Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 43 323
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
cristi, мерси за отговора!

# 646
Знаете ли дали може да се прави и някой правил ли е оперативна хистероскопия на 6 или 11 ден от цикъла? За пореден месец не мога да се вредя.

# 647
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, предстои ми първичен преглед в Надежда началото на юни и се чудех дали трябва да очаквам потвърдаващо обаждане за часа, тъй като ми направи впечатление, че някои от вас споменават за такова преди процедури?  Thinking
Аз бях в същата дилема миналата седмица. В крайна сметка 3 дни преди първичния ми преглед се обадих на регистратура и им казах, че искам да си потвърдя часа.
Успех   bouquet

# 648
Знаете ли дали може да се прави и някой правил ли е оперативна хистероскопия на 6 или 11 ден от цикъла? За пореден месец не мога да се вредя.

Аз правих началото на май месец. Падаше се десети ден, ако не се лъжа. Но запазих час един месец преди това и бях доста настоятелна.

# 649
Аз бях в същата дилема миналата седмица. В крайна сметка 3 дни преди първичния ми преглед се обадих на регистратура и им казах, че искам да си потвърдя часа.
Успех   bouquet

И аз ще направя така, ако не ми се обадят дотогава, мерси!  Hug

# 650

Аз правих началото на май месец. Падаше се десети ден, ако не се лъжа. Но запазих час един месец преди това и бях доста настоятелна.
Аз правих преди 1г. Лапаро с Хистеро и ми казаха до 10-и ден от цикъла,че трябва да се направи,а моята бе на 11-и ден. Очистителното,което се пие предния ден е много гадно,ама няма начин и излизането от упойката ми беше гадно-стана ми лошо,бях се обезводнила също.

# 651
  • Благоевград
Момичета кои хормони се пускаха преди да започне стимулацията.Искам да ги пусна преди да вляза при доктора за да спестя време.

# 652
  • София
Момичета кои хормони се пускаха преди да започне стимулацията.Искам да ги пусна преди да вляза при доктора за да спестя време.
Аз никои хормони не съм пускала..

# 653
Аз пусках естрадиол и FSH

# 654
  • Благоевград
Благодаря за бързите отговори newsm51 newsm51

# 655
  • Варна
А, гледам, че кака е будна...
От онази вечер имам едно съвсееем бледо розово зацапване и то не постоянно. От време на време го виждам на превръзката, примесено с това, което изтича от Утогестана. Не знам дали трябва да се притеснявам, но се опитах да звънна на спешния. Уви, никой не вдига... Егати спешния!
Та какво мислите вие? Трябва ли да се шашкам?

П.с. Да припомня, че съм в седма седмица и в четвъртък видяхме две плодни сакчета.

# 656
  • София
Ми трябва да те види лекар. Най- малкото, ако биеш фракси- може да ти го спре, а и утрогестана да го почнеш през устата. Аз от 7- ма седмица имах също зацапване, оказа се от полип.

# 657
  • Варна
Аз от 7- ма седмица имах също зацапване, оказа се от полип.

Shocked И какво се прави в този случай?
Моите полипи уж ги махнаха февруари... И нямах стимулация сега...  newsm78

# 658
  • София
Прочети ми публикациите назад и ще разбереш. Моя полип беше цервикален.
Зацапването може да е от много други неща, не значи, че и при тебе ще е от полип.

# 659
Току-що ми се обадиха и си потвърдих часа! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт