Бремелинки от Варна - тема 4

• 84 917
  • 674
  •   1
Отговори
# 540
Аз лично не харесвам МД и бих избрала АГ или Окръжна.

# 541
  • Варна
Да,същата, само че тя не е в Окръжна, а в АГ и самата тя не се изказа ласкаво за Славчев.Всъщност комшийката ми работи в момента с него и ако съм при Славчев ще съм в Окръжна.А другото,което не ми харесва в АГ е,че ти давали детето на третия ден... Днес ми препоръчаха в МД Белерян и сякаш към нея клоня най-много.Аз имам допълнителна здравна осигуровка от работодателя към Булстрад и мисля нея да ползвам.

# 542
В АГ  ти дават детето на 3 ден само ако си секцио. Иначе там специалистите са най - добри. В МД само стаите им са хубави, ако има спешен случай, недай си Боже, пак пращат в АГ.
Лично мнение. Лека бременност ти желая.

# 543
Две различни жени са - едната е Соня, акушерка в Аг, която изроди моето детенце и съм и страшно благодарна, дай Боже да изроди и второто  Heart Eyes, а другата е техн.сътрудник на Славчев.  Питай Соня според мен, може да ти препоръча някой, но тя няма да ти препоръча никой в МД, в това съм сигурна Simple Smile Аз лично ти препоръчвам Красимира Желязкова в МЦ Петинка Цветкова, тя ме следи с първото, следи ме и сега

# 544
  • Варна
При Цветкова съм ходила навремето, готина е наистина, но помня че час се запазваше месец напред и дори и да имаш час пак чакаш и то много. В крайна сметка мислих, мислих и записах час при Бейлерян в МД за 22.07. От няколко места ми я похвалиха, пък да видим Simple Smile

# 545
Писах ти за Красимира Желязкова, тя е втората АГ в центъра на Цветкова  Peace за самата Петинка знам, че претупва доста. Няма АГ при когото да не се чака, винаги има някой спешен с кървене и др проблеми без час  Peace

# 546
И аз съм за Бейлерян.Водих си консултацията при нея и при нея раждах.Имам много добри впечатление,а имах и стресови ситуации при бременността.Винаги много спокойна и адекватна.Успешна бременност и щастлив финал.

# 547
  • Варна
Последно време за Петинка чувам само лоши работи.
Обърка моя позната,момичето роди в 6-ти месец. Rolling Eyes

# 548
  • Варна
Вчера бях на преглед при Бейлерян и се оказа, че съм си объркала г.с, понеже цикълът ми не е 28, а 33 дни. Мислех, че съм в 6 г.с и нещо, а се оказа че отговаря на 4 г.с   А се надявах да чуем тонове вече  ooooh!
Иначе добро първо впечатление ми направи доктрорката, доста бъбрива,лъчезарна и обяснява на широко. Освен това ми написаха и фактура и ще мога да си възстановявам разходите с Булстрад. Честно казано мислих и реших да остана там, а пък ако се окаже някаква тежка бременност, ще се преместя в АГ.

# 549
  • Варна
Здравейте, термина ми е в края на ноември. Сега научих, че трябва да се ориентирам предварително към педиатър, може ли да ми препоръчате такъв в Аспарухово. Личния ми лекар е във Възраждане, но искам педиатъра да е близо до вкъщи.

# 550
  • Варна
Здравейте, термина ми е в края на ноември. Сега научих, че трябва да се ориентирам предварително към педиатър, може ли да ми препоръчате такъв в Аспарухово. Личния ми лекар е във Възраждане, но искам педиатъра да е близо до вкъщи.
Каката и бебето са записани при д-р Братоева.

# 551
  • Варна
Доволна ли си? И колко по-рано да отида при доктора?

# 552
  • Варна
Да,доволна съм.
Може да отидеш към октомври да говориш с нея,сега мисля че е още рано.
Аз ходих при нея две седмици по рано.

# 553
  • Варна
Благорадя  Hug

# 554

Общи условия

Активация на акаунт