Бремелинки от Варна - тема 4

• 84 897
  • 674
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
И аз отдавна не съм писала тук!
Добре дошли на новите мами! bouquet

# 571
И аз отдавна не съм писала тук!
Добре дошли на новите мами! bouquet
Много благодаря

# 572
Здравейте,

много се надявам да се запозная лично с някои от бъдещите майки : )
Пиша във форума, за да се запозная с някои от вас, от скоро сме с моя мъж във Варна и нямам познати бременни тук , много се надявам някои от вас да проявят интерес и примерно да си уговорим среща и да се запознаем. За в бъдеще може да сме си полезни и да се разхождаме : )
Казвам се Ивон и живея до Mc Drive, терминът ми е за 01.02.2016 : )
Моля, пишете , ако проявите интерес Simple Smile

# 573
Здравейте,

много се надявам да се запозная лично с някои от бъдещите майки : )
Пиша във форума, за да се запозная с някои от вас, от скоро сме с моя мъж във Варна и нямам познати бременни тук , много се надявам някои от вас да проявят интерес и примерно да си уговорим среща и да се запознаем. За в бъдеще може да сме си полезни и да се разхождаме : )
Казвам се Ивон и живея до Mc Drive, терминът ми е за 01.02.2016 : )
Моля, пишете , ако проявите интерес Simple Smile

Здравей, Ивон! Аз живея във вилна зона "Черноморска панорама", но съм в града за 20мин. Казвам се Маргарита и терминът ми е за 31.03. Преди да се преместя на вилата живяхме в района на автогарата. Много бих се радвала и  аз да се организираме за среща.

# 574
Здравейте, момичета! Присъединявам се и аз, във фейсбук няма да се включа, за съжаление, просто не искам да разбират 200 човека, а очевидно групата не е тайна и самото присъединяване ще е видимо за всички. Ще ви хвърлям по едно око тук Wink Пък може да успеем и да я раздвижим темичката  Grinning Леко и усмихнато бременеене на всички!  bouquet

# 575
Здравей, Амани! Дано наистина я раздвижим темата. В кой месец си?

# 576
  • Варна
И на мен ми се иска да се раздвижи темата. Аз участвам във Фейсбук-групата, но тя я за майки и бременни и инфото е много. Понякога се изгубвам в цялата тази информация.
Плюс това видях, че е затворена, но не е тайна група. Не знам каква точно  е разликата, но мисля, че само членовете на групата могат да пишат, но всеки може да чете. Затова и аз внимавам какво пиша там.

Сега съм на вълна от "къде да пазарувам най-важните неща за раждането и за бебето". Къде във Варна според вас са най-удачните места с нормални цени и богат асортимент?
Мисля също и за избор на педиатър...

# 577
  • Варна
Темата за педиатъра е най-сложна. Аз говорих с моя ЛЛ и той предложи да запишем бебчо при него, пък да намерим педиатър,който да работи с направления. Знам, че никога няма да ми откаже направление за каквото и да е, и поне се успокоих  Crazy
Бях останала с впечатление, че в хиполенд е скъпо, но цените по големите магазини за почни еднакви. За болницата напазарих от колохозния, а дрешки има навсякъде Sunglasses
В Джъмбо така и не стъпих, понеже съм в Аспарухово и не ми е на път.

# 578
Аз все още не съм ходила по магазините. Взех си само количка и кошара, но братовчед ми скоро стана баща и каза, че всичко е купил от борсата на пазара.

# 579
Ех, колко мнения  Laughing Оптимистично съм настроена за темата  Wink
_ritta_ , привет! Аз съм съвсем в началото още, тъкмо влязох в 11 седмица  Flutter
HappyKali , сега ще погледна групата и ще ти кажа какво се вижда от нечленове Simple Smile
п.с. Проверих, не се виждат публикации, виждам само кои са членове в групата, нищо друго. Но на мен и това не ми харесва, така че ще си върлувам тук за сега  Hug

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 19:05 от Амани

# 580
  • Варна
...братовчед ми всичко е купил от борсата на пазара.
За тази борса няколко души ми казват вече и мисля да я посетя да видя как е...

# 581
  • Варна
Здравейте!
Леко бременеене на всички!  Hug
Аз отдавна родих, но ще ви пиша за магазините. "Борсите" са няколко - Депо бебе (на Колхозния и Чаталджа), на Колхозния, на същия ред гаражи над бебе-депото, има също магазин за бебешки стоки (но не помня как се казва, там някои неща са по-евтини от Депото), има и един магазин Палчо, цените са същите. Та от тези магазини можете да се снабдите с доста неща (пелени, биберони, козметика, шишета, помпи и т.н., та дори и еднократни чаршафи и лигнин за болницата), а в Палчо има и дрешки. Минете, разгледайте ги. Давам пример с най-често ползваните от мен мокри кърпички на Памперс - в тези борси са по 2,50, а навсякъде са над 3, че в Кауфланд са и 3,99. Пелените за еднократна употреба не знам как вървят (моето бебе е с многократни), но майки казват, че там са най-евтини, както и адаптираните млека, за по-нататък и пюретата, и т.н.

# 582
  • Варна
Tsvetivn, много, много благодарим за инфото...  bouquet
Дано и други мами се включват така, за да ни дават полезна информация.

# 583
  • Варна
Привет! Борсите на пазара са много евтини, наистина, памперсите са толкова евтини, че дори и да ги намалят по големите вериги, пак не им достигат цената мин 5лв по- малко са; мокрите кърпички, дори, имат по 1лв разлика, препаратите за пране също /аз съм с NUK - 3лв/.
Сега може да не ви се виждат големи разликите, но като се събират за месеца не е никак малко, а и говорим за едни и същи марки, не за подобни  Wink

# 584
  • Варна
Привет! Борсите на пазара са много евтини, наистина, памперсите са толкова евтини, че дори и да ги намалят по големите вериги, пак не им достигат цената мин 5лв по- малко са; мокрите кърпички, дори, имат по 1лв разлика, препаратите за пране също /аз съм с NUK - 3лв/.
Сега може да не ви се виждат големи разликите, но като се събират за месеца не е никак малко, а и говорим за едни и същи марки, не за подобни  Wink
А там продават ли многократни памперси (пелени) и има ли избор, че знам че и те са различни видове?

Общи условия

Активация на акаунт