Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 425
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Аз също съм на мнение, че вероятността да си закупиш карта за този период и тази почивна база клони към нула, но не пречи да звъннеш.

# 586
Момичетa,кaк е по морето,някой нa констaнтин и еленa? Времето,нaстроението,хрaнaтa...кaк сa Party

# 587
Момичета противно на всички очаквания, днес успяхме да си вземем карта за Маяк     newsm44   , но бяха останали карти за стаи- парк.  Бих се радвала, ако някой сподели мнение за този тип стая.Успех на всички решили да се пробват в последен момент!

# 588
Завърнахме се днес от Рибарица. Simple Smile
Чудесно време беше, само с 2превалявания за не повече от 20-30минути.
Храната...в солидни количества поне за нас, като качество също беше добра.
Базата си е същата, няма промяна.
По инфо от рецепцията, за сега ще работят до 30ти септември.
Вероятно и през зимата ще са отворени, но за сега все още нищо не знаят.

# 589
  Ние в събота се върнахме от Св. св. Константин и Елена, хотел Маяк. Времето беше чудесно - само веднъж валя и се разхождахме във Варна.
  Храната беше в големи количества - имаше за всеки и за всички от всичко, гладни нямаше.
  Бяхме в апартамент (3 стаи с две бани) с изглед към парка и без тераса - взимахме ключа за терасата от рецепцията и проскахме хавлиите на общата тераса, но и в стаите съхнеха спокойно.
  На мене ми хареса....

# 590
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
 Ние в събота се върнахме от Св. св. Константин и Елена, хотел Маяк. Времето беше чудесно - само веднъж валя и се разхождахме във Варна.
  Храната беше в големи количества - имаше за всеки и за всички от всичко, гладни нямаше.
  Бяхме в апартамент (3 стаи с две бани) с изглед към парка и без тераса - взимахме ключа за терасата от рецепцията и проскахме хавлиите на общата тераса, но и в стаите съхнеха спокойно.
  На мене ми хареса....
И ние тaкa, сaмо дето aпaртaментчето, силно кaзaно, състоящо се от две мини стaйчетa ни беше ужaсно тясно. Вaс колко човекa ви нстaнихa в три стaи ? И кой беше номерa нa aпaртaментa ? Мислех че нямa чaк толковa големи aпaртaменти. Някaкви снимки имaш ли ?

И ние остaнaхме много доволни от хрaнaтa и обслужвaнето. Упрaвителкaтa нa Мaяк е изключително свястнa женa.

Утре ще кaчa снимки, дaно дa не е късно зa тези които ще пътувaт в четвъртък.

Инaче курортa не е мръднaл, едно и също си е - никaкво рaзвитие.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 00:41 от pettesa

# 591
И от мен включване - на 22.07 се върнахме от Адмирал.Чудесно беше.С малки  изключения във времето ,но като цяло хубаво ни се падна.Иначе притеснения (заради малчо) от към храна неоснователни.Вкусно , разнообразно, количество достатъчно - е имаше хора на които им беше малко - нали не го плаща в ресторант на свободно.За двама човека - да вземеш половин кило салата от всички манджи и десетина нектарини - си е лакомия. Оплаквания от някъв кретен - че не е достатъчно и ,че не е вкусно ,но да не се отплесквам. Ако може догодина пак за там ще се оглеждаме да вземем.Наши познати бяха във Флагман - не останаха доволни - там масово карти са за корпусите от страни ......не ми харесва от вратата и на улицата - вярно ,че тя гледа към парка на хотела. Обаче всеки минаващ може да ти почука на прозореца. А и стаите не са ок.Това през техните очи де.Та да не се разтягам много.За Адмирал прекрасни впечатления, близо до плажа, паркче за децата,чистичко беше вътре.Към слънчев ден прекрасно място за разходка  - постоянно бяхме там с количката.Абе като цяло много съм доволна.

