Ходите ли ултра секси вкъщи?

• 20 070
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • 2860 км северно от Екватора
Няма такава опасност,някои и без бой си признаха, че са ходили без гащи...

# 211
write2katia, ама ние такова - за ходенето без кюлоти вкъщи говорим.  Grinning
Е хайде сега, само вкъщи на кожения диван. Верно?

# 212
Та как една не се намери да каже, че ходи по анцуг из къщи.
Или по пеньоар. Има ли хубави пеньоари на днешно време, като за нас?Аз нямам пеньоар,
а бих си купила, ако не е бабешки.
Домашните ми анцузи стоят  като изсухлени, а не са стари,
друг път съм с клин+ нещо като туника.
Чехлите ми домашните не са на ток, децата ми се мотаят постоянно из краката- да не взема да ги настъпя.

# 213
Ти остави мене си, ами аз съм почнала на дъщерите ми да дудня да си свалят дрехите, с които ходят на у-ще и да слагат 'домашни'. Как ли ще ми се оправдават като пораснат и нямам внуци, че съм ги учила да слагат анцузи вкъщи. ..

# 214
  • 2860 км северно от Екватора

Аз. Crazy
Зимата,с анцунг ами с какво.
Лятото шорти и тениска.Гащи през 4-те сезона. Laughing

# 215
  • Пловдив
АЗ! ходя по анцунг вкъщи, зимата, лятото ходя по спортни късни панталони около коляното (разбирайте пак анцунг, ама като къси гащи). И според сезона тениска със или без суитчър.

# 216
Аз пък зимата си стоя вкъщи с плюшена роба, дълга до земята. Лятото с две рокли - едната памучно трико, като потник е и е дълга до земята; а другата е арабска, приятелка ми я донесе от Либия - много тънка, чист памук и даже я настъпвам. И без гащи... Mr. Green

# 217
  • София
Бижууу, мръсница такава - и ти от моята партия.  Hug

# 218
 Stuck Out Tongue Winking Eye
И без гащи спя. Flutter Не мож' да ме стяга нещо си там...

# 219
Що пък мръсница да ходи без гащи. Айде, айде, какво се правите, че не знаете, мъжете повече ги кефи да свалят гащи. Ако съм без моя мисли, че директно искам да си лягам без негово участие. Виж, ако сложа, тогава си е покана.

# 220
Но си е лично решение, по-чудни би ми било, ако въпросната пижама, обличана на голо дупе, не се пере всеки ден.
Същото си помислих и аз...

# 221
Ох, ужасни сте, вече всеки път като ходя на гости ще се чудя домакините сядат ли по столовете и диваните по голи задници  Joy пфффф

Да не се изненадаш какви по-големи мръсотии могат да се правят по диваните и столовете, освен да се сяда по тях.  Joy

# 222
Не мога без гащи, просто не ми е комфортно, нито пък приятно. Мен ме е гнус да седна по гол гъз на стола, даже това да си е моят стол, защото по него се стъпва и с крака, сядат гости с дрехите си, с които са били навън и се замазват трохи и кетчуп от децата и техните приятели.

# 223
Stuck Out Tongue Winking Eye
И без гащи спя. Flutter Не мож' да ме стяга нещо си там...

За вас, многодетните, е повече от видно, че спите без гащи  Mr. Green

# 224
Имаше една велика тема "В услуга на милото" или нещо от тоя род. С или без гащи под нощницата, това е въпросът. И кой тогава ще носи пижамите?

Общи условия

Активация на акаунт