ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Облаче, препоръчвам ти Килтикс, 4 години кърлеж е имала
един и то преди да сложа новата каишка тази година.

Hug  Мерси    bouquet  Явно ще се купува още по нова каишка  ooooh!  Или може да го вакумирам в някой плик   Joy   

# 526
  • виртуално
kinira - в аптеките продават гривни против комари, трайност около месец, цена 2-3 лв

http://apteka.framar.bg/30021421/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … D0%B0%D1%89%D0%B0

# 527
  • Пловдив
Привет глутница Hugчета ви редовно,но все не пиша ooooh!
като чета за нашествието на кърлежите и настръхвам,много ме е страх от тези гадини,да чукна на дърво втора поредна година ползвам Килтекс и съм много доволна HugТайра все се навира в най-големите треви,но слава богу тази година не съм намирала кърлеж,миналата година намерих само един,зашеметен такъв.Така,че смело препоръчвам тази каишка.За къпането  я къпя един път в месеца,а зимата даже на 2-3месеца веднъж.Но пък бебешки мокри кърпички ползваме ежедневно.Да ви споделя и нашия проблем ooooh!Вчера търках зъбките и с кислородна вода и видях,че едното зъбче е леко почерняло и сякаш се клати newsm78,после ми се стори,че венеца сякаш е възпален ,а зъбчето е само потъмняло.Незнам тя много,много не дава да и бъркам в устата и не мога да преценя.А на вет ще я заведа чак в събота късния следобед,ако приключа по рано,или даже в неделя сутринта.Дайте идея какво да правя дотогава.Не е дала никакви признаци че има проблем със зъбите ThinkingЩе се радвам някой да сподели имал ли е такъв проблем Hug
Малко дълъг стана поста Embarassed
Гушкам всички нови попълнения,страхотни кучета  Hug
Много гуш и на Чарка Hug,да се възстановява бързо.Гушкам и прекрасната Лили,по леко да бременее
Гуш и за всички останали Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 19:29 от melani14

# 528
Дали мога да се включа в групата във ФБ?Там съм по-често.Ще помоля на лични за инфо.
Компютъра ни е за ремонт ,сърфирам с таблет,но ми е връткаво да качвам снимки.
Нашите цуцки живота си живеят и  ни радват.За сега пишкат върху пелена с капки.Ефект има.
Имат още две ваксини да се сложат.Нямаме търпение да започнем да ги извеждаме.Дори на море смятаме да ги водим.
Гледам всичките "данъци" и се радвам на всички любимци.
Киара ще я водим при проф.Аминков.Да ви кажа честно - надявам се на чудо!Може пък да има начин за лечение...

# 529
  • София
https://www.facebook.com/groups/430911453629835/?ref=ts&fref=ts
Ето я групата, който иска да го включа да ми пише!

# 530
Здравейте, момичета.
Много хубави снимки сте пуснали.  Heart Eyes

Машка
, искрено се радвам, че се намери дом за кученцето. Изключително много се радвам.
Има все още добри хора.
Аз също търся дом на едно кученце, но за сега безуспешно..
Как е твоята красавица?

Относно кърлежите, искам да ви питам, къде мога, да се обадя, че да дойдат да напръскат покрай нас и да окосят тревата? На общината ли?
Има супер много треволяци, а играят дечица там..

melani14 На Руфъс предните 2 зъбчета са му по - тъмни от останалите, бях го водила на ветеринар и ми казаха, че нищо му няма. Явно си ги е бил ударил или нещо такова, но не са болни, нито развалени, нито пък за вадене.
Все пак отиди и питай.

# 531
melani, ми пиши бе душице, не само чети  Hug! Дано не е нещо сериозно със зъбчето.
Сиси, искрено се надявам да се намерят добри хора за кученцето  Praynig! Ами ощината тряба да се окосят и напръскат за кърлежи, ама и в нашия град се ослушват.
Аз също съм изклчително доволна от Килтикс каишките, до сега не съм им намирала кърлежи. Тази година е много дъждовна, а за тези гадини влага и топло време е рай.
Моята Чарка е видимо добре  Heart Eyes! Едва я удържам да стои кротка и да не се джаска с майка си  Mr. Green!

# 532
  • София
melani14 не се притеснявай, просто в събота или неделя я заведи да я погледнат. Това потъмняване обикновено е плака или зъбен камък. Ако има много зъбен камък, може да се възпали и венеца да. Не е спешно състояние и може да почака до неделя Simple Smile
Татянка-Бърборанка ще чакаме докато си вземете компютъра и да наваксате с данъците  Mr. Green
Дано проф. Аминков може да и помогне на душицата  Praynig

# 533
Салами, наденици, кренвирши и т.н. не са добра идея за храна. Остави липсата на витамини, в тях има прекалено много подправки, които ако не доведат до стомашно разтройство веднага след консумация, с времето ще доведат до хроничен гастрит. Щом не си яде гранулите 10-15мин ги прибирате и ги давата на следващото хранене, няма да умре от глад, все ще ги изяде накрая. Ако искате да го храните с човешка храна, то поне му пригответе нещо специално за него - сварено месо с ориз или макарони и някой друг зеленчук, не БЕЗ подправки и сол.
Благаодаря за съветите Hug У нас много не се готви, та няма да има честта Брокс да има готвено за него специално. Почва да свиква на кучешката храна като следвам съветите ви.
Мъж ми обаче проваля всичко.  Crossing Arms Днес му дал фъстъци, което ми коства стрес, защото започна да ръмжи и да налита да хапе, доктор и 20 лв за обезболяваща инжекция за коремчето и още някаква. ooooh!

# 534
Поговори с мъжа си, да не му дава храна от масата. Не е полезно за животинчето.
Ако желае, да му дава нещо различно от гранули, да му даде морков, чушка, краставица, ябълка например.

Какво му стана на коремчето, че инжекции са му слагали? Confused
Руфъс е си е открадвал фъстъци от масата и после  Sick..

# 535
  • Пловдив
**Sisi** , Маша от долината , Tedi_Ati благодаря ви  Hug

# 536
  • виртуално
Домашно подстригано куче .
Като за първи път смятам, че се справих добре  Laughing

# 537
  • София
Много е сладък.  Heart Eyes
Изглежда, като бебе. Wink

# 538
Малиии ама много хубави кучинки сте качили, моя плешо направо не ми се снима толкова е смешен.

Борбата с кърлежите и безмилостно жестока, направо вече  #2gunfire, някой в общината. Не може на уж напръскан парк да се връщам аз с кърлежи/за щастие пълзящи по мен/. Чакам да навърши 5 месеца Берк и аз да слагам Килтекс, а пък ако не си закача и на мен една не ща се  #Cussing out

И в тоя дъжд моя хубавец не ще да излиза, застава във входа и край.Изнасям го навън той сяда и започва да трепери, ай съм го пуснала от повода вече  е пред асансьора  hahaha, че зимата какво ще правим  newsm78 в къщи на топло...

# 539
Поговори с мъжа си, да не му дава храна от масата. Не е полезно за животинчето.
Ако желае, да му дава нещо различно от гранули, да му даде морков, чушка, краставица, ябълка например.

Какво му стана на коремчето, че инжекции са му слагали? Confused
Руфъс е си е открадвал фъстъци от масата и после  Sick..
Говоря, разбира се, но един "Овен" има своя концепция за всичко в този живот... Laughing

Подут болезнен корем... Само като се протегнеш да го пипнеш и той не знае защо го боли, започна да ръмжи и да гризка. Сякаш и под очите се беше подул леко. Фъстъците са един от най-силните алергени! Добре че само с това мина.
Днес си е същото куче! Heart Eyes

Рапунцел, много сладък кокер! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт