Бремелинки от Варна - тема 4

• 85 537
  • 674
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Мамчета, за отворените врати на АГ-то е със записване по телефона Wink Поне аз като ходих април месец така беше. А от моя приятелка знам, че тя като ходи в Окръжна е нямало предварително записване. Успех и в избора на екип, което е най-важното според мен!  Hug  Лично мога да споделя впечатления само от АГ, където родих преди по-малко от месец    babyuu  Доволна съм и ако трябва пак да избирам отново ще се доверя на същия доктор и същата болница!  Peace
Пожелавам на всички лека бременност и леко раждане!  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 226
Добро утро! Излязла е програмата за отворените врати(в сп.9 месеца гедам аз http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3 )

"Варна

МБАЛ „Света Анна-Варна” АД, бул. Цар Освободител 100
За записване: Силвия Русева, ст. акушерка – тел. 052/ 821 597, 052/821 238
31 юли, 14:30 ч.
СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов – Варна” ЕООД, бул. Цар Освободител 150
За записване: Стефанова, ст. акушерка Родилно отделение – тел. 052/ 613 792
9, 23 юли, 13:00 ч
Ако някоя разбере и за други дати-споделете,че нямам търпение да ида да видя  Laughing

# 227
  • ул. "Мечтание"
Събитията на Ла Лече Лига Варна за юли месец:

2 юли, сряда, 10:00 ч., РЗИ (ул. “Брегалница”, №3, бившото ХЕИ), Ла Лече Лига лекция, Тема: "Често задавани въпроси за кърменето, захранването и отбиването."

10 юли, четвъртък. 10:00 ч.. Детски клуб “Невеляшка”, (ул. Кестен 14, под ВиК), Бебешко кафе с Ла Лече Лига, тема: „Заповядайте и задайте въпросите си за кърменето, захранването и отбиването!“

16 юли, сряда, 10:00 ч., Център “Mam’s & Me” (до кръстовището на бул. „Осми приморски полк“ и бул. „Васил Левски“), Ла Лече Лига лекция, Тема: "Хранене на бременната и кърмеща жена. Захранване на бебето."

26 юли, събота, 10:00 ч., Майчин дом (ул. “Мир” №1), Ла Лече Лига лекция, Тема: „Начало на кърменето. Първи дни с бебето.”

# 228
Бъдещи и настоящи майки, от кои бебешки магазини сте най-доволни и пазарувате най-често? Скоро влязох в Рая до Метро и с таткото гледахме като индианци Joy hahaha Отидохме на разузнаване за количка и мобилна кошара, после влязохме в сайта на Штъркел-а и видяхме доста по-поносими цени. Дотук само това сме направили, още ни е рано, терминът ми е през ноември. Но така или иначе въпросът ми е свързан като цяло  с бебешки стоки: колички, ванички, шишета, дрехи, памперси, храни и т.н.

# 229
Аз количка от Рая си харесах и кошарка от Слънце (или слънчице беше маазина) под образцов дом се намира.

# 230
Бъдещи и настоящи майки, от кои бебешки магазини сте най-доволни и пазарувате най-често? Скоро влязох в Рая до Метро и с таткото гледахме като индианци Joy hahaha Отидохме на разузнаване за количка и мобилна кошара, после влязохме в сайта на Штъркел-а и видяхме доста по-поносими цени. Дотук само това сме направили, още ни е рано, терминът ми е през ноември. Но така или иначе въпросът ми е свързан като цяло  с бебешки стоки: колички, ванички, шишета, дрехи, памперси, храни и т.н.
Като цяло в Джъмбо е най-евтино за шишета, стерилизатори, биберони-залъгалки, одеалца, подплънки за кърмачки, та дори и преносими кошари. Ние от там си купихме повечето джунджурии, та дори и някои по-качествени дрешки. Много съм доволна от  кошарата - беше 120лв и с много екстри( функция за люляне, активна гимнастика, комарник. Количката я поръчахме от един сайт, а люлка-шезлонг също от Джъмбо ни подариха.

# 231
Как се стига с кола до спешното в АГ? От една малка уличка зад Пикадили или от Брегалница някак? Никога не съм ходила даже до самата АГ...

# 232
  • have faith and be patient ..
Как се стига с кола до спешното в АГ? От една малка уличка зад Пикадили или от Брегалница някак? Никога не съм ходила даже до самата АГ...

Входа си е отпред - без значение за спешното или за болницата , просто спешното е на първия етаж в ляво от асансьорите ,караш по Цар Освободител на горе , подминаваш бензиностанцията до Пикадили ,  веднага има пресечка в дясно , като влезеш в нея веднага ще видиш паркинга на АГ-то в твое ляво  Peace Надявам се ,че всичко е наред и питаш просто информативно  Hug

# 233
Благодаря!
Информативно е, но се замислихме с ММ, че и двамата не знаем. Но мен ме гони на моменти параноята Wink

# 234
  • Варна
Като цяло в Джъмбо е най-евтино за шишета, стерилизатори, биберони-залъгалки, одеалца, подплънки за кърмачки, та дори и преносими кошари. Ние от там си купихме повечето джунджурии, та дори и някои по-качествени дрешки. Много съм доволна от  кошарата - беше 120лв и с много екстри( функция за люляне, активна гимнастика, комарник. Количката я поръчахме от един сайт, а люлка-шезлонг също от Джъмбо ни подариха.
И ние основно пазарихме от Джъмбо за по-дребните неща и дрешки  Wink Кошарата ни е от "Рая", но на същата цена я има и в "Слънце". Матрачето и количката са от "Слънце" . А за шишета+стерилизатор се доверих на http://www.mothercare.com/ , понеже имаха невероятна промоция  Peace
Приятен шопинг, Мами  newsm71

# 235
  • Varna
Някоя мама утре за лекцията на ла лече лига Simple Smile да пише на лична аз ще ходя

# 236
Някоя мама утре за лекцията на ла лече лига Simple Smile да пише на лична аз ще ходя
Ами аз утре съм на хематолог,че ми е нисък хемоглобина.Ще ходя с няколко други мами в четвъртък (03.07) в МОЛ Варна на лекция на сп. 9месеца.

# 237
  • Varna
а за тогава и аз ще ходя с няколко мами Simple Smile ама за утре няма желаещи ..

# 238
  • Varna
Желая да поканя някоя мама на среща утре на шадраваните и после разходка към морската Simple Smile

# 239
Ех, че добре звучи, жалко че тези дългите разходки не ми понасят много. Дано си намериш компания. Да си изкарате страхотно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт