Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 43 320
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Kali_tod важен е резултатът накрая. Аз имах доскоро и по 150 лв. за таблетки на месец и 50лв. за хормони и ендо. Вливки заради имунологията имах само веднъж, ако се налага по-често , те също не са евтини. Който е на Фракси или Клексан -още повече.

Аз сега имам по 200лв. на месец лекарства и минимум 60 лв. за път. Отделно сега ми изписват вливки + неупоген + въпросните молекули. И съм си на Фракси още от трансфера, та до края на бременноста.
Знам, че е важен крайния резултат.
Просто се чудя, ако обера банка, дали това ще мине за пред съда...  newsm78

# 721
Първата молекула - има ли проблем с имплантацията /ангиогенезата/
Втората - проблеми с кръвотока / нужда от антикоагулант/
Това най- общо казано, също може да се предвиди евентуален по-късен проблем- прееклампсия.

още един въпрос  newsm78  през колко време се прави , и кога е точно е първия път. В коя г.с.
Извинявам се за въпросите , но ми стана любопитно ...
 Вчера бях при имунолозите,  и доц. ми измънка нещо за някакви молекули , но нищо не разбрах и понеже преди това я накарах да повтори няколко пъти други нейни обяснения ми стана неудобно да я помоля пак да ми повтори Sick Whistling Tired
 Имам чувството че шепне тази жена ... Tired Crazy

# 722
  • Варна
...още един въпрос  newsm78  през колко време се прави , и кога е точно е първия път. В коя г.с

В 7-ма г.с. е първия път, а доколкото схванах после се повтаря през две-три седмици...

# 723
  • гр. София
Аз го пусках само веднъж. Д-р Михова прецени, че нямам нужда от това изследване повече.
Всичко е индивидуално.

# 724
Здравейте, момичета!
Днес цял ден се опитвам да се свържа с клиниката и не успях при целодневни опити по няколко пъти през час-два. Не ми се е случвало досега, вие имали ли сте подобни проблеми? А, трябва да си запиша час за проследяване.....
Мерси,
  bouquet

# 725
А,  аз писах по-горе - на 3-4 седмици. По-често май на 4, т.е. всеки месец. Аз започнах в 6-7г.с. малко по-рано, защото трябваше да излязат резултатите преди коледните празници.

# 726
Аз днес успях да се свържа,но от третият опит в късният следобед

# 727
Kali_tod важен е резултатът накрая. Аз имах доскоро и по 150 лв. за таблетки на месец и 50лв. за хормони и ендо. Вливки заради имунологията имах само веднъж, ако се налага по-често , те също не са евтини. Който е на Фракси или Клексан -още повече.

Аз сега имам по 200лв. на месец лекарства и минимум 60 лв. за път. Отделно сега ми изписват вливки + неупоген + въпросните молекули. И съм си на Фракси още от трансфера, та до края на бременноста.
Знам, че е важен крайния резултат.
Просто се чудя, ако обера банка, дали това ще мине за пред съда...  newsm78

Кали подкрепям те с две ръце , давай план и ще ти помогна с обира , и аз имам нужда ...  Laughing Mr. Green  bouquet

Момичета благодаря за отговорите   bouquet

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 23:52 от BoDill

# 728
Здравейте момичета.
Аз вчера бях при д-р Пресенска на преглед.
Аз съм без тръби.
Каза че всичко и изглежда нормално, назначи ми да изследвам хормони.
Днес ги пуснах и на 10-ти ден от цикъла трябва да ходя да видим как ще започваме инвитрото Simple Smile
Успех на всички  Hug

# 729
Момичета,
имам нужда от малко информацийка, според вас колко би ми излязъл опит в Надежда, като не броим стимулацията. За нея съм предвидила около 1000 лв, и още 500 ще ни трябва за ТЕСЕ, та без тях някой да има представа скоро правил?
Предният път се вместихме с лекарстсвата в 4700, значи около 3700 ще да е било всичкоп друго
Хубав ден от мен!

# 730
Здравейте момичета Simple Smile на 26ти ми беше лапарото за премахване на дясната тръба,докато бях в болницата нямах никакво кървене,вчера се прибрах и започна да ми кърви долу-горе като при цикъл.Това нормално ли е  newsm78 и до колко дни след това е нормално да имаш кървене,малко се притесних Sad

# 731
  • София
Нормално е,най вероятно е точно цикъла.Аз правих миналия месец,при мен си дойде на датата,а на момичето с което бяхме в стаята още на същия ден и прокърви.Спокойно Hug

# 732
Нормално е,най вероятно е точно цикъла.Аз правих миналия месец,при мен си дойде на датата,а на момичето с което бяхме в стаята още на същия ден и прокърви.Спокойно Hug
Мерси за отговора   bouquet има още доста време до цикъла ми,но може и това да е

# 733
Момичета,
имам нужда от малко информацийка, според вас колко би ми излязъл опит в Надежда, като не броим стимулацията. За нея съм предвидила около 1000 лв, и още 500 ще ни трябва за ТЕСЕ, та без тях някой да има представа скоро правил?
Предният път се вместихме с лекарстсвата в 4700, значи около 3700 ще да е било всичкоп друго
Хубав ден от мен!

Март платих 350лв пункция+1750лв оплождане и трансфер на стимулиран цикъл Simple Smile

# 734
Момичета,
Хубав ден от мен!

2100 се плащат за пунция, оплождане и трансфер, около 250 за хормони и ако иа нещо за замразяване 450 (или 200 ако имате вече заразено) и оттук натам за стимулация. 1000 няма да ти стигнат за стимулация, освен ако не си на лимитиран цикъл. смятай за стимулацията около 2000-3000лева зависи с какво и колко време трае

Общи условия

Активация на акаунт