# 592
pettesa, бяхме в апартамент 309 - в коридора вляво от стълбите. Малко коридорче с 3 врати - едната за голямата стая - спалня, гардероб, портманто, някакъв друг шкаф, тоалетка с огледало и две нощни шкафчета (огромна беше стаята, можеше да е по-малка за сметка на другите, но...); малка стаичка с две ъглови легла и нищо друго, а от нея се влизаше в др. стаичка с две легла и нощно шкафче между тях със собствен санитарен ъгъл; баня с тоалетна. Едната стая не я използвахме - децата си харесаха преходната с баня и тоалетна и се настаниха там.
С две деца сме - момичета на 10 г. и на 8 г.  

# 593
mama_m, блaгодaря ти зa инфото. И ние сме с две децa, a ни нaбутaхa в тройкa, aмa в последния момент взехме кaртaтa. Инaче предложихa две двойки но нa рaзлични етaжи........ Вие от поделението ли взехте кaртaтa или през aгенциятa? Дa питaм пaк зa някоя снимкa нa aпaртaментa  Blush

# 594
Момичета, за каталога на базите, моля подреждайте информацията в следния вид. Желателно е да е в скрит текст, за да не се кешира от търсачките. Започвам да оформям каталога в ПДФ, линк към него ще разпращам на лични.Когато е готов ще пиша и който желае да го получи да ми прати лично съобщение.

Скрит текст:
ХОТЕЛ МАЯК, Св. св. Константин и Елена
Впечатления от хотел Маяк - Много добри.
Смяна на чаршафи и хавлии - 1 път, на половина  на смяната.
Почистване стаи - всеки ден.
Храна - Много добра.Готвачът си го бива,  вкусно е.
Обяд - три-четири вида основно готвено, пърж. картофи, три вида салати, два вида десетри (плодове + сладолед), два вида супи - топла, студена, безалкохолни напитки 500 мл. на човек - мин.вода или дерби.
Вечеря - Три вида основно готвено (скара, пържоли със сос, пиле със сос, ориз.), пърж. картофи, салати три вида, десерт - сиропирани сладкиши всеки ден различни (саварини, кошнички с крем, толумбички, еклери), плодове.
Обслужване ресторант - Много добро.
Комуникация до плажове, (около 400 м.), стълби много: Азалия - 10 мин., Сахара (Флагман) - 15 мин., Сириус (Кораба): 20 мин.
Ето и снимките от х-л Маяк http://pettesa.snimka.bg/sea/hotel-mayak.829663.33744087

# 595
pettesa, какъв е смисъла информацията да е скрита и да се разпраща лично?

# 596
  • Пловдив
pettesa, какъв е смисъла информацията да е скрита и да се разпраща лично?

Предполагам заради факта, че няма как да покаже тук файл.
Друг вариант е някой с поща в абв да качва информацията в докса, като се направят папки за всяка база със снимки.

Аз мога да се включа за Чайка но чак през септември.

# 597
Идеята беше всичко да е на 1ва страница в темата (най-добре в скрит текст), за да се вижда от всички.
Така отново ще го има питането по 50пъти за една, или друга база.
Излишно усложняване да се правят пдф-и и т.н. от сорта.
Нито виждам какво има да се крие като информация.

# 598
Добре, няма проблем. Нека е както казвате - на първа страница в скрит текст.Който пуска темата да го оформи така.

Но идеята ми беше съвсем друга - получавала съм словесни нападки от цивилни ... видиш ли военните какви преференции ползват от техните данъци и на техен гръб ...  ooooh! ooooh! ooooh! Затова исках инфото да си остане поне в нашите среди, колкото по-малко публичност и цивилен достъп до тази информация, толкова по-добре, според мен.  Confused

# 599
pettesa, то нападки винаги ще има от хора, които хал хабер си нямат от системата и не искат и да научат нещо.
И сега съпругите на полицаи също завиждат, как сме си били говорили тук само за почивки и не знам какво още. Пък техните мъже видиш ли на ги карали да работят.
Ами то и нашите работят, пък не са тръгнали да се тръшкат.

Нека всеки, който ще дава мнение за база от тази година да го пусне по модел на pettesa и в скрит текст.
За да избегнем наистина завист и други простотии по адрес на служители в МО, може да напишем на първа страница, че инфо за базите ще се получава на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт