Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 597
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
И мен ме викат за 14часа

# 271
Успех и на двете Hug

# 272
Супер, ще се видим, няма начин! Благодаря ви момичета!

# 273
  • В полите на Пирин планина
Момичета, за  утре fingerscrossed fingerscrossed   Praynig Praynig Praynig Hug

# 274
И от мен  Praynig

# 275
  • София
В сряда съм на цветна снимка, поисках си упойка, така че сега съм малко по- спокойна.
Имам въпросче, веднага след ЦС ли ще коментират резултата или трябва да си записвам час за друг ден?

# 276
В сряда съм на цветна снимка, поисках си упойка, така че сега съм малко по- спокойна.
Имам въпросче, веднага след ЦС ли ще коментират резултата или трябва да си записвам час за друг ден?
Като си записва час за цветната снимка не ти ли записаха час и за коментар?
Аз днес съм на реинсеминация. Стискайте палци фоликулчетата ми да са се спукали. Вчера не бяха, а са толкова много  Grinning

# 277
  • София
Ами сестра ми като прави /тя е при Перденска/ лекарката, която и я прави само и каза, че са наред нещата, но тя си беше записала за същия ден и час при Персенска и тогава коментираха резултата - мисля, че ще ти трябва час за коментар.

# 278
  • София
В списък съм на изчакване чак за след седмица за коментар, а след ЦС съм и за първи път на биопсия и ми е объркано, как ще се получи, дали ще имам време след снимката да говоря със Стаменов да уточним нещата.

# 279
Някой знае ли нещо повече за американския метод на ин витро...

# 280
Някой знае ли нещо повече за американския метод на ин витро...

за американски метод на ин витро не съм чувала Rolling Eyes
но за американски метод при даване на материал за спермограма,да Mr. Green

# 281
В списък съм на изчакване чак за след седмица за коментар, а след ЦС съм и за първи път на биопсия и ми е объркано, как ще се получи, дали ще имам време след снимката да говоря със Стаменов да уточним нещата.
Иля, аз веднага разбрах резултатът, но бях без упойка, Смятам, че подробно ще се коментира резултатът в часа за коментар, но няма да теоставят в неведение, най-вероятно когато се събудиш от упойката ще ти кажат какво е положението.Ще стискам палци, Успех!!!!!

# 282
Обаждаха ли се на някой от "ВИП" списъка за утре Sad
Ще ме държат под напрежение цял ден
 ooooh!

# 283
  • София
вече изобщо ли не записват часове, само в списък ли записват  newsm78

# 284
вече изобщо ли не записват часове, само в списък ли записват  newsm78

Мен ме записаха за другата седмица, точно в деня, в който исках. Но провериха кога последно съм била на преглед и при кого.

Общи условия

Активация на акаунт