Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 431
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Ще видим тази работа с храната  smile3503
Непременно ще пиша като пристигнем,за да споделя впечатления.......а и да подготвя другите,които като нас са за първа година. Laughing

# 466
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря, ще чакам отзивите ти  Hug

За храната, ако е така както предполагам, мисля че няма да е никакъв проблем  Peace

Като сме били на Фрегата все бях в контра с една дебела лелка (метър на метър на метър) от кухнята, която сипваше храната. Не може на 100 кила мъж да сипва в малка чинийка порция колкото на дете, все пак малко от малко да се съобразяват ... Този път ако ми въртят такива изпълнения ще викам управата и ще стане цирк, щото си го заслужават.Много са нагли на тая Фрегата. Като не им отърва да направят порцион и точка. Това блок маса ли е или какво  Crossing Arms

# 467

За храната ... най-много да е преместена във Фрегата.Не вярвам да се пресича шосето пък и Адмирал и Флагман са пълни. Сигурно няма много почиващи и Фрегата с Маяк са обединени на две смени.
Ама то за Фрегата и Маяк храненето си е на едно място - в ресторанта на ФРЕГАТА

# 468

За храната ... най-много да е преместена във Фрегата.Не вярвам да се пресича шосето пък и Адмирал и Флагман са пълни. Сигурно няма много почиващи и Фрегата с Маяк са обединени на две смени.
От кога е това?

# 469

МИналата година не беше така,всеки си ядеше в ресторанта на хотела  Peace

# 470

МИналата година не беше така,всеки си ядеше в ресторанта на хотела  Peace
Изглежда пак става въпрос за ранните смени с малко хора  newsm78

# 471
Ние бяхме от 01.07 до 10.07 и нямаше такова нещо

# 472
Абе според мен се пишат и доста глупости тук от чули, недочули хора.

Аз предлагам като свърши летния сезон тази година, всеки който е бил в даден хотел да напише кратко инфо (може да направя въпросник от 7-8въпроса и да се попълни) и да не се пита всяка година едно и също.
Защото определено никои не си прави труда да се разрови няколко страници назад, а какво остава за по-стара тема и да прочете.

# 473

Аз предлагам като свърши летния сезон тази година, всеки който е бил в даден хотел да напише кратко инфо (може да направя въпросник от 7-8въпроса и да се попълни) и да не се пита всяка година едно и също.
Защото определено никои не си прави труда да се разрови няколко страници назад, а какво остава за по-стара тема и да прочете.

Отлично хрумване  Hug

# 474
Мире, много добре ще е на първа страница на темата да се качат - аз се заемам с Маяк, снимки стаи, отвън, отвътре, инфо и пр. Peace

# 475
Мире, много добре ще е на първа страница на темата да се качат - аз се заемам с Маяк, снимки стаи, отвън, отвътре, инфо и пр. Peace

Ние през август ще сме на Адмирал. Мога да направя същото за него

# 476

Ние през август ще сме на Адмирал. Мога да направя същото за него
Чудесно.  Peace

Може да направим и едно албумче в снимката.бг и там да качваме снимките, но нека да е частно все пак. Паролата ще я раздаваме на лични, които изяви желание да качва снимки или да гледа.

# 477
Моето последно инфо е от Рибарица и Флагман миналата година.
Но при положение, че сега ще има почиващи по морето е най-добре да се събере прясно, ако има някакви промени.
Снимки имам от там, Фрегата и Рибарица.

# 478

Peace

# 479
В момента приятели са на Рибарица....сами са в цялата база. Simple Smile
Няма такъв ужас честно казано, макар и с мъжа ми да сме почитатели на тишината и спокойствието.
Представям си какво разхищение е на средства, да работи такава огромна база за 2ма човека (с 2деца, но хайде, тях не ги броя).
Съсипаха нарочно базата, отказаха хората да почиват там....и сега въпреки че работи от миналата година още, хората не ходят там.
А е наистина чудесно и като място, обстановка и т.н.

Ние смятаме да ходим към края на месеца, след 20ти някъде (да дадат заплати). Simple Smile Дано да уцелим поне още 1-2семейства, да има компания каката.

Общи условия

Активация на акаунт