Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
azjenata, честито! Леки и безпроблемни месеци. Прашецът ми е много нужен в момента newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

# 31
 newsm79 И аз да си събера от прашеца, че вече тотално се отчаях.
Започнах стимулацията със такова въодушевление, а днес на прегледа след 5 дни стимулация никакво развитие на фоликулите - стоят си 5-6 мм и не мърдат. Увеличиха ми тройно дозата на фостимон-а, та се надявам след два дни като ида да има някакво развитие. Кажете някой имал ли е подобен проблем и дали е успял да се разреши същия месец  Hug
Az jenata честито и леко бременеене Simple Smile

# 32
Запис и от мен и успех на всички момичета!

# 33
Утре съм в клиниката, ако някой смята, че мога да помогна с нещо, докато съм там, да пише на лични.

# 34
  • София
Запис. Маймунче, благодаря за страхотната темичка Hug Hug Hug
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 малко да си взема от късметлииския прахчо за късмет.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 19:38 от Maksy

# 35
  • Навсякъде и Никъде
 Peace

# 36
Идвам и аз да следя докато ми е възможно  Peace
Аз бих си пуснала една МБ за мое успокоение, щом имам предишен опит с подобни проблеми.

# 37
Запис и от мен и  само да кажа че ПКК и спин васерман и хепатит на ММ ги пуснаха в деня на пункцията!

# 38
  • София
И аз да цопна в темата.

# 39
Запис и от мен и успех момичета!  Hug

# 40
Понеже сме още в началото и ми е трудно да се ориентирам - можете ли да ми кажете приблизтелно колко струва една ин-витро процедура  с лекарствата и изследванията (надявам се да ни одобрят за фонда)?

# 41
  • гр. София
Запис и от мен и  само да кажа че ПКК и спин васерман и хепатит на ММ ги пуснаха в деня на пункцията!

+1 и то след като извадят яйцеклетка

# 42
  • София
Понеже сме още в началото и ми е трудно да се ориентирам - можете ли да ми кажете приблизтелно колко струва една ин-витро процедура  с лекарствата и изследванията (надявам се да ни одобрят за фонда)?
3000-6000

# 43
Мерси, разликата е огромна, явно зависи от това какъв е проблемът точно?

# 44
Да, зависи какъв е проблемът, има ли съпътстващи такива, дали е само при единият от партньорите или и при двамата, пък и как ще реагира организмът на жената на стимулацията. Изобщо - няма универсална формула и сметка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт