Ходите ли ултра секси вкъщи?

• 20 069
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Stuck Out Tongue Winking Eye
И без гащи спя. Flutter Не мож' да ме стяга нещо си там...

За вас, многодетните, е повече от видно, че спите без гащи  Mr. Green

Joy

# 226
Имаше една велика тема "В услуга на милото" или нещо от тоя род. С или без гащи под нощницата, това е въпросът. И кой тогава ще носи пижамите?
Joy Уникална тема беше. Много ми допадна съвет там- с токчетата си лягаш, на колене и лакти, за да не се мъчи Милото.

# 227
  • Kопенхаген
Аз вече не. Безгащието ми приключи преди четири-пет години. Неудобно ми е от детето. Иначе това е най-големия кеф, да си ходиш в къщи или да спиш без гащи.
 А има едни хора, обуват си пижамата върху гащите. Как спят тия хора с толкоз гащи...

Iris, ти пък... А има едни жени, обуват си дънките без гащи. Сигурно впиващия се ръб им служи за клиторна стимулация... за това ще да е....

# 228
  • Hell
Аз вече не. Безгащието ми приключи преди четири-пет години. Неудобно ми е от детето. Иначе това е най-големия кеф, да си ходиш в къщи или да спиш без гащи.
 А има едни хора, обуват си пижамата върху гащите. Как спят тия хора с толкоз гащи...

Iris, ти пък... А има едни жени, обуват си дънките без гащи. Сигурно впиващия се ръб им служи за клиторна стимулация... за това ще да е....

...или късите панталони, примерно...  Laughing

http://www.ultrafashionshop.com/images/UFS/pricelist/2803/_thumbs2/001.jpg

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 12:38 от G-ca Nikolowa

# 229
Мен ме е гнус да седна по гол гъз на стола, даже това да си е моят стол...
А като казвам без гащи, да не би така да ходя?! newsm78 Иначе по гол гъз за да седна на стол или трябва да съм по тениска и без гащи или да си запретна роклята.

Stuck Out Tongue Winking Eye
И без гащи спя. Flutter Не мож' да ме стяга нещо си там...
За вас, многодетните, е повече от видно, че спите без гащи  Mr. Green
Joy
Mr. Green

Мани... някой път трябва да съм била съвсем гола, че две наведнъж се получиха. Crazy

# 230
  • Kопенхаген
А като казвам без гащи, да не би така да ходя?! newsm78 Иначе по гол гъз за да седна на стол или трябва да съм по тениска и без гащи или да си запретна роклята.

Бижу, това ти ли си?  Grinning

# 231
 Joy
Не съм, ама сме като две капки вода! Twisted Evil

# 232
Спомням си един път като малка отидох на гости в нашия блок на съученичка, чиято майка е актриса. Майка й се оказа вкъщи по изключение - все я нямаше вкъщи тази жена - и тракатрака, с токчетата, с фризура, грим, дъ хол найн ярдс. Голямата усмивка, сърцата, духовита. Помислих си, че ще излиза, а приятелката ми се похвали, че напротив, щяла да си остане вкъщи тази вечер и дори щяла да готви. Отидохме в нейната стая и започна да ми разказва как знаела, че техните редовно правят секс. Аз й викам, ама откъде знаеш. А тя, еми какво е това миене в банята посред нощ, след като са си легнали. Не може да бъде друго. Много се бях впечатлила, още го помня, а беше по време на основното у-ще. Та така ми е останало, токчета вкъщи= секс и щастие.

# 233
Та така ми е останало, токчета вкъщи= секс и щастие.
Хм Thinking
Ей ся кой не срази миуото довечера по токчета, те пък на! reverance Амбицирахте ме! И без това съм си купила едни обуща, на които не мога да ходя, а само с такава цел. Flutter Ако не вярвате, нали знаете - снимам - пижами, обуща, квото спомена. Mr. Green
И после... чудеса! babydust7

# 234
Дано имате килими, че ако съм ви съседка само на токчета ще ми станете newsm66  Mr. Green

# 235
И после-тризнаци  Twisted Evil

# 236
Дано имате килими, че ако съм ви съседка само на токчета ще ми станете newsm66  Mr. Green

Нищо няма да можеш да им направиш, а те от своя страна могат да си изкарат ограничителна заповед от полицията. На съседа на сетра ми му еналожената такава + забрана да й звъни на звънеца и да говори с нея, освен в присъствието на полицай. Причината не са токчета, разбира се, но е подобно.

# 237
Миии почти нямаме килими, а коридорите са на плочки, стаите на паркети... Нищо де, под нас живеят само двама души и те обитават само стаята, която е наша "детска". Из другите три може да си търча необезпокоявано. Twisted Evil hahaha А, и Човече, това че съм на токчета също няма да е обезпокоително, щото аз всъщност ще ги държа високо вдигнати и те няма да тропкат. Flutter

Но с тризнаците няма да се разберем! Naughty Първо тук ще ме сметнат за трол и второ - не ми се дундуркат бебета на тия години. Аз родих млада, за да си вея коня на тез години, да! bowuu

# 238
Нищо няма да можеш да им направиш, а те от своя страна могат да си изкарат ограничителна заповед от полицията. На съседа на сетра ми му еналожената такава + забрана да й звъни на звънеца и да говори с нея, освен в присъствието на полицай. Причината не са токчета, разбира се, но е подобно.

За токчетата, и въобще тропащи обувки, си има отделна графа с правилника за вътрешния ред, поне в тези, които съм виждала Simple Smile

...второ - не ми се дундуркат бебета на тия години...

Аз ще ги взема, споко  Laughing

# 239
  • 2860 км северно от Екватора
Баш.
Добре, че комшията ми отгоре е ерген-гей,щото и за не търпя трак, трак.

Общи условия

Активация на акаунт