Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мерси, разликата е огромна, явно зависи от това какъв е проблемът точно?
Ами въпросът ти е доста общ, съответно и отговора. Зависи от лекарствата за стимулация, дозите, методите при оплиждане, има или няма замразяване, ембриоскоп и т.н.
Ако си на ЕЦ, около 1000 лв.

# 46
Ясно, благодаря!

# 47
# 48
Само да  спомена ако някой друг като мен се чуди:  като правих стимулация с фемара ми излезна опита около 1000 - 1200 лв. бяхме се  подготвили с по-високата сума заради ценоразписа на който пише, че оплождане и трансфер след стимулация струва 1750 лв. но силно се надявах на 600 -те об явени за ЕЦ...което ме успокои!

# 49
  • Варна
Запис и от мен...  Rolling Eyes

# 50
Здравейте. Моля за мнения за Др Георгиев. Имам час при него за пaрва ФМ и скрининг. Освен това сaм болна от варицела и искам да знам до колко мога да се доверя на неговото мнение.....

# 51
  • Варна
newsm79 И аз да си събера от прашеца, че вече тотално се отчаях.
Започнах стимулацията със такова въодушевление, а днес на прегледа след 5 дни стимулация никакво развитие на фоликулите - стоят си 5-6 мм и не мърдат. Увеличиха ми тройно дозата на фостимон-а, та се надявам след два дни като ида да има някакво развитие. Кажете някой имал ли е подобен проблем и дали е успял да се разреши същия месец  Hug
Az jenata честито и леко бременеене Simple Smile

Ели, и аз съм патила от заспали фоликули, но бях на ЕЦ, така че не мога да ти помогна. При моя приятелка, която беше със стимулация, ту тръгваха, ту спираха, но накрая все пак вадеха по нещо.

# 52
Запис и от мен.Оставихте ли ми малко прашец Laughing

# 53
Каприкорн, Мачерие, Елена, ще успеете Hug
аз имах много тежка стимулация по дълъг протокол.. след конски дози с фостимон по 425 ед на ден бях направила само 1 Ф... беше ужасяващо. но д-р Персенска обърна реезултата, а и аз се молех и се моля все още всеки ден. включи ми менопур и извадихме 4Я, 3 от които зрели. върнаха ми 2 Е на 5 ден - 1 блостицист и 1 морула. хвана се македончето, не шопчето, както се шегувам с мъжа ми Grinning
няма да забравя какво ми каза доки - че от най-клривите стимулации нещата стават!
миналата година при 2 опита - 1 на ЕЦ и 1 със стимулация на къс протокол въобще не стигнах до трансфер...
Ще успеем всички, момичета, само не трябва да се отказваме!

# 54
Само да  спомена ако някой друг като мен се чуди:  като правих стимулация с фемара ми излезна опита около 1000 - 1200 лв. бяхме се  подготвили с по-високата сума заради ценоразписа на който пише, че оплождане и трансфер след стимулация струва 1750 лв. но силно се надявах на 600 -те об явени за ЕЦ...което ме успокои!

Когато стимулацията е с хапчета само е по-ниската цена, като за ЕЦ, а има ли дори и една инжекция към стимулацията минаваш в другата писта.

# 55
  • Пловдив
Хоп - цоп и от мен  Hug

# 56
# 57
  • Перник
Запис и успех на всички  Simple Smile

# 58
# 59

Когато стимулацията е с хапчета само е по-ниската цена, като за ЕЦ, а има ли дори и една инжекция към стимулацията минаваш в другата писта.
Ами да  де  ама аз  преди да ходя за трансфер миналата седмица попитах тук в темата и след като не отговори никой и се подготвих с големия черпак, та слава Богу разбрах че ще е с малката лъжица!

Общи условия

Активация на акаунт