Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 067
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Само искам да питам още нещо Какво представляват в Несебър Унгарските бунгала - нереновираните? Много ли са зле или, че търсих снимки но не намерих нищо?
А стая 2 + 1 в хотелската част ли е или пак в бунгало само че по голямо?
Благодаря предварително!

# 106
  • София
Пуснали са картите.
Има и за Сарафово.

LaughingБраво, мерси!

Май в предишната тема имаше снимки от унгарските бунгала. Стаи има и в хотелската част и в бунгалата.

# 107
Те картите са само да се ориентира човек колко бройки има.
Апартаментите на Флагман и Адмирал може да ги забрави човек, остават предимно стаи 2ка и по някоя 2+1

# 108
Миналата година звъня една приятелка и взе карта за Фрегата.Мъжът и е военен. Simple Smile
Сега пак щяла да звъни и то за 2 карти.

# 109
Цвети М, аз като звънях преди 3г. искаха лично военнослужещия да се обади.
После мъжа ми се е свързал и попитал дали и колежката до него може да се обади за карта, те му казали да си звънне отделно и като се свърже с тях щели да и обърнат внимание.
Може сега да претупват повече нещата и да не се хващат за такива дреболии.

# 110
Тя звъняла онзи ден и първо и казали,че не може.
После звъннала на друг телефон и казали ,че може  Simple Smile
Нас на Пампорово ни питаха колко дни сме почивали,че не може повече от 10.
А бе всеки казва различно.

Някой да каже колко лева са тази година картите,да знам дали да звъня изобщо?  bouquet

# 111
Цвети М, таблицата с цените отдавна я има качена на сайта на агенцията.
Няма да са много по-скъпи от това, което е било предходни години.
А и аз по-евтина почивка до сега на пълен пансион не съм намерила от тази на военните. А не е като да не съм търсила и предишни години.

# 112
Значи пак към 500 лв . с детето.
Дано да се вредим за нещо  Simple Smile

Мира,и внимавай с нашето Черноморие и храната. Laughing

# 113
Цвети М, толкова, да.
Хахахах, не съм имала проблем за толкова години на БГ черноморието. Simple Smile Пък в хотели с 5звезди не ходим. ) (спомням си една тема за супер луксозен хотел някъде из БГ....бяха платили луди пари хората и всички бяха с повръщане, разстройстов и какво ли не. Имаше и снимана храната....то като за прасетата).

# 114
Здравейте, искам да ви попитам дали на някой от вас мъжа е в Русе вмомента и случайно е от района на Пловдив Карлово?

# 115
Здравейте!
Великото чакане за карти пред Агенцията в София започна.Ако някой цивилен види опашките и преброяването на всеки два часа, сигурно няма да повярва на очите си. За първа година съпругът ми реши да отиде да вземе карта от там на място и сигурно ще съжали.Ако знаех, че ще пуснат толкова много места за Сарафово , въобще нямаше да се редим, а щях да си запазя по телефона Пуснали са за всички смени по 80 двойни стаи и 12 апартамента на Сарафово. Та които иска карта, може да се пробва да звъни. Утре ще се отчета каква карта сме взели и до сутринта общо колко човека са чакали пред Агенцията.
Следобед бяха към 200 човека

# 116
vanya_pleven, то чакането е още от сутринта. Simple Smile

Тази година са се записвали с лична карта. Simple Smile Хората обикновено стигат и минават 500човека всяка година, няма да е нещо ново.

# 117
Ооо, знам че  е от сутринта .Първото преброяване беше в 6 часа сутринта и то са им искали и служебни карта, за да удостоверят , че са те , а не са пратили някой друг да чака вместо тях.

# 118
  • Пловдив
А телефоните днес дали изобщо са включени?  newsm78

# 119
А телефоните днес дали изобщо са включени?  newsm78
Включени са.Но звъненето е голямо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт