да си представите колко бях разочарована вчера, снощи и нощес с тези руски преводи.
                               За пореден път се излагат тези руснаци. Когато гледах Памуците най-напред на турски, после на руски буквално всичко си превеждах за себе си. Исках да знам всичко за филма, актьорите, героите - всичко и непрекъснато се рових по форумите. Тогава не бях забелязала, че руснаците не превеждат всички реплики и дуплики.  Но като започнахме да го гледаме на български и те си лъснаха  голите дупета. Толкова бях разочарована и поне 10 пъти съм ги коментирала и оплювала.

Когато гледахме Ойлето - същата работа - там монолозите на Осман почти не ги превеждаха. Добре, че БТВ го превежда както трябва.

Ето - сега с Дилата - същата работа. Монолозите  на Ръза бей на реката, обясненията  му в любов  на Дила в мислите му - нищо не превеждат. Ами непрекъснатите монолози на Азер във всяка серия, във всеки кадър - пак не превеждат. Или преведат само първото изречение и после край. Мислите на Дила пак само първото изречение превеждат. Майната им на тези руснаци. Те когато превеждат дали и тогава пият тази руска водка не знам. Така, че не можем да разчитаме на руските преводи.

Спомням си когато надълго и нашироко коментирахме заглавието "Бейяз гелинджик"  Кралицата ни направи едно изявление. В него тя каза, че турския език е по-различен от българския.  Една дума или няколко  граматически построени по един и същи начин, като лексика имат две, три и повече значения./ Омоними./ Та заглавието на филма има поне 3 значения - Бял мак, Бяла невестулка и Бяла сватбена рокля. А руснаците ни в клин ни в ръкав го кръстиха "Белоснежка" или на български "Снежанка", а пък ние да не останем по-назад от тях го кръстихме "Памуковата принцеса". И ние сме едни преводачи - мама си джейс.

Но какво да правим?  Нали форума е за това - до се забавляваме, да си комуникираме и да се учим. И ние точно това правим.

Сладури, няма ли някакви новини в турските сайтове за нашето момче?  Какво прави, къде ходи. Почива ли си?  Мисли ли за нас?  Мъчно ли му е за нас? Не казва ли, че ще дойде в България да го видим на живо и близко?  Ами то като няма кой да го покани?  Как пък никоя телевизия не го покани да дойде в България и да ни направи щастливи.  Сонгюл Йоден навремето беше поканена за няколко дни он БТВ, та Слави Трифонов се глези и лигави с нея - помните ли????

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 14:18 от sisi55

# 27

Какво да прави Еркан, отдал се е на заслужена почивка  hahaha

# 28
# 29
Сисиии, каква покана бе душа! Laughing  Нали знаеш,че трябва да им дадеш пари за да дойдат!А при нас беднотия! Laughing Сега си почива Ерканчо след дългите снимки! Peace

Кралице HugТортуга Hug wavey wavey 

Общи условия

Активация на акаунт