Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 667
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Ще може ли в един ден да се вземе кръв за изследване (какви са те), да се направи спермограма и да се замрази сперма?
Каква е ценната на всичко това?
Може  Peace Не разбрах въпроса ти за кръвта.

# 511
ekiki, обикновено час за 2-ри ден на цикъла се записва като ти дойде М, т.е. на първия ден от М. Тогава почти всички часове са заети, даже понякога ти дават чак за 3-я ден, което не е късно за започване на стимулацията. Обаче имай в предвид, че в повечето случаи часовете са заети и не можеш да избираш.

# 512
  • София
Аз имам час за днес от 13,05 ч. за започване на стимулация. Вчера се обадих рано сутринта да си запиша час. Както са писали по-нагоре, добре, че съм отпуска иначе трябваше болничен да взимам. Аз предварително се обадих да питам кога да се обадя, и ми казаха, като ми дойде веднага да звъня, те щели да ме вместят.

# 513
Ще може ли в един ден да се вземе кръв за изследване (какви са те), да се направи спермограма и да се замрази сперма?
Каква е ценната на всичко това?
Може  Peace Не разбрах въпроса ти за кръвта.

Благодаря за отговора!

Изследванията са СПИН, ХИВ и незнам още какви други. Не са ли кръвни и за мъжете.
Нещо цени да знаете ?

# 514
момичета,да споделя как изкарах дългия протокол с отсъствия от работа-взимах си по половим ден отпускш,отивам сутрин в 7,30 за хормони и 2 на преглед.часовтв ми ги давах към 12,но прпусках 2-3 човека и никой не ми се е карал.др Перси ми предложи да ходя на преглед от 7,30,а вечер за инжекции.възползвах ае веднъж,но после ми беше неудобно да я питам пак

# 515
Аз имам час за днес от 13,05 ч. за започване на стимулация. Вчера се обадих рано сутринта да си запиша час. Както са писали по-нагоре, добре, че съм отпуска иначе трябваше болничен да взимам. Аз предварително се обадих да питам кога да се обадя, и ми казаха, като ми дойде веднага да звъня, те щели да ме вместят.
Може ли да ми пишеш на лични как е минал прегледа и за изследванията?Мен момиче от форума ме посъветва да отида 2 часа преди часа,за да направя изследвания и като влезна за прегледа да съм с готови резултати.Та пиши ми ,моля те ,как се процедира.Мерси предварително.Аз сега бягам за резултати от токсоплазмоза,реших да си я пусна,имам котки,но то и от много други източници може да се заразим.Успех.

# 516

Изследванията са СПИН, ХИВ и незнам още какви други. Не са ли кръвни и за мъжете.
Нещо цени да знаете ?

За вирусологията и на двамата партньори се взема кръв. За цената в клиниката не знам със сигурност, защото ние ги пускахме в ХЕИ безплатно. Някъде бях прочела, че в Надежда излизат около 100 лв за двамата.
Успех!

# 517
  • София
Вирусологията е по 55 лв на човек.

# 518
  • София/Стара Загора
Някой ходил ли е скоро при д-р Начев в Майчин дом, за да ме ориентира последно къде приема - в подземието или на някой от етажите и колко пари струва консултация с ехограф. нали там се ходеше без час?  newsm78

# 519
mandy_may звънни му и питай кога и къде да отидеш. Аз от декември все в подземието ходя, но има момичета , които казват - по етажите.
Мъжът ми питал сутринта за график за ЖК. Казали му - края на тази, нач. на другата седмица  ooooh!

# 520
Аз по принцип съм ходила, сутрин от 8 до 9. Най-добре му се обади, тъй като не всяка сутрин май е там да ти каже той самият.

# 521
  • София
Здравейте , момичета! Simple SmileОт скоро съм пациентка на д-р Стаменов и въпроса ми към вас е - някой знае ли колко поредни МЦ на доказана овулация чрез УЗИ (  проведена фоликулометрия) трябва да мина , за да подам документи към фонда ? Колко МЦ са достатъчни и ще свършат работа?Моля помогнете..... Rolling Eyes

# 522
  • София
николко  Rolling Eyes
по-какъв фактор кандидатсвате всъщност?

# 523
 УЗ николко не са необходими за фонда, трябват 4 инсеминации или инвитра за неизяснен стерилитет, или веднага подавате ако сте с мъжки или женски фактор

# 524
  • София
ами доктора каза че можем по женски фактор тъй като имам 2 епикризи от лапароскопии - с ендометриоза съм и можело и по мъжки фактор тъй като приятеля ми е с азооспермия и му предстои биопсия ,а на мен ми пусна хормонални изследвания та се чудя какво следва още?

Общи условия

Активация на акаунт